Jump to content
IGNORED

priznanja

kurdi

Recommended Posts

Posted (edited)

Ha, kakav topik!Ajd' ono što smem da priznam:- još uvek ponekad slušam "Srebrna krila" - jbg. prva ljubav zaborava nema. "Ako te zovem ti nemoj doći" je klasika. :D - nikad nisam prestao simpatisati "Oktobar 1864"- nikad nisam voleo "Disciplinu kičme" (i ono malo preostale urbanosti ode u nepovrat)- prvih nekoliko albuma "Prljavog kazališta", sve do onog sa "Zlatnim godinama" (zaboravio sam kako se zove) uopšte nisu lošiDalje:- volim Elvisa- Deep purple pre Zeppelina i Beatlesi pre Stonesa. Oduvek.- koncem osnovne ili početkom srednje škole pokidao sam traku video kasete "The great rock'n'roll swindle" koja je pripadala ponajboljem drugu. Toliko sam ih mrzeo. Nismo pričali neko vreme. :D - u najcrnjim danima slušao sam grupe kao što su: "Carcass", "Obituary", "Dirty rotten imbeciles". :ph34r:

Edited by Ivo Petović
  • Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kurdi

35

• Indy

29

• Mp40

19

• bios

18

Posted

who am I? D.R.I who am I? D.R.Iwho am I? D.R.I, who am I? D.R.I, who am I? D.R.I, who am I? D.R.I!

Posted
Doors.Čemer i depresija. Ni Prozac mi ne bi pomogao.
pištolj bi, verovatnonemoj ovo preda mnomthe doors su nešto najbolje od početka vremena pa nadalje
Posted
who am I? D.R.I who am I? D.R.Iwho am I? D.R.I, who am I? D.R.I, who am I? D.R.I, who am I? D.R.I!
:Hail:
Posted
rece neko ko slusa grin gej
Kad Bjork napravi Basket case, She, Homecoming, Jesus of suburbia, Church on sunday umesto sto baca rostfraj niz stepeniste i to snima na milionkanalnu miksetu i prodaje studentima Teorije Medija i Primenjene Neshvacenosti - nek se javi.
Posted

Ti stvarno slušaš grin dej? Pa oni su gori od nirvane, baš prodaju muda za bubrege.

Posted
na topiku sa priznanjima nem mjesta vrijednosnim sudovima -_-
-_-
Posted
Ti stvarno slušaš grin dej? Pa oni su gori od nirvane, baš prodaju muda za bubrege.
Green day je super bend sa odlicnim pesmama. Uz to imaju i svoj fazon, istoriju i ama bas sve sto volim da bend ima. E, sad, to sto bas nece uspeti da sruse sistem i spasu svet... jbg... Bar se oblace kao da hoce.
Posted

Ovde vise ne pomazu cepici za usi probila krv gde sad da zicam ...Santana Samba Pa Ti davnih sedamdesetih u osnovnoj skoli.

Posted

Setih se u subotu ujutru oko 04:00: volim Eltona

Posted

mnogo volim pesmu whiter shade of pale.a i saesons in the sun ali blackbox recorder verziju

Posted
a i saesons in the sun ali blackbox recorder verziju
pa je li sramota voleti bbr :o
Posted

ne, ne, ne. htedoh da naglasim lepotu bbr u odnosu na buuuah original terija dzeksa ili kako se vec zvao.ubija me ovaj topik, uvek se pogresno izrazim.

Posted
Santana Samba Pa Ti davnih sedamdesetih u osnovnoj skoli.
ne mogu da se sjetim u kojoj knjizi lik kaze da je samba pa ti idealan soundtrack za dobijanje vinosti :D