June 20, 201410 yr rene vraćaj se.... koja je maks temperatura za smedji secer posut po mesu (sveža slanina)...kad bi pekao samo šećer, izgoreo bi na iznad 180 stepeni....ovako ne znam
June 22, 201410 yr rene vraćaj se.... koja je maks temperatura za smedji secer posut po mesu (sveža slanina)...kad bi pekao samo šećer, izgoreo bi na iznad 180 stepeni....ovako ne znam jab to na 150 pa na kraju pazljivo i kratko na 200, da malo karamelizuje. trebace ti 4 sata, al ko ga jebe :)
June 22, 201410 yr jab to na 150 pa na kraju pazljivo i kratko na 200, da malo karamelizuje. trebace ti 4 sata, al ko ga jebe Prvo sam nagruvao kratko na 200, pa 4 sata na 12, pa karamelizovao pod grilom. Iznutra meko kao puding, spolja fino crunchy.
June 23, 201410 yr moj prvi džem od kajsije :p.. u rerni,ništa lakše..stavila u rernu i ono se sve samo desilo me happy :P
June 23, 201410 yr Upecao na pijaci :) 700g. Lep dan! Idem na lokalnu baru (jezero) da palim gradele. Ovo je vec spremno + feta, paradajz & masline. Oh, yeap and hladno belo verdicchio u termo kesi. lol bice na spoljnih 24c i malo jace dok se riba spremi :)
June 24, 201410 yr Pohovane belo pilece, mladi krompir, onion rings + sos od visanja. Sve osim sosa u rerni, na papiru sa malo ulja, sve hrskavo. :) ... evo vec pojela.
June 24, 201410 yr http://tortekolaci.com/slana-peciva/lepezasti-krompiri-punjeni-peceni-krompiri inspired by PPP
June 26, 201410 yr tikvice na ,,čamčić,, punjene smesom od piletine,cluka,sredine od tikvice,majčine dušice,estragona,jajeta i rendanim sirom odgore..pečem ih oko pola sata pod folijom pa 15tak min bez..