Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

ljudi, je l' zna neko da mi kaze gde mogu da kupim dimljenu ćuretinu?da, u bg, naravno.

Edited by gagorder
Posted

Mesara "Šicko" na Dušanovcu, mada mi neko reče da imaju lokale i na Zelenjaku i u Bloku 44.Phone na PM.

Posted

hvala puno istoricaru, i ovako javno!

Posted

Pripremam soul food bonanza night..... U sest ujutru ukljucujem juneca rebra na 100 stepeni, 12 sati, a vec plivaju u barbecue sosu, soku od limete i birdseye chili, mlevenom u kolicinama, i bluku. Uz to, salata od crvenog pasulja i crvenog luka, i proja, i salata od kukuruza, ruzmarina i pavlake.

Posted
Pripremam soul food bonanza night..... U sest ujutru ukljucujem juneca rebra na 100 stepeni, 12 sati, a vec plivaju u barbecue sosu, soku od limete i birdseye chili, mlevenom u kolicinama, i bluku. Uz to, salata od crvenog pasulja i crvenog luka, i proja, i salata od kukuruza, ruzmarina i pavlake.
Nista bez slikica...BTW kad u drustvu pokusam da "prodam" te tvoje recepte, zena je sad razradila tehniku.Jel to onaj sto pece rebarca 12 sati?????
Posted

nece ni biti, rebra su i na niskoj temperaturi pustila krs vode i ostala zilava, iako sam ovo pravio X puta. pogresno sam procenio meso, debilcina.plan B: krilca

Posted
nece ni biti, rebra su i na niskoj temperaturi pustila krs vode i ostala zilava, iako sam ovo pravio X puta. pogresno sam procenio meso, debilcina.plan B: krilca
Nece tebe jedna rebra da zajebavaju a?Pa sta ces sa njima jbte?BTW. nesto sam te pitao...
Posted

A sta cu, opracu cu ih, iseckati, pa mackama, nemam nameru da provedem nedelju glodjuci zilavo meso.BTW imas odgovor tamo, izvinjavam se, nisam video.

• 3 weeks later...
Posted

zateko se u kući komad svinjskog buta, procunjam okolo i nađem kevine mini - crne lukove.strčim dole do Maksija, uzmem i mleveno juneće - svinjsko, pa zamesim loptice, samo biber i so.začinim bugarskom šarenom solju, tri vrste bibera u zrnu, kim, pa dodam i šargarepu i dve glavice bluka, ali čenovi ucelo.zalijem goveđim bujonom i čašom piva, pa upakujem hermetički u zemljanu posudu.evo ga sad, miriše ko đul bašta, kuvam nokle uz to.

Posted

a ja nesto sasvim drugacijecorba od crvenog sociva. podloga: panceta, crno vino, cluk i bluk, dva mesnata sveza chilija i jedna babura. zacini: pimento, lako proprzeni kumin u zrnu, turmerik i sasafras, i lovorov list.

Posted

nau kuking, tj. pecing u rerni zeljanica

Posted

Čokoladnu dekadenciju, već sam negde kačio na Čokoladi slike i recept, čupavce, veliku tortu sa šarenim korama, pečem prase...

Posted

a sta postizete tim zalivanjem pivom a ne vinom? ozbiljno pitam, nit sam jeo nit pravio tako...

Posted (edited)
a sta postizete tim zalivanjem pivom a ne vinom? ozbiljno pitam, nit sam jeo nit pravio tako...
lepljivost i hlebast mirisedit: kad kažem hlebast, mislim na koricu sveže pečenog hleba Edited by banatjanin