Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ubice na drumovima i ulicama

Featured Replies

Šta je to safe driver? Ortak koji je u datom trenutku trezan ili neki novi servis koji se koristi preko Android/iOS aplikacije?

• Replies 2.3k
  • Views 229.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ma te table su zamazivanje očiju pre dvadesetak godina ih nigde nije bilo pa se nije dešavalo da kamikaze jure 100kmh suprotnim smerom mislim da je ova epidemija uzrokovana sa više faktora prvi je ap

• John Dies at the End
    John Dies at the End

Par dana pred novu godinu starija cerka i drugarica su prelazile ulicu na pesckom, uvece oko pola 11. Devojka ih udarila, sreca te je vozila ne vise od 30. Drugarica prosla sa modricama , cerka t

• Aleksandar88
    Aleksandar88

Jebote, nevezano za ovog čedu koji je japanac osim kad se nešto desi, ozbiljno mi idu na kurac ljudi koji u marketima idu ispred tebe jer imaju manje artikala, ulaze kod doktora preko reda jer bi samo

Posted Images

Zovnes ih, oni posalju lika sa motorom. Motor ubaci u gepek, a tebe vozi tvojim autom.

Mozda ima i preko apliakcije, ne znam.

Šta je to safe driver? Ortak koji je u datom trenutku trezan ili neki novi servis koji se koristi preko Android/iOS aplikacije?

ovo

mislim da nema aplikacija

Edited by aram

10 ojra, pa bolje probuditi nekog druga da odradi to za pljesku i limenku kole :D Nisu bas jeftini ali dobro, svakako bolje to nego kazna.

Zovnes ih, oni posalju lika sa motorom. Motor ubaci u gepek, a tebe vozi tvojim autom.

u moj gepek ne mreju stati ni kišobran kolica a kamoli motor! :(

ovog "mog" su dovezli i vratili. gospodski, za njega, a i za mene.

elem, da se upišem kao ubica na drumu. opatija - beograd 556km za 4:44 min. :isuse:

neki šiptari™ iz sent galena me spasli presretača kod zagreba, hvala im

:)

Edited by kud u maglu Simoviću

i u moj. Ako oborim sedišta, nema mesta za mene ili gospođu

Edit: Možda u takvim slučajevima natovare auto na skuter?

Edited by kapetanm

raspitaju se prvo koji je avto u pitanju pa onda obezbede logistiku™

zimi ionako ne voze skuter. pon-četv ih rade 5orica, ako nije crveno slovo, a vikendom 15orica. reče čovek da se ubijaju od šljake.

bar nekom da dobro ide.

Moped DI BLASI je jedini sklopivi: On može biti spakovan u torbu dimenzija (79,5 x 35,5 x 61,5 cm), u 5 sekundi i tri jednostavna koraka, bez korištenja alata i bez srafljenja ili odsrafljivanja delova. Takodje se u istom, jednostavnom i brzom postupku, vraća u normalni moped.

http://youtu.be/XaZCW-Of3Iw?t=50s

baš pre neko veče pričao sa ortakom kako bi valjalo otvoriti firmu tog tipa. dok smo pričali o tome ušao je mutual ortak sa pričom kako je u ponedeljak pijan izgubio auto i da ih je to veče (četvrtak) našao na čudnom mestu. buduća stalna mušterija :lol:

Kad bi se meni pijanom pojavio neko na ovom malom cudu da me spasava, pomislio bi' da sam i drogiran a ne samo pijan :D

neki moji poznanici (sin i otac vole da se našljemaju a majka ne vozi) koriste taj servis odavno

cena je valjda tu negde kao taksi a prednost je što ti sutra auto osvane pred kućom

Meni deluje da se taksi više isplati.

Zavisi kako kome, meni je 1000 dinara ok cifra s obzirom da bi me minimum toliko izasao taksi u jednom pravcu, centar-zemun, nocna tarifa.

Meni deluje da se taksi više isplati.

taxi vrši usluge šlepanja?