Takeshi Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 na topiku sa priznanjima nem mjesta vrijednosnim sudovima -_-naravno. samo nastavite sa priznanjima (zatrebace kad-tad u nekoj raspravi "ti si onaj sto slusa..." )ne mogu da se sjetim u kojoj knjizi lik kaze da je samba pa ti idealan soundtrack za dobijanje vinosti :DNick Hornby, 31 Songs
Idioteque Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Nemam pojma ko su pola izvođača koji se pominju na pTf-u.Otkrio divan svet elektronike u poznim dvadesetim.Nikad shvatio EKV.Haustor vazda najvoleo od "domaćih".Više volim Kid A od OK computera, ako baš moram da biram.Prince me zainteresovao prvenstveno zbog one dve ribe iz Get off-a.I tako...
Chivo D'Arbo Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Kad smo vec kod domacih izanaka, da prilozim i moje priznanje... Sta sam oduvek mislila o "najboljem YU albumu svih vremena", a nisam smela da kazem: Odbrana i poslednji dani mi je bled, pozerski, isfoliran i trabunjantan album, kojem nikakav koncept ne uspeva da da alibi. Tekstovi smandrljani, nema strasti... tek neke samoizazvane erekcijice. Muzika - onako... takodje. Sve u svemu: rad cara-strebera u novom odelu... Sa cipelama avantgardnog kroja, ali od skaja. I u cara Trojana su kozje usi... i eto. :ph34r:Joj, sta ce se sada sa mnom desiti? Ipak se okrece: Uostalom, vec naredni album "Cokolada" postaje moj svedok-saradnik.
gervasius twinkleminkleson Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 (edited) ne znam jel to ovdje ide, ali why not. ne podnosim obojeni program.edit: e, da. ne volim ni depeche mode. ni calexico. zapravo, calexico ne podnosim Edited December 26, 2007 by gervasius twinkleminkleson
Mp40 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ni ja ne volim depechevolim te. Lepa si sa subarom.
Parsons Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 (edited) ne volim ni depeche mode. ni calexico. zapravo, calexico ne podnosimprvo razumem i podrzavam, a drugo ne :( Edited December 27, 2007 by Billy Parsons
Takeshi Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Evo jedna koju obavezno krenem da pevusim kad naleti na VH1. -_- (kategorija: one-hit wonders)
gervasius twinkleminkleson Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 (edited) prvo razumem i podrzavam, a drugo ne :(ne znam, i inace ih nisam obozavao, do ovog albuma sa iron&wine (kakoseonozove?) i pjesme in the reigns (ako se ne varam okolo naslova), u kojoj ima pavarotti-like momenata :puke:ni iron&wine nisam slusao od tada, a njih volim. Edited December 27, 2007 by gervasius twinkleminkleson
kobni zelaya Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 (edited) @TakeshiLois Lane! I ja obavezno to pevušim. Ima nešto neodoljivo u toj ljigaviji. Edited December 27, 2007 by kobni zelaya
Ivo Petović Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Joj, sta ce se sada sa mnom desiti?Ništa, ja to mislim već 20 godina, pa mi se (još) ništa nije desilo. :) Inače, priznajem da postoji domaća muzička scena....i postoji Džoni.
palfoot Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Rackovicj?evo priznajem: svideo mi se onaj performans sa razbijanjem gramofona i plocca (ali ne o glavu)aspirin tkdj : kiber-oniriccki kalambur za nezaborav, trebovalo bi da komponuje instead
*edited by mod Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 E da ne volim ni RHCP. Bar ne sve ovo od Californication pa nadalje.
Chivo D'Arbo Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ništa, ja to mislim već 20 godina, pa mi se (još) ništa nije desilo. :) Inače, priznajem da postoji domaća muzička scena....i postoji Džoni.E, pa vi'sh: drugo je kad Dzonijev fan "prizna" da ne gotivi Idole. To se ne vazi.
ordi Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 organski ne podnosim rhcp i lepo mi se bljuje od njih a još više od onih što me pitaju "pa kako to, jebote?"
Recommended Posts