Valk Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Laki nema šta da traži u igrama koje zahtevaju mirnu ruku i koncentraciju, on ima neki adhd, trika nema da stoji miran ni pola minuta. glupo obrazloženje za nominaciju, Lazar je korisniji na terenu od Luke, mada Luka radi dosta po kampu i vredan je jako. Svakako je Bojan skontao da Lakica opet plete mrežu pa ga šutnu Leu i Denisu na rupu. Osim ako se zapravo nadao da tri jaka igrača sigurno izbacuju Kalua. Link to comment
Halvard Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Meni samo nije jasno zašto je Samac u braku prikladniji za aktuelnu situaciju od Survivora Link to comment
duda Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 3 minutes ago, Valkyrie said: Laki nema šta da traži u igrama koje zahtevaju mirnu ruku i koncentraciju, on ima neki adhd, trika nema da stoji miran ni pola minuta. glupo obrazloženje za nominaciju, Lazar je korisniji na terenu od Luke, mada Luka radi dosta po kampu i vredan je jako. Svakako je Bojan skontao da Lakica opet plete mrežu pa ga šutnu Leu i Denisu na rupu. Osim ako se zapravo nadao da tri jaka igrača sigurno izbacuju Kalua. Kraj se približava, mislim da je Bojan odigrao ovo taktički. Očigledno mu nije do nagrada, bitnije mu je da se reši konkurencije. Link to comment
nisam ja Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 9 minutes ago, Halvard said: Meni samo nije jasno zašto je Samac u braku prikladniji za aktuelnu situaciju od Survivora Boom mic roni po kadru, bikoviću nestane sako sa njega, sve u nekoliko sekundi. Prajsles. Link to comment
Valk Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 30 minutes ago, Halvard said: Meni samo nije jasno zašto je Samac u braku prikladniji za aktuelnu situaciju od Survivora Glupost. Ja htela da deci pustim radio kanal na tv dok se ne uspavaju, ima neki SPA, ona muzika za meditaciju valjda, ne može - zamrčeni svi radio kanali zbog dana žalosti. Kao da će neko žurku da pravi. Link to comment
Sara Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 (edited) Nije mi jasno kako cemo mi sad nastaviti dalje da gledamo, prevelika je razlika izmedju nas i Hrvata Ok mi je po neka dojava dnevno, ali bas da znam sta ce da se desi 3 dana unapred nije mi bas zanimljivo. Nova to mora da nekako resi. To sto je Lazar ispao je velika nepravda, bio je bolji od vecine crvenog tima. Ranije je bilo reci da Bojan ne podnosi Kalua i Lazara al da ce ovako uspeti da se ratosilja Lakija bas nisam verovala. Ne kazem da nije legitimno, nego da se nadam da on nece pobediti😋 Edited May 5, 2023 by Sara Link to comment
Sara Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 I jos nesto, jel moguce da je Denis toliko pun samopouzdanja da je trazio Lea u duelu!!!??? Link to comment
msv Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 19 hours ago, Halvard said: Meni samo nije jasno zašto je Samac u braku prikladniji za aktuelnu situaciju od Survivora Tuga je kako glume 2 Link to comment
Valk Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 2 hours ago, Sara said: To sto je Lazar ispao je velika nepravda, bio je bolji od vecine crvenog tima. Što je bliže finale, sve manje će biti faktor donošenja bodova plemenu jer će svakako izbacivanja ići brže a glad više nije presudan faktor. Sad je trenutak za rešiti se remetilačkih faktora i onih koji mogu predstavljati konkurenciju u finalnim individualnim borbama unutar plemena (hence: pokušaj rešavanja Lea, i rešavanje Lakija). To što Lazar nervira Bojana je samo bonus, svakako mu je Luka manja konkurencija. 1 Link to comment
Aleksija Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 (edited) ima survivor plus e8 na nova mne na eonu, ako nekome znaci. edit: vec vidjen samo uhvatih kraj epizode u kojoj lazar ispada. Edited May 5, 2023 by Aleksija Link to comment
Milošica Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 (edited) AV opleo po Survivoru Nego, htedoh da pitam, sve se trudeći da izbegnem neki spojler, da li će biti nadoknada ovonedeljnih epizoda na Novoj? Edited May 7, 2023 by Milošica Link to comment
Aleksija Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 steta da ovo plemenito lice ne krasi i ovaj topik, evo malo opsirnije. Link to comment
Sara Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Jel kaze da smo licimuri kad nam smeta zadruga, a gledamo survivor Moj sin koji niposto nije hteo da sazna ko je ispao, naleteo na Lazara na Dorcolu😂 I mene zanima na koji nacin cemo uhvatiti korak, ovako je bezveze. Iskreno govoreci, volim Survivor, gledam od prve sezone, al ako je ukidanje uslov da nestanu i one splacine sa Pinka i gde se sve daju. Prezalicu i Survivor mirne duse. 3 Link to comment
msv Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 14 minutes ago, Aleksija said: steta da ovo plemenito lice ne krasi i ovaj topik, evo malo opsirnije. Vidi se da ne gleda, on ima Supernova kabl... 1 Link to comment
Recommended Posts