gospa buba Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 deda iz UE chitam deda iz ujedinjenih emirata. ja sam genije -_-
Indy Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 A šta je UE? EDIT. Mora da je ono što je u moje vreme bilo TU :D
wall Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 (de kupuješ kukuruz? to ima na pijacama? nikada, ali nikada, ga ne spremah u kućnoj varijanti, a super je fora) Ovo mi je promaklo pa samo da
Аврам Гојић Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Tri i po kile rebaraca,u glinenim posudama zatisnutim testom. 6 sati na 110 stepeni, pa gril.
sailorman Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Prvi put u životu sam pravila pilav, i to napamet,bez recepta, i mislim da mi je ovo do sad najbolje što sam napravila u kuhinji!
Indy Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Tri i po kile rebaraca,u glinenim posudama zatisnutim testom. 6 sati na 110 stepeni, pa gril. Meni ovo zvuči kao neki recept iz drevne Mesopotamije.
Frank Pembleton Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Tri i po kile rebaraca,u glinenim posudama zatisnutim testom. 6 sati na 110 stepeni, pa gril. Jel ga ne diras za tih 6 sati?Uhhhh moras biti djavolski siguran u sebe onda :misko:
Аврам Гојић Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Posle 4.5 sata sam shvatio da ce glina i hermeticki zatvorena sredina ubrzati kuvanje, pa sam uzeo i otvorio. Sacekala su me fall-of-the bone rebarca, teksture kakvu ne bih mogao da postignem bez gline. Namackao glazuru od viskija, bbq sosa, meda, vustera i malo vinskog sirceta, izgrilao sa obe strane i sada ce da cekaju vece u rerni, otkrio sam da su rebarca bolja ako se ne jedu odmah po zavrsetku pecenja, vec kada im se da nekoliko sati u rerni na recimo 60 stepeni. arome se nekako sjedine.
ljakse Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Sledeći mudar Vasin savet, pristavio đuveč za sjutra. Dve glavudžice cluka na listiće, po jedna velika crvena i zelena paprika, jedna velika šargarepa na kolutove, malo žute boranije, jedan krompir na kocke, 5-6 čenova bluka, jedan paradajiz™ oljušten i iseckan, rknuo integralni pirinač, pola drveta ruzmarina, pa se krčka. Pre rerne će da popije još krdo peršuna i tepih seckanog bluka za preko.
Frank Pembleton Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Sledeći mudar Vasin savet, pristavio đuveč za sjutra. Dve glavudžice cluka na listiće, po jedna velika crvena i zelena paprika, jedna velika šargarepa na kolutove, malo žute boranije, jedan krompir na kocke, 5-6 čenova bluka, jedan paradajiz™ oljušten i iseckan, rknuo integralni pirinač, pola drveta ruzmarina, pa se krčka. Pre rerne će da popije još krdo peršuna i tepih seckanog bluka za preko.Jbg nema tu mesa ;)Послато тетејцем
ivy Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Sledeći mudar Vasin savet, pristavio đuveč za sjutra. Dve glavudžice cluka na listiće, po jedna velika crvena i zelena paprika, jedna velika šargarepa na kolutove, malo žute boranije, jedan krompir na kocke, 5-6 čenova bluka, jedan paradajiz™ oljušten i iseckan, rknuo integralni pirinač, pola drveta ruzmarina, pa se krčka. Pre rerne će da popije još krdo peršuna i tepih seckanog bluka za preko. a breskve?
Recommended Posts