Jump to content
IGNORED

Survivor za sva vremena

salerokada

Recommended Posts

Posted

Nikolica i Luka kopali po smeću produkcije u potrazi za hranom, dobiće kaznu :jerry:

• Haha 2
Posted (edited)

Hahahhahahha kako je smešan Nikola ovako blatnjav.

Znači Anđela i Voja navijaju za Zvezdu...

Edited by Milošica
Posted (edited)

Gotivan razgovor Mihaele i Mate-e

Edited by Milošica
Posted

Koliko je dosadan Alex sa "bolja verzija sebe", pakao. Imam utisak da mu je to neko napolju smislio i on samo ponavlja kao papagaj. 

Posted (edited)
3 hours ago, Halvard said:

Nikolica i Luka kopali po smeću produkcije u potrazi za hranom, dobiće kaznu :jerry:

Ja to nisam videla, doduše premotavala sam razgovore, ionako su dosadni i unjkavi.

2 hours ago, Milošica said:

Hahahhahahha kako je smešan Nikola ovako blatnjav.

Mr Hankey Dancing GIF by South Park

42 minutes ago, Sokrat said:

Koliko je dosadan Alex sa "bolja verzija sebe", pakao. Imam utisak da mu je to neko napolju smislio i on samo ponavlja kao papagaj. 

Kako progovori imam utisak da mu puštaju tekst na "idiotu", samo vergla jedno te isto i pilji u jednu tačku. Smor lik, podseća na nekog "utešna nagrada" tipa sa Hallmarka, kao dobar ali beskrajno dosadan, opstaje dok se glavni baja ne vrati u selendru da osvoji nazad glavnu junakinju nakon što ju je ostavio posle srednje škole.

Edited by Valkyrie
  • Haha 3
Posted
12 minutes ago, Valkyrie said:

Ja to nisam videla, doduše premotavala sam razgovore, ionako su dosadni i unjkavi.

Tek treba da bude večeras, najava sa sajta Nove HR. Kažu i da je crveno pleme dobilo tužnu vest. :sad2:

Mislim da je Bojan spoilovao da je Alex još tamo, s obzirom da je razmak između snimanja i emitovanja 15-20 dana, verovatno je i ujedinjenje dočekao.

Posted
3 hours ago, Halvard said:

Po meni, nije u redu da ih kazne.

Što im ostavljaju đubre na dohvatu.

Ja mislim da je to pravi survivor potez :D.

Meni su ove godine manje-više svi dosadni.

Još mi je najzanimljiviji Voja u tom nekom svom ludilu.

I Ognjen, naravno. Ono se retko rađa :lolol:

Crvene žene su sve bzvz totalno.

Od plavih je mučeni Damjan bio zanimljiv samo utoliko što je neka teška dobrica i što je dobro lovio ribu.

Ostali nit su dovoljno lepi i zgodni nit dovoljno pametni nit dovoljno ludi da bi bili zanimljivi.

Od plavih žena, Matea mi postaje čak i simpatična. Nensi i Mihaela su mi nešto.odvratne, Mihaela ipak za nijansu više, Martina, šta znam, deluje da nije loša osoba.

• +1 4
Posted

Unpopular opinion:

mene Voja uopšte ne nervira, totalno je bezopasan. Ako Uroš stvarno ode, Mitar i Ognjen su safe neko vreme. Volela bih da Vesna ispadne ali sve mislim da će ludaci izbaciti Anđelu.

• +1 2
Posted

Ja bih isto prvo volela da vidim leđa Vesni.

Baš mi se ne sviđa.

Posted
24 minutes ago, dùda said:

Po meni, nije u redu da ih kazne.

Što im ostavljaju đubre na dohvatu.

Ja mislim da je to pravi survivor potez :D.

Bukvalno sam isto pomislio, sasvim legitiman postupak.

Tako je Nika sakupljala opuške koje su kamermani ostavljali iza sebe i odnosila Roku :D

• Haha 1
Posted (edited)

Bez Uroša ih je po 8 u oba plemena. U prvoj sezoni su u ujedinjenje ušli sa 8+7.

Možda će sad opet da naprave eliminacionu igru sa četvoro sledeće nedelje i onda nakon toga ujedinjenje.

Edited by Halvard
Posted (edited)

Malo je i nenormalno da Uroša unesu na rukama u ujedinjenje i da nastavi da živi tamo bez da se takmiči. Samo je weird shit da lekari nedeljama smatraju da će to rame "da prođe" i kao, sačekajmo.

Edit: ako su Lukica i Nikolica izašli iz kampa u potrazi za smećeom, biće kažnjeni isto kao Bojan, Marko i David prošle godine.

Ne smeju da napuštaju perimetar, još ako su išli po noći - zaslužena kazna.

Edited by Valkyrie
  • +1 1
Posted
10 hours ago, Sara said:

malo verovatno da nije Uki, zbog koga bi inače Voja lio gorke suze:biggrin:

al'ajde da se nadamo:)

ja se nadam da jeste, juhu

• -1 1
Posted (edited)
1 hour ago, Valkyrie said:

Edit: ako su Lukica i Nikolica izašli iz kampa u potrazi za smećeom, biće kažnjeni isto kao Bojan, Marko i David prošle godine.

Ne smeju da napuštaju perimetar, još ako su išli po noći - zaslužena kazna.

Da, ovo je na mestu.

Eto, ode Danjav sa ribom, oni navalili na smeće. :taunt:

Opet naleteh na ovaj deo kad David hvali Natašu, taman da se ponovo iznerviram.

Edited by Halvard
Posted

Veca Pereca igra opasnu igru, evo je sad sa Stefanom; Mitru su dani odbrojani :violina: