April Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 (edited) Gaspačo u 6 popodne. Malo preterao sa crnim lukom, ali i ovako je vr' Edited May 12, 2012 by April
cmrlj Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 jela aljo oljo i peperoncino u guliju. oblak belog luka se siri oko mene
Willow Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Nedeljni ručak za trpezarijskim stolom uz prozor orošen kišnim kapima...Proso sa šargarepom, šampinjonima, graškom, mladim krompirićem, mirođijom, karijem, belim lukom, senfom, seckanim bademima, suncokretovim hc uljem.
henrik larsson Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Krem čorbica od graška sa pastom od bluka i đumbira, pa onda tortilja sa tofuom mariniranim u soja sosu i dižonu pa uvaljanim u mleveni suncokret i indijski oraj, mešano sa salatom od paradajza, krastavca i mbluka.
MachineGunEtiquette Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Hercegovina kao kafana? teli smo danas tamo al nije bilo mesta u bašti a lepo sam reko kumu da rezerviše. otišli onda u Little Bay. otkinuli se i preždrali, sve je bilo top notchHercegovina kao Hercegovina. Pošto je prethodni post utemeljen na proizvodima iz Hercegovine.Hercegovina kao kafana prilično nema šta da traži na ovom topiku.
ivy Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 uštipke od tikvice i salata od rendanog krastavca,kupusa i mladog luka srebrenjaka
henrik larsson Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Nema hleba za klince za večeru und sutrašnji doručak, te se bacio na spravljanje mešavineIzmeđu proje i projare, ful belo neprosejano kbrašno ispod kiselog muda starog sakatog mlinara, 3 jajea, gomila starog domaćeg sira, ubacio i jedno kiselo mleko koje je pretilo da će umreti u nedostupnim dubinama frižidera, ulje, kisela voda. Jebe mamad.
Dankan Ajdaho Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Čitam naslov teme - pa kako može biti "obrok" bez mesa...?Skroz ste zastranili...
Zverilla Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 @ajdaho: ako hoces vec da napravis troll, potrudi se da bude malo vise flameable.sinoc - mama svih bezmesnih hrana: sopska salata. pojeo punu ciniju i oci mi bile i dalje gladne :)(al stomak se ne da :( )+ posto mi ne prija presan cluk, celu noc sam se vrteo po krevetu, ali vredelo je
belch Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 napravila enčiladeskuvala u paradajz soku onu frikomovu meksičku mešavinu i pirinač, time i kačkavaljem napunila tortiljeod gore stavila još kačkavalja, ispekla u rerni dok se kačkavalj nije istopionjami
ivy Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 posto mi ne prija presan cluk, celu noc sam se vrteo po krevetu, ali vredelo jeprobaj sa mladim srebrenjakom,on je dosta blaži i vodenijimeni više prija i od mladog cluka
henrik larsson Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Tofu ćuftice, humus sa seckanim sremušom i seckanim bademom, paradajz sa nacepkanim bosiljkom preliven hcmuljem, mcluk
MancMellow Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 (edited) šta je hcmulje? Edited May 16, 2012 by MancMellow
Recommended Posts