ToniAdams Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 a najace da u selendri ima vise od 15m od najblizeg svinjca
Hamlet Strašni Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Bump! Da li je došlo vreme da se ponovo vidi ko je urban!?
salerokada Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Bio je u 24 sata neki tekst pre mesec, dva o nekom liku koji izlazi npr. 5 puta nedeljno. Objasnio koja su mu mesta najbolja, zašto baš tamo izlazi, kakve devojke voli i sl. Iz hobija se bavi manekenstvom, a živi od rentiranja nekretnina. E, to je urbano!
radisa Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Iz hobija se bavi manekenstvom, a živi od rentiranja nekretnina. E, to je urbano! To je moj san. Od hobija bi onda imao čitanje interneta u nekoj kafanici, u ladu, i promatranje ljudi koji toda prolaze.
Singer Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 To je moj san. Od hobija bi onda imao čitanje interneta u nekoj kafanici, u ladu, i promatranje ljudi koji toda prolaze. +1 mada sam ga dosta "duboko" izmastao i moram priznati da bi me uhvatio neki svrab posle 5-6 meseci... al' do tad - sho se doooobroooo bleejaloooo
nera Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 ^ Hm, poznavah coveka koji je ziveo taj san uzivanja u zivotu usled rentiranja nekretnina (verovatno uziva jos uvek ali nemam pojma gde je covek sada). Svaki njegov dan izgledase isto, napakuje svaki dan gepek raznim slanim radostima (prsute, kackavalji, kobasice, itd.) plus belog vina i kisele u karton kolicinama. Onda krene od jednog drugara do drugog po kraju (drugari automehanicari, elektricari, i ostala auto bratija), ponese sa sobom svega, i da se nasece i da se zalije, i tako ceo dan. Uzivao on, uzivali oni sa njim. Plus je blizu kruga dvojke, znaci vrlo urbano, mada nisam sigurna kako se majstori kotiraju kod urbanih.
nera Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Nemoj namenski molim te, pocecu da podrzavamu Yomu ako budem jos gledala ovog stagoda.
namenski Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Nemoj namenski molim te, pocecu da podrzavamu Yomu ako budem jos gledala ovog stagoda. +1 Al gde ces gradskije, em arhitekta, em gradski, em grad i on ko dupe i nosa, vidis da je ko riba u vodi, dzaba se mi ovde trudimo, ogradise i zagradise sve, jebi ga I ko je Yoma?
nera Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 +1 Al gde ces gradskije, em arhitekta, em gradski, em grad i on ko dupe i nosa, vidis da je ko riba u vodi, dzaba se mi ovde trudimo, ogradise i zagradise sve, jebi ga I ko je Yoma? Izlomismo koplja na ovoj temi oko Yome i njene bespostedne borbe protiv neurbanih a ti tako :D
namenski Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 (edited) Izlomismo koplja na ovoj temi oko Yome i njene bespostedne borbe protiv neurbanih a ti tako :D Ma citao sam Yoda, pa se odmah nakostresio... Edited June 19, 2014 by namenski
Recommended Posts