Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

Ispalo dobro na kraju, bez išta.

3eheryga.jpg

• Replies 11.5k
  • Views 865.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

Moram ponoviti :)

Izmenila recept za koji je Vasa dao link (umesto ela sira- maskarpone, umesto kisele- 250 ml slatke pavlake, smeđi šećer, 800 g voća, ne bi stalo kilo u posudu). Prenoćilo u frižideru. Možda je trebalo da ostavim kiselu pavlaku, ovo je hardkor kalorično, ali zato sirni deo ima finu zrnasto kremastu strukturu).

IMG_20140706_105941.jpg

Edited by halloween

Lele...

dakle ja, koji uopste ne jedem kolace, ne bih izdrzao da ne strpnem malo :Hail:

Idi dodjavola Halloween...

Kakav je to covek koji ne jede kolace?

tasko-nacic1.jpg

+1

skuvala sam kremaste tikvice

nije lose, neznog je ukusa, meni najcesce tikvice bacaju na povracku, ali ovo ne. podseca na gratinirani krompir. s tikvicama. treba da odstoji nakon pecenja. neam pojma uz sta bi se slozilo. verovatno je super za decu. 

pa sestro nemoj tako. sad si mi stavila sliku u glavu.

Bas vala jebote :lol:

to lici na moj omiljeni letnji rucak. babin, naravno.  

moze se praviti od tikvica a moze I od krompira. super je oboje. Iseckas tikvice na kriske, posolis, ostavis da malo puste vodu, zatim uvaljas u brasno ili griz, bacis u nauljenu tepsiju, sipnes jos malko ulja preko, izmuljas da se sjedini I u rernu dok ne porumeni. Dok se tikvice peku, naseckas jedno tri cena bluka, stavis u ciniju, posolis I malo izmuljas viljuskom da pusti sok. zatim u to ubacis jedno pola kila kiselog mleka, ako moze grckog super, I dobro izmesas. Ovom smesom prelijes tikvice nekoliko minuta posto izadju iz rerne, kao buredzici sto se prelivaju. Bude savrseno.

tikvice kuvane sa maslinovim uljem i češnjakom, ništa im više ne treba, osim da budu zelene, nikako žute.

kako,kako?

i što ne žute?..meni žute otkovenje ovog leta nekako su čvršće i suvlje,tikvastije i nemaju toliko vode i bolje su mi za salatu i taljatele od ovih rasprostanjenih zelenkasto-belih