msv Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Sin Vučićevog kuma, sreća da mu se niko nije našao na putu.
SNARC Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 A Panin mali..pa onda Ok..nema veze. Vec je on skoro divljao po centru pa nikom nista. Njihova drzava, jebiga. 1
msv Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Jeste, godinama se tako majmuniše po gradu za instagram i tiktok. Za ovo civilima sleduje 30-60 dana zatvora ili 240-360h društvenokorisnog rada, zabrana vožnje bar 9 meseci, 15 poena...
SNARC Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 5 minutes ago, msv said: Jeste, godinama se tako majmuniše po gradu za instagram i tiktok. Za ovo civilima sleduje 30-60 dana zatvora ili 240-360h društvenokorisnog rada, zabrana vožnje bar 9 meseci, 15 poena... Samo sipas so na ranu..zasto pobogu
Lezilebovich Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Dodao bih temi i samoubice na drumovima. Gledam ove nesrecne bicikliste iz wolta i glova ... i koliko je malo para da se ovi bicikli osvetle i obezbede, ali ih zabole bas. Kako zakon tretira ovakve situacije, da li ikako poslodavci mogu biti odgovorni kad nastane sranje ? Sta bi od opreme morao da ima bajs nocu ?
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 a pritom ima bici stazu 5 m udaljenu
ragasto Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Poslodavac se unapred ogradio od svake odgovornosti, to je bar jasno.
Lezilebovich Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a pritom ima bici stazu 5 m udaljenu Tu ih razumem, staza uglavnom nije ociscena ... ali dripci iz wolta i glova da ih ne mogu obezbediti :(
pacey defender Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 (edited) Već sam pisao ovde. Vozim levom trakom u Sarajevskoj, mrak je i blago kišno, ne sećam se više, ali odjednom mi se pojavljuje čovek dostavljač na biciklu, kreće se ka meni, neosvetljen. Imao sam dovoljno prostora da reagujem bez problema ali mi nije bilo svejedno posle. Inače, oni nemaju poslodavca nego naručioca usluge, je li tako? Edited January 27, 2022 by pacey defender
ragasto Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 (edited) Da, mislim da je isti princip kao i sa Car Go - firma je samo posrednIk između pružalaca i korisnika usluge. @pacey defender edit: evo, neki dostavljač se raspisao http://klubgloverabeograd.com/en/svi-clanci/glovo-iskustva/glovo-posao-iskustva-i-zarada-doza-istine-protiv-seruma-lazi/ Edited January 27, 2022 by ragasto 1
I*m with the pilots Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 (edited) Ako poslodavci i nece da ih obezbede, pa ne kostaju lampa, neke antirefleks trake ili radnicki prsluk/onaj iz auta kao dva bubrega! Nadam se da nose kacige generalno. Edited January 27, 2022 by I*m with the pilots
Delija67 Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 1 hour ago, Lezilebovich said: Dodao bih temi i samoubice na drumovima. Gledam ove nesrecne bicikliste iz wolta i glova ... i koliko je malo para da se ovi bicikli osvetle i obezbede, ali ih zabole bas. Kako zakon tretira ovakve situacije, da li ikako poslodavci mogu biti odgovorni kad nastane sranje ? Sta bi od opreme morao da ima bajs nocu ? Treba da ima belo svetlo napred i crveno pozadi. To je investicija od par stotina dinara.
levi Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 okreno se majstor na banovom brdu, na uglu valjevske i stevana brakusa. ne znam kako su uspeli ovde da se prevrnu. nema nikog drugog 1
Recommended Posts