Jump to content
IGNORED

Ubice na drumovima i ulicama

SeljačkaSreća

Recommended Posts

Posted

Vrbnička

Kako je ovaj majstor mislio da izvuče narednu uzbrdicu, odmah desno, pored škole?

Posted

Izvukao je, morali smo da čekamo da opet podigne mašinu (kompresor? Agregat?) i krene.

• +1 1
Posted

svaka čast

mene zamalo dubije malopre 1 u Bulevaru, okrećem se polukružno kod Vuka da se vratim nazad prema skupštini, a budala leti preko šina i obilazi me s leve strane i skreće dole u Ruzveltovu. znači kad se upalilo zeleno nije ga bilo na vidiku, samo je doleteo.  u poslednjem trenutku sam ga video, da sam počeo da se okrećem tačno bi me pukao sa leve strane u vrata. verovatno neka od ovih budala koje se snimaju, tako da ako vidite neki tiktok koji odgovara opisu, okačite :dry:

• +1 2
Posted

vreoci, srbija 2021.

:ph34r:

• Tužno 1
Posted

Jbm ti sunce, pa ja nisam provalio spuštene rampe skoro do kraja snimka - uber kreten!

• +1 2
Posted

Nikad mi nece biti jasno sto ne stave duže rampe, do kraja kolovoza. Ovako napola samo mame kretene da se igraju životom.

Posted

ja sam ove polovicne rampe prviput video u slobino vreme sa puno kilometara u tockovima. znao sam da postoje iz testova na polaganju.

pa to je, bre, 1.5m pleka vise sa svake strane

Posted (edited)

Pa svuda su napola pokrivaju "svoju" traku. Morala bi da bude masivnija konstrukcija u zglobu za duzu samim tim i skuplja i mislim da bi se vise kvarila. Ne moze se napraviti prepreka da sprecis budalu. Dovoljno je sto je spustena.

Edited by Moonwalker
  • +1 7
Posted

Ne treba prepreka da bude veća, ljudi treba da budu normalniji. 

• +1 3
Posted

Šta je lakše postići od ta dva? :fantom:

Posted

Da imaš jeftiniju i manje kvarljivu rampu i da se oslanjaš na zdrav razum 99% ljudi koji će da sačekaju da se rampa podigne?

• +1 1
Posted

samo uvesti kao deo kazne obaveznu psihoterapiju, 40 sati za ovakav slučaj

• +1 1