Jump to content
IGNORED

Now eating - obroci bez mesa

Willow

Recommended Posts

Posted
prolece.jpgStandardno, sremus, vlasac & zelena salata u Zapisu Tare, preliveni muckom od maslinovog ulja, umebosija i kuvanog paradajza moje gospodje mame. Dva rendana kuvana jajeta preko da ne bude bas preterano zdravo, dekoracija od svezeg bosiljka i dzoker iz rukava: novootkriveni beskvasni hleb sa Kalenica.
  • Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• henrik larsson

33

• Willow

28

• April

15

• ToniAdams

13

Posted
... Dva rendana kuvana jajeta preko da ne bude bas preterano zdravo
od kada su jaja nezdrava :unsure:
Posted
od kada su jaja nezdrava :unsure:
Meni nisu, ali neki vegani i neki lekari se mršte na njih.Otprilike, jedno nedeljno je dovoljno, ako bas moras vise, uzmi prepelicija. Holesterol, tralala.
Posted (edited)
Meni nisu, ali neki vegani i neki lekari se mršte na njih.Otprilike, jedno nedeljno je dovoljno, ako bas moras vise, uzmi prepelicija. Holesterol, tralala.
onda je garant nezdravo :fantom:prema zemskoj koja ima doktorat iz te oblasti, i jedno dnevno je skroz ok. Edited by ToniAdams
Posted
neki ddrugi ljekari pak kazu da je povika na jaja vazda bila pretjerana, i da treba jesti do 6-7 nedeljnotaj strah od masnoca je malo passe, faljen isus. masnoce su vazne, treba ih uzimati umjereno a ne neuzimati.
Posted

ja se ubijam od jaja a nemam ni holesterol ni trigliceride. neko izbaci njih jer su, kao, nezdrava, a onda se usere od kutije čokoladnog keksa. bzvz.

Posted
ameri su imali priliku da tu stvar istraže ''in vivo'' jer je bio jedan period u njihovoj istoriji ( ne sećam se tačno, neke 60-e godine) kada je naglo došlo do povećanja potrošnje jaja. obzirom da su oni i tada imali dovoljno para da se bave raznoraznim istraživanjima, utvrđeno je da u populusu nije došlo do promene vrednosti holesterola.posle su rađena još neka istraživanja posle kojih je sa jaja skinuta anatema.kažu 5 jaja nedeljno neće nikome da škodi a ako su domaća, tj. od kokica živičarki, koristiće.
Posted

Humus, pečene i bogato nahcmuljene paprike+patlidžan obogaćene pečenim susamom, masline svakobojne, mcluk, paradajzičićićićićićići, raznorodne sveže travuljage, ovčiji sir i smrt ljut ajvar, sve grabljeno prstima obučenim u libanski leb.

Posted

spanac, halumi, caciki, paradajzici i rukola.

Posted

Bukovače brzo propržene sa biberom, naknadno posoljene, tofu sa mirođijom, rukola :fantom: čeri paradajiz™ :fantom: sremuš :fantom: mladi look.540459_10150799477426509_680791508_9702838_232943055_n.jpg

Posted

Taj smajli smes da koristis samo ako sam gajis rukolu i cheri paradajz. Inace, meni se vise svidja sljiva paradajz - nisam ih licno uzgajao, ali nisam ni kupio :fantom: .