Jump to content
IGNORED

Pojam "urbano"

jaja_s_paprikama

Recommended Posts

Posted (edited)

:lolol:

Briljiraš! Opet je to to!

Mislim, to što ona izvikuje bi kao trebalo da budu neke provokacije, poziv na konfrontaciju, ali ne samo da konfornatcije nema, nego je niko ne jebe 2 posto. Mrziš Cecu? Who cares.

Edit: Mada tu ima još jedan bolno istinit krik koji razotkriva suštinu ovog bunta mnogo više od ovog "mrzim narodnjake", a to je - mrzim politiku.

Edited by Syme
  • Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

49

• ToniAdams

46

• Аврам Гојић

43

• Caligula

38

Posted

ezuje se za različite identitetske mikropolitike i reciklažu mnogostrukih kulturnih i medijskih sadržaja

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! mikropolitike. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGRHHHHHHHHHHHH.

<_<

Posted

mikropolitike, kauboje, mikro fuckin' politike. to je kraj.

Posted

mikropolitike, kauboje, mikro fuckin' politike. to je kraj.

Mene podsetilo na jednu "foru" iz davne osnovne: tvoja psiha je tako mizerne kategorije da je apsurdno i razmisljati o morfologiji tvoje dijalektike...  :lolol: 

Posted

Ali na koga viče Zipa Joma? Podseća me na matorog Ejb Simpsona. Klint Istvud je bar postavio stolicu....

Posted (edited)

Vice na neku decu koja joj se verovatno smeju. Pita se jer1 znaju ko je Dusko Radovic, nije sigurna.

1 - citat

Edited by Venom
Posted

kenjate obilato. zipa yoma je sjajna faca, a osim toga je pojava nivoa, ne mozda jednog fleke, ali jednog rackovica sigurno.

Posted

Pogledao sam taj trejler ili šta je već... Neopisivo bih voleo da čujem šta bi Cane (Partibrejkers) imao da kaže o ovome, nemam pojma zašto...

Posted (edited)

@aram: Meni se najvise svidelo ono kad kaze da se svi vratimo u svoja sela, da joj verovatno ne ruzimo njen novosadski Beograd.

Edited by Venom
Posted

kenjate obilato. zipa yoma je sjajna faca, a osim toga je pojava nivoa, ne mozda jednog fleke, ali jednog rackovica sigurno.

u cemu se ogleda njena sjajnost? ozbiljno pitam, gledala sam je ili slusala 3-4 puta na TV-u, bilo me blam koliko glupo zvuci, i usiljeno neprilagodjeno

Posted

pa recimo u tome da zena odlicno radi svoj osnovni posao stiliste, za tri klase bolje od npr. asoka murtija. kao i u tome da je, u svojim godinama, jedna od najboljih manekenki i foto-modela u gradu. ili u tome da je bila jedan od najboljih radio reportera b92.

a sad sam out iz ove diskusije, poznajem zenu i volim je, nema smisla :)

Posted

novosadski Beograd.

:D

Definicija pakla. 

Posted

skupila se seljanija  :lolol:

Posted

Ja ću da napomenem da sam upoznao i Yomu i Bou. :fantom:

Zbogom žohari.