April 27, 201212 yr Svaka cast momci pa da odmerite snage u finalu tamo se vec prave opklade ko ce osvojiti kup. u igri su samo nasi protivnici, na PPP niko ne racuna. :)
April 28, 201212 yr Jutros sam imao egzotične protivnike samo gledam koliko ti je sekundi trebalo za screenshot jesil se uhvatio za glavu ili za "glavu"? ;)
April 28, 201212 yr Nesto baguje veceras. Upisah resenje jedne kolone u asocijacijama "slama" umesto "Salama" i to me kostalo pobede.
April 29, 201212 yr Ukucao na slagalici reč PARADAJS i saznao da celog života živim u neznanju,pošto se kaže PARADAJZ.
April 29, 201212 yr Ukucao na slagalici reč PARADAJS i saznao da celog života živim u neznanju,pošto se kaže PARADAJZ.COvek se uci dok je ziv.
April 29, 201212 yr kad smo kod ucenja sastavljam rec ADJUTANTSTVO, racunar ne prihvata, a onda daje resenje ADJUTANSTVO ili da pitam na jezickim nedoumicama :P
April 29, 201212 yr malopre ja sastavim antikvar, a protivnik antikvara i prihvati mu. na pitanje sta mu znaci antikvara covek lepo rece "slucajno sam ukucao a viska i prihvatilo"