Jump to content

priznanja

Featured Replies

Ha, kakav topik!Ajd' ono što smem da priznam:- još uvek ponekad slušam "Srebrna krila" - jbg. prva ljubav zaborava nema. "Ako te zovem ti nemoj doći" je klasika. :D - nikad nisam prestao simpatisati "Oktobar 1864"- nikad nisam voleo "Disciplinu kičme" (i ono malo preostale urbanosti ode u nepovrat)- prvih nekoliko albuma "Prljavog kazališta", sve do onog sa "Zlatnim godinama" (zaboravio sam kako se zove) uopšte nisu lošiDalje:- volim Elvisa- Deep purple pre Zeppelina i Beatlesi pre Stonesa. Oduvek.- koncem osnovne ili početkom srednje škole pokidao sam traku video kasete "The great rock'n'roll swindle" koja je pripadala ponajboljem drugu. Toliko sam ih mrzeo. Nismo pričali neko vreme. :D - u najcrnjim danima slušao sam grupe kao što su: "Carcass", "Obituary", "Dirty rotten imbeciles". :ph34r:

Edited by Ivo Petović

who am I? D.R.I who am I? D.R.Iwho am I? D.R.I, who am I? D.R.I, who am I? D.R.I, who am I? D.R.I!

foot-in-mouth said:
Doors.Čemer i depresija. Ni Prozac mi ne bi pomogao.
pištolj bi, verovatnonemoj ovo preda mnomthe doors su nešto najbolje od početka vremena pa nadalje
  transcending said:
who am I? D.R.I who am I? D.R.Iwho am I? D.R.I, who am I? D.R.I, who am I? D.R.I, who am I? D.R.I!
:Hail:

Priznanje: Super su ovi Wilco... sad sam provalio :blush:

ToniAdams said:
rece neko ko slusa grin gej
Kad Bjork napravi Basket case, She, Homecoming, Jesus of suburbia, Church on sunday umesto sto baca rostfraj niz stepeniste i to snima na milionkanalnu miksetu i prodaje studentima Teorije Medija i Primenjene Neshvacenosti - nek se javi.

Ti stvarno slušaš grin dej? Pa oni su gori od nirvane, baš prodaju muda za bubrege.

• Author
  Nicol said:
na topiku sa priznanjima nem mjesta vrijednosnim sudovima -_-
-_-
  Hartmann said:
Ti stvarno slušaš grin dej? Pa oni su gori od nirvane, baš prodaju muda za bubrege.
Green day je super bend sa odlicnim pesmama. Uz to imaju i svoj fazon, istoriju i ama bas sve sto volim da bend ima. E, sad, to sto bas nece uspeti da sruse sistem i spasu svet... jbg... Bar se oblace kao da hoce.

Ovde vise ne pomazu cepici za usi probila krv gde sad da zicam ...Santana Samba Pa Ti davnih sedamdesetih u osnovnoj skoli.

Setih se u subotu ujutru oko 04:00: volim Eltona

mnogo volim pesmu whiter shade of pale.a i saesons in the sun ali blackbox recorder verziju

luba said:
a i saesons in the sun ali blackbox recorder verziju
pa je li sramota voleti bbr :o

ne, ne, ne. htedoh da naglasim lepotu bbr u odnosu na buuuah original terija dzeksa ili kako se vec zvao.ubija me ovaj topik, uvek se pogresno izrazim.

fonTelefon said:
Santana Samba Pa Ti davnih sedamdesetih u osnovnoj skoli.
ne mogu da se sjetim u kojoj knjizi lik kaze da je samba pa ti idealan soundtrack za dobijanje vinosti :D