July 23, 201410 yr ja uskoro platinasti jbt, pa kad si palio šporet poslednji put? u vreme dajl-apa? :o
July 23, 201410 yr sveže, samo sveže :) NC: knedle sa šljivama, prve ovosezonske a taman sam 'teo da ti napisem da si nepismen. :) de si pazario? gde ih dovoze sredom?
July 23, 201410 yr svake srede ih ima u Tropiko ribarnici na starom merkatoru, džakovi od po 2.5-3kg :D
July 23, 201410 yr svake srede ih ima u Tropiko ribarnici na starom merkatoru, džakovi od po 2.5-3kg :D to mi je taman da izoveravam jedno 2 dana. kupim 5 vekni belog leba i ne jedem nista drugo.
July 23, 201410 yr Corba saNgarepa: 4 saNgarepe, 1 krompir, nekoliko komada celera, crveni lukac... Skuhati i izblendati, dodati komadic putera, so, biber, majKinu dusicu... ukrasiti pavlakom za kuvanje... Jelo "sve boje ovog svita, skuhala sam za te : p" baby mix skuhati, dodati komadice belog mesa (uvaljane u masl. ulje, bosiljak, so i mrvu kukuruznog brasna, proprzene na teflonu) dve pecene cvekle (secene na komade) pavlaku za kuvanje i mocarelu... te biber, so i ostale zacine po ukusu... ja dodala korijander... Peci 10 min! I onda brektati i znojiti se, al punog stomića...
July 23, 201410 yr kako ide ta gradacija? srebrni, zlatni, platinasti, katamaran? pavllle msm da je pavlec srebrni, a da, kata je sigurno odavno platinast (ima valjda, i dijamantski posle)
July 23, 201410 yr Ali brate mili kako se i Briselu udaljuju od njih. U svakoj bašti po 5 stolova gde prebiraju po školjkama ! Послато тетејцем
July 23, 201410 yr spektakularno izgleda (de kupuješ kukuruz? to ima na pijacama? nikada, ali nikada, ga ne spremah u kućnoj varijanti, a super je fora) Edited July 23, 201410 yr by boshoku
July 23, 201410 yr Prijatno :) Znaci da se dave u bluku, persunu i limunu? Mnogo bluka, mulja, peršuna, belog vina, čilija, bez sili, more je slano spektakularno izgleda (de kupuješ kukuruz? to ima na pijacama? nikada, ali nikada, ga ne spremah u kućnoj varijanti, a super je fora) Thx.Kukuruz na pijaci, smišan novac, 20 din komad. Ja ga barim, a može i u rernu na jedno pola sata. Baš ga često koristim uz meso