Quizmaster Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Na takmičenju su dobrodošli svi ljubitelji slagalice, tako da se slobodno prijavi. Što se tiče rezultata, kreni od one čuvene filozofije naših sportskih stručnjaka kako nemaš šta da izgubiš... :)(šalu na stranu, sastav je šarolik i sigurno ima ljudi koje možeš da pobediš, a kakav će žreb biti to ne mogu da ti garantujem)
*edited by mod Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Evo prijavih se i ja mada cu najverovatnije meceve igrati sa drugog profila.
pixy Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 ja već dva dana ne mogu da pristupim FB slagalici. Jel još neko ima problem te vrste ili sam ja nešto zeznuo?
KennyDalglish Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 (edited) Nisi jedini, ali ne znam kako da ti pomognem I ja povremeno imam probleme sa pristupom slagalici. I nikako ne mogu da otkrijem u cemu je problem. Igram sa vise razlicitih racunara na poslu i sa dva od kuce koji su na istoj bezicnoj vezi, i samo na jednom racunaru imam povremeno probleme ?! Prosle sedmice nisam mogao da se povezem na igru 3-4 dana sa tog racunara, pokusavao sve moguce (3 razlicita pretrazivace, restarti, brisanje cash&cookies...) a sa drugog islo bez problema. Onda je odjednom ponovo proradilo, pa juce ponovo celi dan nisam mogao, kao i jutros, a danas poslepodne ponovo pristupam slagalici normalno???edit: Slagalica · 112 326 liker dettefor 22 minutter siden · .Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je u ovom mesecu Slagalicu igralo više od milion igrača. Želeći da opravdamo vaše poverenje, ispunimo očekivanja po pitanju kvaliteta igre, ali i da ostvarimo želje koje ste iskazali, od 1. aprila vas očekuje nekoliko jako interesantnih novina. Spajanje igrača po kvalitetu, veći broj dnevnih tokena...samo da ne bude prvoaprilska sala :P Edited March 28, 2012 by KennyDalglish
chenejac Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ekstra zvuče najave, pogotovo za uparivanje igrača.
*edited by mod Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Stvarno bi mogli da ne skidaju tokene za igre sa prijateljima.
Renegade Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Pitanje da li je to dobro. Mislim, voleo bih i ja da igram iz zezanja sa prijateljima ali tako mogu da se isprovaljuju sva pitanja i asocijacije za par dana.
*edited by mod Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Pa neka stave ogranicenje od 1, 3 ili 5 partija. Glupo je skidati tokene (pogotovu placene) za prijateljske igre.
korindjar Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 da, ali to znači manje prihoda, a njih realno boli paja što bi mi igrali sa drugarima
Quizmaster Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 (edited) Iz ugla organizatora njega ne zanima da li mi igramo sa prijateljem ili ne. On iznajmljuje svoj prostor/igru, kao neko ko daje termin za tenis, fudbal, košarku... Domaćin sajta daje mogućnost da se igra besplatno oko 35 partija mesečno, pa ako to nekom nije dovoljno i ne želi išta da plati, onda nek se dovija sa novim nalozima. Samo, onda neće moći da ima dobar rezultat za rejting-listu. Lukavo je sve to smišljeno. Edited March 29, 2012 by Quizmaster
KennyDalglish Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Naravno, organizatoru je u cilju da zaradi, ali prevelika je razlika izmedju broja besplatnih tokena (1500) i broja koji je potreban da bi se svaki dan igralo svih 5 partija (6000). A za dobar plasman na mesecnoj listi je neophodno da igras svih 5 partija. Znaci, moras da kupis minimum 4500 tokena mesecno. Ja sam ovaj mesec igrao za plasman, i kupovao tokene, ali u aprilu ne nameravam, ako ovako ostane. Ovo sa uparivanje igraca je obavezno, jer igra gubi na drazi. Ja ne odbijam nikog (ne zelim jos i na to da trosim tokene) pa sam poslednja 3 dana skoro sve partije igrao sa igracima sa rejtingom izmedju 0 - 200 :( Niti je zanimljivo, niti sam mogao napredovati na mesecnoj listi. Izuzetak danas, gde mi konacno uleti protivnik sa veikim rejtingm u 5. partiju :P pa sam lepo pazario.
ArleKino Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Je li iko ovdje dobio tokene za pozvane prijatelje ili to ne radi samo kod mene?
*edited by mod Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Niko da ja znam. A pozvao sam i burazera i par prijatelja i svoj lazni nalog.
ArleKino Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Niko da ja znam. A pozvao sam i burazera i par prijatelja i svoj lazni nalog.Sise (ovi sa FB-slagalice, ne ovi koje si pobrojao). Zašto onda tamo piše da se tokeni i na taj način mogu dobiti?
Recommended Posts