ToniAdams Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 meni je najaca u filmu ona matora iz seksi grada kad je bila mlada.inace, svaki film sa kurt raselom je odlican film
hoffnung Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 jbt to su sada trash filmovi, ali ja sam se lozio na to kao klinac. jednako vazan i slican mu je the golden child. gledao sam ih u skorije vreme, i nije to to. cini mi se da je ovo prava stav da se naduvas i gledas, nekako ta "smusenost" bi bila do dzadza :D mada nisam siguran za ovaj drugi, buduci da ima horor elemente :P
kobni zelaya Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Ovaj matori Kinez koji igra i u Princu tame sad je spomenuo suštinu Karpenterove dramaturgije - nešto je pošlo naopako i stvari treba da se vrate u svoj uobičajeni red. :)
Turnbull Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 (edited) et bob mouldMa daj, ipak je ovo Karpenter. Gledao ga skoro, odličan je. Edited January 18, 2014 by Syme
Turnbull Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 (edited) ... Edited January 18, 2014 by Syme
ToniAdams Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 hm, sto sam ja bio ubedjen da sime gleda samo zenske filmove?
Calavera Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 (edited) Konkurencija je stravicna, ali Big Trouble mi je ipak omiljeni Carpenter.Jack Burton: You can go off and rule the universe from beyond the grave.Lo Pan: Indeed!Jack Burton: Or check into a psycho ward, which ever comes first, huh? Edited January 18, 2014 by Calavera
kobni zelaya Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Film je prilična zajebancija na račun američkog mentaliteta, u stvari. :)
Calavera Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 (edited) Syme ga je poredio s Tarantinom, ali meni je ovo totalno ekranizacija neke video igre iz arkadnog doba. Duhovito, bez previse naglaska na pricu, postepeno jaci neprijatelji za nase heroje dok ne dodju do glavnog bossa na kraju filma. Scott Pilgrim pre Scotta Pilgrima! Edited January 18, 2014 by Calavera
hoffnung Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 et bob mouldMa daj, ipak je ovo Karpenter. Gledao ga skoro, odličan je.preterao ovo u vezi za trash, ali stvarno mislim ovo za duvanje. bila bi to skroz nova percepcija. serem i ja foke. cesto se zavalim u fotelju kada natrci ovakav film iz 80-ih, i kao .. malo cu da sedim, gledam, i posle cu da ustanem da nesto drugo radim, a zavrsi se tako sto ostanem ceo film, i provedem se svaki put odlicno.
kobni zelaya Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Tarantino pre Tarantina.Itekako tačno, na više nivoa. Čak Inglorius Bastards duguje dosta ovom filmu u pristupu.
Calavera Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Jack Burton: Terrific, a six-demon bag. Sensational. What's in it, Egg?Egg Shen: Wind, fire, all that kind of thing!
MocaVukotic Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 ja ovo nikako ne mogu da povežem sa carpenterom, izuzev preko russella. meni je carpenter halloween, the thing, assault... ne znam
Calavera Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 (edited) Ma daj bre, ovo kad Lo Pan i Egg Shen ukrstaju magije™, a Lo Pan mrda palcima kao da drka dzojstik Video igra! Edited January 18, 2014 by Calavera
kobni zelaya Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 (edited) et MocaIstina, ovo je skroz netipičan film za Karpentera iz osamdesetih.et CalaveraPa da, to je američka vizija kineske drevne magije - kroz video igricu. Tako se Carpenter zajebava. Edited January 18, 2014 by kobni zelaya
Recommended Posts