Muwan Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Šta je to safe driver? Ortak koji je u datom trenutku trezan ili neki novi servis koji se koristi preko Android/iOS aplikacije?
Timmy Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Zovnes ih, oni posalju lika sa motorom. Motor ubaci u gepek, a tebe vozi tvojim autom. Mozda ima i preko apliakcije, ne znam.
aram Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 (edited) Šta je to safe driver? Ortak koji je u datom trenutku trezan ili neki novi servis koji se koristi preko Android/iOS aplikacije? ovo mislim da nema aplikacija Edited December 21, 2014 by aram
Zli Gli Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 10 ojra, pa bolje probuditi nekog druga da odradi to za pljesku i limenku kole :D Nisu bas jeftini ali dobro, svakako bolje to nego kazna.
ordi Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Zovnes ih, oni posalju lika sa motorom. Motor ubaci u gepek, a tebe vozi tvojim autom. u moj gepek ne mreju stati ni kišobran kolica a kamoli motor! :(
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 (edited) u moj gepek ne mreju stati ni kišobran kolica a kamoli motor! :( ovog "mog" su dovezli i vratili. gospodski, za njega, a i za mene. elem, da se upišem kao ubica na drumu. opatija - beograd 556km za 4:44 min. neki šiptari™ iz sent galena me spasli presretača kod zagreba, hvala im :) Edited December 21, 2014 by kud u maglu Simoviću
kapetanm Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 (edited) u moj gepek ne mreju stati ni kišobran kolica a kamoli motor! :( i u moj. Ako oborim sedišta, nema mesta za mene ili gospođu Edit: Možda u takvim slučajevima natovare auto na skuter? Edited December 21, 2014 by kapetanm
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 raspitaju se prvo koji je avto u pitanju pa onda obezbede logistiku™ zimi ionako ne voze skuter. pon-četv ih rade 5orica, ako nije crveno slovo, a vikendom 15orica. reče čovek da se ubijaju od šljake. bar nekom da dobro ide.
aram Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Moped DI BLASI je jedini sklopivi: On može biti spakovan u torbu dimenzija (79,5 x 35,5 x 61,5 cm), u 5 sekundi i tri jednostavna koraka, bez korištenja alata i bez srafljenja ili odsrafljivanja delova. Takodje se u istom, jednostavnom i brzom postupku, vraća u normalni moped. http://youtu.be/XaZCW-Of3Iw?t=50s
maheem Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 baš pre neko veče pričao sa ortakom kako bi valjalo otvoriti firmu tog tipa. dok smo pričali o tome ušao je mutual ortak sa pričom kako je u ponedeljak pijan izgubio auto i da ih je to veče (četvrtak) našao na čudnom mestu. buduća stalna mušterija
Zli Gli Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Kad bi se meni pijanom pojavio neko na ovom malom cudu da me spasava, pomislio bi' da sam i drogiran a ne samo pijan :D
duda Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 neki moji poznanici (sin i otac vole da se našljemaju a majka ne vozi) koriste taj servis odavno cena je valjda tu negde kao taksi a prednost je što ti sutra auto osvane pred kućom
nera Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Zavisi kako kome, meni je 1000 dinara ok cifra s obzirom da bi me minimum toliko izasao taksi u jednom pravcu, centar-zemun, nocna tarifa.
maheem Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Meni deluje da se taksi više isplati. taxi vrši usluge šlepanja?
Recommended Posts