Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

Šta je to safe driver? Ortak koji je u datom trenutku trezan ili neki novi servis koji se koristi preko Android/iOS aplikacije?

Posted

Zovnes ih, oni posalju lika sa motorom. Motor ubaci u gepek, a tebe vozi tvojim autom.

Mozda ima i preko apliakcije, ne znam.

Posted (edited)

Šta je to safe driver? Ortak koji je u datom trenutku trezan ili neki novi servis koji se koristi preko Android/iOS aplikacije?

ovo

mislim da nema aplikacija

Edited by aram
Posted

10 ojra, pa bolje probuditi nekog druga da odradi to za pljesku i limenku kole :D Nisu bas jeftini ali dobro, svakako bolje to nego kazna.

Posted

Zovnes ih, oni posalju lika sa motorom. Motor ubaci u gepek, a tebe vozi tvojim autom.

u moj gepek ne mreju stati ni kišobran kolica a kamoli motor! :(

Posted (edited)

ovog "mog" su dovezli i vratili. gospodski, za njega, a i za mene.

elem, da se upišem kao ubica na drumu. opatija - beograd 556km za 4:44 min. :isuse:

neki šiptari™ iz sent galena me spasli presretača kod zagreba, hvala im

:)

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted (edited)

i u moj. Ako oborim sedišta, nema mesta za mene ili gospođu

Edit: Možda u takvim slučajevima natovare auto na skuter?

Edited by kapetanm
Posted

raspitaju se prvo koji je avto u pitanju pa onda obezbede logistiku™

zimi ionako ne voze skuter. pon-četv ih rade 5orica, ako nije crveno slovo, a vikendom 15orica. reče čovek da se ubijaju od šljake.

bar nekom da dobro ide.

Posted
Moped DI BLASI je jedini sklopivi: On može biti spakovan u torbu dimenzija (79,5 x 35,5 x 61,5 cm), u 5 sekundi i tri jednostavna koraka, bez korištenja alata i bez srafljenja ili odsrafljivanja delova. Takodje se u istom, jednostavnom i brzom postupku, vraća u normalni moped.

http://youtu.be/XaZCW-Of3Iw?t=50s

Posted

baš pre neko veče pričao sa ortakom kako bi valjalo otvoriti firmu tog tipa. dok smo pričali o tome ušao je mutual ortak sa pričom kako je u ponedeljak pijan izgubio auto i da ih je to veče (četvrtak) našao na čudnom mestu. buduća stalna mušterija :lol:

Posted

Kad bi se meni pijanom pojavio neko na ovom malom cudu da me spasava, pomislio bi' da sam i drogiran a ne samo pijan :D

Posted

neki moji poznanici (sin i otac vole da se našljemaju a majka ne vozi) koriste taj servis odavno

cena je valjda tu negde kao taksi a prednost je što ti sutra auto osvane pred kućom

Posted

Zavisi kako kome, meni je 1000 dinara ok cifra s obzirom da bi me minimum toliko izasao taksi u jednom pravcu, centar-zemun, nocna tarifa.

Posted

Meni deluje da se taksi više isplati.

taxi vrši usluge šlepanja?