December 21, 201410 yr Šta je to safe driver? Ortak koji je u datom trenutku trezan ili neki novi servis koji se koristi preko Android/iOS aplikacije?
December 21, 201410 yr Zovnes ih, oni posalju lika sa motorom. Motor ubaci u gepek, a tebe vozi tvojim autom. Mozda ima i preko apliakcije, ne znam.
December 21, 201410 yr Šta je to safe driver? Ortak koji je u datom trenutku trezan ili neki novi servis koji se koristi preko Android/iOS aplikacije? ovo mislim da nema aplikacija Edited December 21, 201410 yr by aram
December 21, 201410 yr 10 ojra, pa bolje probuditi nekog druga da odradi to za pljesku i limenku kole :D Nisu bas jeftini ali dobro, svakako bolje to nego kazna.
December 21, 201410 yr Zovnes ih, oni posalju lika sa motorom. Motor ubaci u gepek, a tebe vozi tvojim autom. u moj gepek ne mreju stati ni kišobran kolica a kamoli motor! :(
December 21, 201410 yr u moj gepek ne mreju stati ni kišobran kolica a kamoli motor! :( ovog "mog" su dovezli i vratili. gospodski, za njega, a i za mene. elem, da se upišem kao ubica na drumu. opatija - beograd 556km za 4:44 min. neki šiptari™ iz sent galena me spasli presretača kod zagreba, hvala im :) Edited December 21, 201410 yr by kud u maglu Simoviću
December 21, 201410 yr u moj gepek ne mreju stati ni kišobran kolica a kamoli motor! :( i u moj. Ako oborim sedišta, nema mesta za mene ili gospođu Edit: Možda u takvim slučajevima natovare auto na skuter? Edited December 21, 201410 yr by kapetanm
December 21, 201410 yr raspitaju se prvo koji je avto u pitanju pa onda obezbede logistiku™ zimi ionako ne voze skuter. pon-četv ih rade 5orica, ako nije crveno slovo, a vikendom 15orica. reče čovek da se ubijaju od šljake. bar nekom da dobro ide.
December 21, 201410 yr Moped DI BLASI je jedini sklopivi: On može biti spakovan u torbu dimenzija (79,5 x 35,5 x 61,5 cm), u 5 sekundi i tri jednostavna koraka, bez korištenja alata i bez srafljenja ili odsrafljivanja delova. Takodje se u istom, jednostavnom i brzom postupku, vraća u normalni moped. http://youtu.be/XaZCW-Of3Iw?t=50s
December 21, 201410 yr baš pre neko veče pričao sa ortakom kako bi valjalo otvoriti firmu tog tipa. dok smo pričali o tome ušao je mutual ortak sa pričom kako je u ponedeljak pijan izgubio auto i da ih je to veče (četvrtak) našao na čudnom mestu. buduća stalna mušterija
December 22, 201410 yr Kad bi se meni pijanom pojavio neko na ovom malom cudu da me spasava, pomislio bi' da sam i drogiran a ne samo pijan :D
December 22, 201410 yr neki moji poznanici (sin i otac vole da se našljemaju a majka ne vozi) koriste taj servis odavno cena je valjda tu negde kao taksi a prednost je što ti sutra auto osvane pred kućom
December 22, 201410 yr Zavisi kako kome, meni je 1000 dinara ok cifra s obzirom da bi me minimum toliko izasao taksi u jednom pravcu, centar-zemun, nocna tarifa.