Singer Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 ja uskoro platinasti jbt, pa kad si palio šporet poslednji put? u vreme dajl-apa? :o
nenad Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 sveže, samo sveže :) NC: knedle sa šljivama, prve ovosezonske a taman sam 'teo da ti napisem da si nepismen. :) de si pazario? gde ih dovoze sredom?
nenad Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 :D taj rad kako ide ta gradacija? srebrni, zlatni, platinasti, katamaran?
renne Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 svake srede ih ima u Tropiko ribarnici na starom merkatoru, džakovi od po 2.5-3kg :D
renne Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 kako ide ta gradacija? srebrni, zlatni, platinasti, katamaran? pavllle
nenad Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 svake srede ih ima u Tropiko ribarnici na starom merkatoru, džakovi od po 2.5-3kg :D to mi je taman da izoveravam jedno 2 dana. kupim 5 vekni belog leba i ne jedem nista drugo.
fluffy Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Corba saNgarepa: 4 saNgarepe, 1 krompir, nekoliko komada celera, crveni lukac... Skuhati i izblendati, dodati komadic putera, so, biber, majKinu dusicu... ukrasiti pavlakom za kuvanje... Jelo "sve boje ovog svita, skuhala sam za te : p" baby mix skuhati, dodati komadice belog mesa (uvaljane u masl. ulje, bosiljak, so i mrvu kukuruznog brasna, proprzene na teflonu) dve pecene cvekle (secene na komade) pavlaku za kuvanje i mocarelu... te biber, so i ostale zacine po ukusu... ja dodala korijander... Peci 10 min! I onda brektati i znojiti se, al punog stomića...
boshoku Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 kako ide ta gradacija? srebrni, zlatni, platinasti, katamaran? pavllle msm da je pavlec srebrni, a da, kata je sigurno odavno platinast (ima valjda, i dijamantski posle)
Singer Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Prijatno :) Znaci da se dave u bluku, persunu i limunu?
Frank Pembleton Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Ali brate mili kako se i Briselu udaljuju od njih. U svakoj bašti po 5 stolova gde prebiraju po školjkama ! Послато тетејцем
boshoku Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 (edited) spektakularno izgleda (de kupuješ kukuruz? to ima na pijacama? nikada, ali nikada, ga ne spremah u kućnoj varijanti, a super je fora) Edited July 23, 2014 by boshoku
dig_chohano Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Nema na pijaci, samo po specijalizovanim kukuruzarama.
renne Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Prijatno :) Znaci da se dave u bluku, persunu i limunu? Mnogo bluka, mulja, peršuna, belog vina, čilija, bez sili, more je slano spektakularno izgleda (de kupuješ kukuruz? to ima na pijacama? nikada, ali nikada, ga ne spremah u kućnoj varijanti, a super je fora) Thx.Kukuruz na pijaci, smišan novac, 20 din komad. Ja ga barim, a može i u rernu na jedno pola sata. Baš ga često koristim uz meso
Recommended Posts