Jump to content
IGNORED

Survivor za sva vremena

salerokada

Recommended Posts

Posted
35 minutes ago, nisam ja said:

Op, lukica i natašica zajedničko tuširanje. 

Ne da bi se skino go.

Trebalo je da produkcija da ubaci neki momenat seksa pod tuševima.

Ako neko slučajno neće, makar u Dominikani ima gomila načina za pretnju/ucenu.

Posted
57 minutes ago, Valkyrie said:

Kalu je naporan za sve pare, kakav mali Kalimero, propast! Koga briga što njemu nije prošla taktika, nije ni Lazaru i ćao sad, šta da se radi. Sladak je ovako i dopada se Anđeli koja jedva čeka ujedinjenje (dečko je kaput!) tako da možda dobije kompenzaciju, tj fasuje je™. 

Ja sve vreme mislim da on uopšte nije toliko mutav, samo je imao pogrešan pristup i ostavio loš početni utisak, a to se teško menja u hodu.

Setimo se samo kako je vešto plasirao priču o svojoj bolesti među tada dominantnom strujom.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Milošica said:

Trebalo je da produkcija da ubaci neki momenat seksa pod tuševima.

Ako neko slučajno neće, makar u Dominikani ima gomila načina za pretnju/ucenu.

Jovana, ti li si:unsure:

Posted
48 minutes ago, Halvard said:

Ja sve vreme mislim da on uopšte nije toliko mutav, samo je imao pogrešan pristup i ostavio loš početni utisak, a to se teško menja u hodu.

Setimo se samo kako je vešto plasirao priču o svojoj bolesti među tada dominantnom strujom.

za Kalua sam mislila da je totalna tamnina, ali ispalo je da nije glup, fino je izneo nzs za dešavanja u plemenu, dobro kapira i povezuje ali su mu reakcije ili pogrešne ili zakasnele.

Meni je i dalje jeziv mada ne više kao pre

Bojan i Marko mi se ni malo ne dopadaju, draži mi je bio Lazar 

Posted
31 minutes ago, Sara said:

Jovana, ti li si:unsure:

Koja Jovana?

Posted

Super mi je inače bio Davidov diplomatski komentar na to što Luka od svih mogućih ljudi koje poznaje za kumstvo bira nekoga koga je upoznao u Survivoru :D

Posted

Pa dobro, kapiram da to ne mora da bude rezervisano za nekog školskog druga. Ako nije do sad kršten pretpostavljam da i nije nešto religiozan. Možda ga je setting naveo da progleda. 

50789185_custom-d523b3d31a8979d1016f230c

Posted

Marko ipak odigrao pošteno, mogao je da se reši Luke.

Posted

I tek sad se vidi kakav respekt zaslužuje Nađa za onakvo hendlovanje terorisanjem duelima prošle godine *svedok*

• Haha 1
Posted

Ovo se gleda na premotavanje. 

Između je samo opštemestašenje. Ne znam zašto im odgovara toliko sterilan koncept. 

Posted

A jbt, ako nisu 20 puta prikazali Natašu kako kuka da je njene devojčice čekaju, a neće je videti :vesala2:

Posted

Dosadna epizoda, vredelo je samo sačekati Laziku u S+

Blablabla, što na um to na drum, pljas sve karte na sto, iskreno kaže da je sve poteze vukao tako da olakša sebi put do finala i pobede, bez proseravanja priznaje da zna zašto ga je Bojan rešio i da bi on njega isto direktno nominovao da je osvojio ogrlicu.

Inače prva stvar koju je rekao u studiju se tiče tragedije u Ribnikaru, upadljivo mu je drhtao glas, izjavio je saučešće roditeljima itd. Nije baš potpuni psiho, to hoću da kažem. 

• +1 5
Posted

Svejedno ne bih ja zanoćio pored njega, što Duda kaže :D

Jeste bila užasno dosadna epizoda, i one video poruke su bile baš smor. Opet moram kažem da je prošle godine bilo mnogo bolje. :D

Makar je Tonka pobedila na poligonu u važnom trenutku :sleep:

Posted
On 9. 5. 2023. at 9:45, Sara said:

Kalu prijatno iznenadio. Definitivno nije glup, mada mi i dalje deluje malo skeri.

Ja gledam Survajvor na preskoke, da se ogradim. Meni Kalu deluje baš tupavo. Još je rekao da je Luka ok lik. To mi potvrđuje pretpostavku.

I da primetim da je Nora. :wub:

Posted

Pa, to za Luku je bilo vise u fazonu “valjda nece i on glasati za mene”

sad čitam komentare za Natashu, stvarno ga preterase, nije u redu.