Jump to content
IGNORED

Now eating - obroci bez mesa

Willow

Recommended Posts

Posted

tikvice punjene prosom,blitvom,tunjevinom i sredinom izdubljene tikvice ispalo super

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• henrik larsson

33

• Willow

28

• April

15

• ToniAdams

13

Posted
tikvice punjene prosom,blitvom,tunjevinom i sredinom izdubljene tikvice ispalo super
Da nisi omašila topik?
Posted

a ne može tuna?ja se izvinjavam..onda sam pogrešila topik

Posted (edited)

pravio za vikend tofu burgere, po ovom receptu, samo bez pecurkiumesto obicnog, stavio neki dimljeni tofu, tako da je ukus bio u klasi prosecnog mesnog burgerakumin i korijander su obavezni, daju bitne note ukusainace, 101cookbooks je odlican sajt za nemesnu klopu. (ja ne znam za bolji)

Edited by Zverilla
Posted

hvala za recept i sajt, ovi burgeri zvuče super, praviću ih sutra, kupila sam sve sastojke :)a sad klopam kuskus sa fetom, kiselom paprikom i maslinamakuskus mi ubrzano postaje omiljena hrana

Posted
pravio za vikend tofu burgere, po ovom receptu, samo
pravila i ja, ukus je sjajanmalo dominira kim al ne smeta
Posted

Pravio i ja, samo nisam stavio kim, već kumin, tako sam razumeo recept, možda grešim. Malo su mi se raspadali, jer sam u prvoj turi zaboravio da stavim jaje, ali ukus je super.

Posted

i meni su se raspadali, iako sam stavila jaja. ostalo mi još pola smese u frižideru, smisliću sutra kako da vežem, verovatno sa još malo prezli.ja sam razumela da treba kim (a kim sam i imala u kući), i ispalo je super

Posted

kumin, on se bolje kombinuje sa ovim (moj utisak je da je dao "mesni" ukus)ja sam smesu dugo drzao u blenderu, tako da je na kraju bila supersitna i veoma kompaktna. ne bi trebala da vidis komade tofua, vec relativno glatku smesu (komadici su mi bili bukvalno milimetar-dva veliki).

Posted

gde ima da se kupi kumin? nisam ga videla na uobičajenim mestima? jel ga ima u prodavnicama zdrave hrane?moj je blender izgleda malo bangav al svakako ću još malo izmiksati ostatakjavim popodne kako su ispali tako dorađeni :)

Posted

Ima u zrnu u nekim malo boljim radnjama zdrave hrane. Izgleda slično kao i kim, ali je ukus drugačiji. Ja imam i mleveni, nedavno sam kupio u Veru u Ruzveltovoj, nadam se da ima još uvek.

Posted

opet sam pobrkao zacineja sam koristio crni kumin a ne obicaniz cega mozemo zakljuciti - nije bitno koji tacno kim, bitno je da se dobro zacini :)

Posted

krem čorbica (vrganj, svojeručno ubran i osušen. peršun, mladi b i c luk iz vlastitog vrta. jedan mali krompir, 100% organik sa 1000 m nv, hercegovina, celer pazaren na cvetkovoj pijaci, hc m. ulje - grčka) dsc02521s.jpgzapečena heljda (opet b i c luk domaće proizvodnje, šargarepa, poreklo kao i krompir, organic heljda pazarena u bio špajzu, malo rendanog parmezana, jedno jaje, hc m. ulje, malo maslaca) i mix zelenih salata + mlad kupus + srijemuš + rukoladsc02523r.jpga ovo prozirno u čašici je najbolja kruška na planeti, poreklo isto kao i krompir i šargarepa. bez dodatog šećera, od poludivljih 100% organik krušaka :fantom:

Posted

Što bi reko Dobrosav Gajić "zašto to ne ponoviti još jednom": Hercegovina je majka.

Posted

Hercegovina kao kafana? teli smo danas tamo al nije bilo mesta u bašti a lepo sam reko kumu da rezerviše. otišli onda u Little Bay. otkinuli se i preždrali, sve je bilo top notch