Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

rene vraćaj se....

koja je maks temperatura za smedji secer posut po mesu (sveža slanina)...kad bi pekao samo šećer, izgoreo bi na iznad 180 stepeni....ovako ne znam

Posted

pile+krompir+tikvice+bluka u rerni 

i kolač sa kajsijama

Posted

rene vraćaj se....

koja je maks temperatura za smedji secer posut po mesu (sveža slanina)...kad bi pekao samo šećer, izgoreo bi na iznad 180 stepeni....ovako ne znam

jab to na 150 pa na kraju pazljivo i kratko na 200, da malo karamelizuje. trebace ti 4 sata, al ko ga jebe :)

Posted

Nakon sinoćne svirke i pijanke, lagana hrana će mi, rekao bih, ponajviše prijati.

DSC_1032.JPG

Posted

brate barem ga malo termički obradi

Posted

jab to na 150 pa na kraju pazljivo i kratko na 200, da malo karamelizuje. trebace ti 4 sata, al ko ga jebe

Prvo sam nagruvao kratko na 200, pa 4 sata na 12, pa karamelizovao pod grilom. Iznutra meko kao puding, spolja fino crunchy.

Posted

brate barem ga malo termički obradi

E, to ti 'vopšte neje loša ideja.

yes.gif

Posted

moj prvi džem od kajsije :p.. u rerni,ništa lakše..stavila u rernu i ono se sve samo desilo me happy :P  :wub:

Posted

Upecao na pijaci :)

11u965k.jpg

700g. Lep dan! Idem na lokalnu baru (jezero) da palim gradele. 

Ovo je vec spremno

hsko5w.jpg

+ feta, paradajz & masline.

Oh, yeap and hladno belo verdicchio u termo kesi. lol bice na spoljnih 24c i malo jace dok se riba spremi :)

Posted

Pohovane belo pilece, mladi krompir, onion rings + sos od visanja. Sve osim sosa u rerni, na papiru sa malo ulja, sve hrskavo. :) ... evo vec pojela. 

Posted

tikvice na ,,čamčić,, punjene smesom od piletine,cluka,sredine od tikvice,majčine dušice,estragona,jajeta i rendanim sirom odgore..pečem ih oko pola sata pod folijom pa 15tak min bez..

Posted

ve17ol.jpg

shortbread cookies: pekan + Speculaas