Jump to content
IGNORED

priznanja

kurdi

Recommended Posts

Posted (edited)
organski ne podnosim rhcp i lepo mi se bljuje od njih a još više od onih što me pitaju "pa kako to, jebote?"
:heart: Mojoj "all time fave" listi pridodajem i Azru. I'll never get it. (Sad mi na pamet pade jedna cura koja mi je prije par godina blago orgazmičke face prepričavala kako je u jednom kafiću u Pragu vidila štulićev poster, te kako bi to za nas sve trebalo bit nevjerojatno značajno. :mellow: )A, da. Postoji i nešto zvano brit pop. :huh: O ostalima mi je prebolno i razmišljat. Edited by Hannah
  • Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kurdi

35

• Indy

29

• Mp40

19

• bios

18

Posted

priznajem da:volim green day, bad religion i rhcp.i pri tom sam potpuno svestan da to uopste nije nesto cime bih trebalo da se ponosim...i takodje, uopste me ne zanima da razgovaram sa, niti da se druzim sa ljudima koji te bendove vole bez blama.ja ih volim SA blamom. sto je bitna razlika -_- takodje priznajem da:ne kapiram morisija, kejva i albume toma vejtsa na kojima (mnogo) svira klavir (priznajem da sam zevao do suza na vejtsovom koncertu dok ne izgurase klavir sa scene)i jos:priznajem da ovome sto rece da ne moze da slusa gang of four obijam dugmetaru o ledja. u masti :wicked:

Posted

kobac, odmereno i kvalitetno -_-ja sam jednom napisao da je waits uzivo "dobar, ali...". ajoj, al najebah od indy-a i klape. (mada ja volim klavir, obozavam recimo the heart of saturday night, ali generalno svako priznanje o waitsu je 1 kvalitetno priznanje)ovi koji priznaju da ne vole rhcp bi posle par strana, kada se dace bog zaboravi, mogli da priznaju da su nekada mislili da je sramota sto ne vole rhcp.moje novo priznanje: uz sav trud i posle intenzivnog internet obrazovanja, meni i dalje ne deluje da gwen stefani ima bas tolko fenomenalne noge. jedino mozda one slike sa lettermana su bas impresivne; ovo ostalo... sta znam.au da... i volim prvih par (solo) albuma vladimira djurica djure - totalni urbani sevdah -_-o herojima da ne pricamo, to obozavam, al to me nije ni sramota, to je prosto genijalno.voleo bih mozda i ove novije al nisam slusao; a video sam da je izdao za city records, to ako mi se svidi to ce biti jedno jako priznanje :wub:

Posted
ovi koji priznaju da ne vole rhcp bi posle par strana, kada se dace bog zaboravi, mogli da priznaju da su nekada mislili da je sramota sto ne vole rhcp.
nikad! angry.gif
Posted
ovi koji priznaju da ne vole rhcp bi posle par strana, kada se dace bog zaboravi, mogli da priznaju da su nekada mislili da je sramota sto ne vole rhcp.
... ali ja sam ih nekad volela, ali to je bilo još pre rata sa eskimima. sad mi idu na živce a to baš i nije neko priznanje...
(priznajem da sam zevao do suza na vejtsovom koncertu dok ne izgurase klavir sa scene)
lako je tebi da priznaješ kad si bio na koncertu <_< ja kad idem ulicom a zasvira mi innocent when you dream sa onim klavirom što zvuči kao igračka, ja sve pocupkujem s leve na desnu, naročito kad peva o ludovanju na groblju :whistle: a inače, obožavam plavi orkestar :blush:
Posted
a inače, obožavam plavi orkestar :blush:
I ja, ako misliš na ovaj5.jpg
Posted (edited)
priznajem da:volim green day, bad religion i rhcp.
izbacite uljeza <_<
ne kapiram albume toma vejtsa na kojima (mnogo) svira klavir (priznajem da sam zevao do suza na vejtsovom koncertu dok ne izgurase klavir sa scene)
samo los covek moze da ne vole pomenutu Innocent When You Dream ili Take It With Me...
priznajem da ovome sto rece da ne moze da slusa gang of four obijam dugmetaru o ledja. u masti :wicked:
mudro zboris!
nije bas tako, ali priznajem da sam ih do majcinog mleka i ja voleo.to sto su sada masovno hejtovani moze da govori i o samom bendu, ne? Edited by ToniAdams
Posted

ma nisu hejtovani brate toni nego precenjeni jamu im mebem

Posted

pa jesu sestro brate, verovatno, i bili precenjeni nekada.ali nisu nikako bili neslusljivi i dosadni kao u danasnje vreme...

Posted
I ja, ako misliš na ovaj5.jpg
aha... mislio sam :lol: narocito ako intoniraju fa fa fa...
Posted
lako je tebi da priznaješ kad si bio na koncertu <_< ja kad idem ulicom a zasvira mi innocent when you dream sa onim klavirom što zvuči kao igračka, ja sve pocupkujem s leve na desnu, naročito kad peva o ludovanju na groblju :whistle:
lako je tebi kad tom vejts zivi u tvojoj ulici <_< :lol: ok..aj sta ste se uskopistili... ta konkretna pesma je kul...ali ima masu klavirskih koje mene dave do besvesti.mada... takodje moram da priznam da sam na tom koncertu sedeo (i to u tapaciranoj fotelji) toliko daleko...da sam imao osecaj da ga gledam na tv-u (kad je ispred face stavio ogromnu lupu, kao da ga gledam na jednom od onih ekrana sa lupama iz filma 'brazil'. totalni bedak).mozda bi bilo bolje da je svirka bila malo intimnija... ali opet, krivim njega sto je pravio koncert u tolikoj sali u cikagu..a ovamo je citav ostatak turneje odrzao po nekakvim seoskim ambarima angry.gif
Posted
mada... takodje moram da priznam da sam na tom koncertu sedeo (i to u tapaciranoj fotelji) toliko daleko...da sam imao osecaj da ga gledam na tv-u (kad je ispred face stavio ogromnu lupu, kao da ga gledam na jednom od onih ekrana sa lupama iz filma 'brazil'. totalni bedak).mozda bi bilo bolje da je svirka bila malo intimnija... ali opet, krivim njega sto je pravio koncert u tolikoj sali u cikagu..a ovamo je citav ostatak turneje odrzao po nekakvim seoskim ambarima angry.gif
evo krenulo pravdanje i izvinjavanje... <_<a pocelo je ko pravo musko priznanje...
Posted

pa dobro, tapacirana fotelja, objektivno je bedak...

Posted
evo krenulo pravdanje i izvinjavanje... <_< a pocelo je ko pravo musko priznanje...
pa teško je očekivat kvalitetniji materijal, dok se ne obuzda publika u ispovjedaonici <_<
Posted (edited)
evo krenulo pravdanje i izvinjavanje... <_<a pocelo je ko pravo musko priznanje...
e ako ima ribe koju je teze drzati zadovoljenom nego tebe, kurdi... :rolleyes: :) :wink: Edited by kobac