gagorder Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 (edited) ljudi, je l' zna neko da mi kaze gde mogu da kupim dimljenu ćuretinu?da, u bg, naravno. Edited August 6, 2012 by gagorder
Skyhighatrist Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Mesara "Šicko" na Dušanovcu, mada mi neko reče da imaju lokale i na Zelenjaku i u Bloku 44.Phone na PM.
Аврам Гојић Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Pripremam soul food bonanza night..... U sest ujutru ukljucujem juneca rebra na 100 stepeni, 12 sati, a vec plivaju u barbecue sosu, soku od limete i birdseye chili, mlevenom u kolicinama, i bluku. Uz to, salata od crvenog pasulja i crvenog luka, i proja, i salata od kukuruza, ruzmarina i pavlake.
Frank Pembleton Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Pripremam soul food bonanza night..... U sest ujutru ukljucujem juneca rebra na 100 stepeni, 12 sati, a vec plivaju u barbecue sosu, soku od limete i birdseye chili, mlevenom u kolicinama, i bluku. Uz to, salata od crvenog pasulja i crvenog luka, i proja, i salata od kukuruza, ruzmarina i pavlake.Nista bez slikica...BTW kad u drustvu pokusam da "prodam" te tvoje recepte, zena je sad razradila tehniku.Jel to onaj sto pece rebarca 12 sati?????
Аврам Гојић Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 nece ni biti, rebra su i na niskoj temperaturi pustila krs vode i ostala zilava, iako sam ovo pravio X puta. pogresno sam procenio meso, debilcina.plan B: krilca
Frank Pembleton Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 nece ni biti, rebra su i na niskoj temperaturi pustila krs vode i ostala zilava, iako sam ovo pravio X puta. pogresno sam procenio meso, debilcina.plan B: krilcaNece tebe jedna rebra da zajebavaju a?Pa sta ces sa njima jbte?BTW. nesto sam te pitao...
Аврам Гојић Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 A sta cu, opracu cu ih, iseckati, pa mackama, nemam nameru da provedem nedelju glodjuci zilavo meso.BTW imas odgovor tamo, izvinjavam se, nisam video.
banatjanin Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 zateko se u kući komad svinjskog buta, procunjam okolo i nađem kevine mini - crne lukove.strčim dole do Maksija, uzmem i mleveno juneće - svinjsko, pa zamesim loptice, samo biber i so.začinim bugarskom šarenom solju, tri vrste bibera u zrnu, kim, pa dodam i šargarepu i dve glavice bluka, ali čenovi ucelo.zalijem goveđim bujonom i čašom piva, pa upakujem hermetički u zemljanu posudu.evo ga sad, miriše ko đul bašta, kuvam nokle uz to.
Аврам Гојић Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 a ja nesto sasvim drugacijecorba od crvenog sociva. podloga: panceta, crno vino, cluk i bluk, dva mesnata sveza chilija i jedna babura. zacini: pimento, lako proprzeni kumin u zrnu, turmerik i sasafras, i lovorov list.
renne Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Čokoladnu dekadenciju, već sam negde kačio na Čokoladi slike i recept, čupavce, veliku tortu sa šarenim korama, pečem prase...
yolo Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 a sta postizete tim zalivanjem pivom a ne vinom? ozbiljno pitam, nit sam jeo nit pravio tako...
banatjanin Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 (edited) a sta postizete tim zalivanjem pivom a ne vinom? ozbiljno pitam, nit sam jeo nit pravio tako...lepljivost i hlebast mirisedit: kad kažem hlebast, mislim na koricu sveže pečenog hleba Edited August 30, 2012 by banatjanin
Recommended Posts