May 9May 9 35 minutes ago, SNARC said:Ovo bih mu dozvolio da dobije samo ako u detalje objasni kako i zasto je krenuo u kojtra smeru na autoput.120 na sat, žurio da izadje što pre čovek, da ne ugrožava.Lepo uvedes da nema kretanja u suprotnom smeru ni po koju cenu. I taj koji se u ludilu neobjašnjivom zajebe da udje u pogrešan smer ostaje u zaustavnoj, obezbeđuje vozilo i zove policiju. Ja ne vidim čime može iko da se brani sem neuračunljivoscu. Al i za to onda treba da sledi trajno oduzimanje dozvole.
May 9May 9 5 minutes ago, MeanM@ said:Lepo uvedes da nema kretanja u suprotnom smeru ni po koju cenu. Gde uvedeš, na autoputu je svakako apsolutno zabranjeno kretanje u suprotnom smeru?
May 9May 9 28 minutes ago, MeanM@ said:Da mi je znati koje načelo opravdava to što će ovaj ludak za godinu dana i manje opet moći da sedne i ponovi ovo isto.A u stvari će sesti opet već sutra ili prvom prilikom kad bude na slobodi. To što mu je dozvola suspendovana ne znači da auto neće da upali. Ako je crveno, nije zid.
May 10May 10 1 hour ago, MeanM@ said:120 na sat, žurio da izadje što pre čovek, da ne ugrožava.Lepo uvedes da nema kretanja u suprotnom smeru ni po koju cenu. I taj koji se u ludilu neobjašnjivom zajebe da udje u pogrešan smer ostaje u zaustavnoj, obezbeđuje vozilo i zove policiju.Ja ne vidim čime može iko da se brani sem neuračunljivoscu. Al i za to onda treba da sledi trajno oduzimanje dozvole.šta rešava oduzimanje dozvole, pa i onom pevaču laziću je oduzeta dozvola nakon više saobraćajki u kojima je učestvovao pijan i/ili drogiran, pre par meseci je ponovo imao saobraćajku nakon koje su ga pozvali da da izjavu u pol. stanici i da ponese sa sobom češku vozačku dozvolu sa kojom je vozio po srbiji eno ga lik na slobodi što znači da su zakon pisali kreteni koji nisu predvideli upravo ovu mogućnost, da neko izvadi dozvolu u inostranstvu i da ta dozvola poništi divljanje i kaznu oduzimanja naše dozvole.....
May 10May 10 3 hours ago, gone fishing said:šta rešava oduzimanje dozvole, pa i onom pevaču laziću je oduzeta dozvola nakon više saobraćajki u kojima je učestvovao pijan i/ili drogiran, pre par meseci je ponovo imao saobraćajku nakon koje su ga pozvali da da izjavu u pol. stanici i da ponese sa sobom češku vozačku dozvolu sa kojom je vozio po srbiji eno ga lik na slobodi što znači da su zakon pisali kreteni koji nisu predvideli upravo ovu mogućnost, da neko izvadi dozvolu u inostranstvu i da ta dozvola poništi divljanje i kaznu oduzimanja naše dozvole.....Joj, koliko prezirem naše pisače zakona, toliko mi nije jasno kako uvek uspeva da se zakon od 350+ članova izigra time što "imaš dve vozačke", to je u rangu onoga kada sam čuo da se zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije prenebegne tako što voze tešku prikolicu (to je onda BE)...Ko to negativno tumači propise u korist morona? Ili je to baš baš toliko loše napisano, pored toliko najboljih zakona ikad igde kud baš taj, zbog kog se potencijalne ubice vrate za volan, uvek da je šupalj?
May 10May 10 Zar nije imanje dve vozačke iz različitih država zabranjeno? Trebalo bi da predaš svoju kad uzimaš u drugoj državi, a oni to vraćaju našima
May 10May 10 3 minutes ago, Engineer said:Zar nije imanje dve vozačke iz različitih država zabranjeno? Trebalo bi da predaš svoju kad uzimaš u drugoj državi, a oni to vraćaju našimaPošto smo mi majstori u pisanju zakona ali još veći u eskiviranju - reci mi šta i kako u sledećem scenariju - datum izdavanja češke dozvole je nakon datuma oduzimanja naše?
May 19May 19 Nova.rsNa Novom Beogradu 20-godišnjak vozio 182 kilometra na čas...Policija je noćas na Novom Begradu zustavila dvadesetogodišnjeg V. T. koji je vozio "folksvagen golf" brzinom od 182 kilometra na čas, iako je ograničenje na to
May 19May 19 On 9. 5. 2026. at 20:27, kud u maglu Simoviću said:pa jbt meni su uzeli 18k za 29kmh preko ograničenjaZa ovo treba streljanje na mestu a ne kazna koja se daje kad vozis 10 km vise od propisanog.
May 19May 19 On 10. 5. 2026. at 7:33, Engineer said:Zar nije imanje dve vozačke iz različitih država zabranjeno? Trebalo bi da predaš svoju kad uzimaš u drugoj državi, a oni to vraćaju našimaNije zabranjeno. Mnoge drzave uslovljavaju da ako boravis vise od 6 meseci moras da izvadis i lokalnu dozvolu, ali time ne gubis svoju nacionalnu dozvolu. Ono sto ne sme, je da u Srbiji vozis sa tom stranom dozvolom ako ti je nasa istekla. Ovo su mi objasnili u MUP-u, kada sam cekala dugo za novu nasu vozacku posle kradje dokumenata (prvo moraju da ti izdaju licnu, pa onda sa tom novom licnom vozacku…)
May 19May 19 Ja mislim da je to 'predavanje' samo ako se dozvola 'menja', tj dobija nova na osnovu stare iz druge zemlje.
Monday at 20:242 days https://www.instagram.com/reel/DZDjE8MR0QE/na forumu smo pričali baš o ovoj ogradi u bul mih pupbkvln je neophodna zbog radi idiota
Monday at 20:452 days da pređu šest traka i odu kući, jer je pešački 100 metara udaljeneempirijski utvrđeno da samo najkljakaviji to pokušavaju