nenad Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Prijatno :) Znaci da se dave u bluku, persunu i limunu? nikako ne treba da se udave u limunu. ako budes pravio, probaj najpre bez limuna. (meni tako mnogo bolje)
Bujodrag Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 (de kupuješ kukuruz? to ima na pijacama? nikada, ali nikada, ga ne spremah u kućnoj varijanti, a super je fora) :o
renne Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 nikako ne treba da se udave u limunu. ako budes pravio, probaj najpre bez limuna. (meni tako mnogo bolje)Da, da, limun sa strane pa ko voli. Ja ga ne stavljam prilikom kuvanja
katamaran Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 kako ide ta gradacija? srebrni, zlatni, platinasti, katamaran? Ni do zlata nisam dogurao :(
boshoku Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 prvi platinasti je bio neki "mr.b", i korisne recenzije je davao (kakve gluposti ja pamtim, bruka)
Аврам Гојић Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 spektakularno izgleda (de kupuješ kukuruz? to ima na pijacama? nikada, ali nikada, ga ne spremah u kućnoj varijanti, a super je fora) kupis, ocistis od liski i brade, rknes u vodu, skuvas, gotovo.
renne Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Malo liski obavezno u vodu. A posle može i da se sotira na malo vrelog putera u tiganju, čisto da zacvrči
halloween Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 (edited) Burek u rerni, samo jos da dodju tata, baba i deda iz UE na dorucak u Bgd (a i rucak). Mama je ovo zvala burek, mada ne znam bas da li je burek ili pita s mesom, s obzirom na sastojke: mleveno junece, crni luk, malo belog, so, ulje, biber, jaja, parce putera, mleko, malo kisele vode i/ ili praska za pecivo, tanke kore za pitu. Edited July 26, 2014 by halloween
Recommended Posts