beyoncé Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 17 minutes ago, morgana said: svraticu do smizle, tenks mindjuse su vjerovatno iz muzeja jugoslavije, nisu zlatne ali kaod a jesu sad imaju bros https://www.ishop.rs/artikli/za-nju/modni-detalji/ostalo/artikal-bros-jugoslavija-ogledalo-32326 super su ti patike hvala! i broš je super, mislim da ću da ga pazarim 1
beyoncé Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 13 minutes ago, Lancia said: jel ima YU magneta za frizider?¿ ne nosiš minđuše?
Lancia Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 13 minutes ago, beyoncé said: ne nosiš minđuše? Male su moje usi za toliku Jugu 1 5
Pixie Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 4 hours ago, Lancia said: Male su moje usi za toliku Jugu Al' ti zato velik frižider! 😁
Lancia Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 22 minutes ago, Pixie said: Al' ti zato velik frižider! 😁 Sve mi veliko osim usiju.
mraki Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Naručim patike za pešačenje/trčanje online. Jebote, ne znam ko je ovo osmislio i kako je mislio da se obuva. Znači, nije problem veličina samih patika, već veličina otvora u koji ulazi noga. Jezika nema, niti bilo kakvog načina da se taj deo raširi, a materijal nije ni malo elastičan. Pritom nemam nešto široko stopalo, ali ovo nije ni blizu, pola pete mi ostaje napolju. Nije ni za žensku nožicu, a kamoli prilagodjeno muškoj u broju 46. Sad moram da se smaram sa vraćanjem robe, pritom mi se baš svidjaju patike. Stvarno ne kontam kako jedan Adidas napravi ovako nešto. Imam i stare na sličnu foru, ali je materijal elastičan i obuva se bez ikakvih problema.
maheem Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 1 hour ago, mraki said: Naručim patike za pešačenje/trčanje online. Jebote, ne znam ko je ovo osmislio i kako je mislio da se obuva. Znači, nije problem veličina samih patika, već veličina otvora u koji ulazi noga. Jezika nema, niti bilo kakvog načina da se taj deo raširi, a materijal nije ni malo elastičan. Pritom nemam nešto široko stopalo, ali ovo nije ni blizu, pola pete mi ostaje napolju. Nije ni za žensku nožicu, a kamoli prilagodjeno muškoj u broju 46. Sad moram da se smaram sa vraćanjem robe, pritom mi se baš svidjaju patike. Stvarno ne kontam kako jedan Adidas napravi ovako nešto. Imam i stare na sličnu foru, ali je materijal elastičan i obuva se bez ikakvih problema. Ja to izbegavam. Imam jedne Nike u koje da bih ušao mi je potrebna kašika i dve litre znoja. Doduše jedne adidaske bez jezika su prilično bolje za nazuti al nekakav loš osećaj je sveukupno. Nemam ni ja siroko stopalo al te adidaske su mi uske a nada da ce se vremenom raširiti je odavno umrla. 1
Lezilebovich Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 2 hours ago, mraki said: Naručim patike za pešačenje/trčanje online. Jebote, ne znam ko je ovo osmislio i kako je mislio da se obuva. Znači, nije problem veličina samih patika, već veličina otvora u koji ulazi noga. Jezika nema, niti bilo kakvog načina da se taj deo raširi, a materijal nije ni malo elastičan. Pritom nemam nešto široko stopalo, ali ovo nije ni blizu, pola pete mi ostaje napolju. Nije ni za žensku nožicu, a kamoli prilagodjeno muškoj u broju 46. Sad moram da se smaram sa vraćanjem robe, pritom mi se baš svidjaju patike. Stvarno ne kontam kako jedan Adidas napravi ovako nešto. Imam i stare na sličnu foru, ali je materijal elastičan i obuva se bez ikakvih problema. koji model ?
Mil@n Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Isto je i sa UA koje sam hteo za basket, jebote, bukvalno nisam mogao da nazujem moj broj. Jebeni užas, ne znam ko ono kupuje, ne bi ih uzeo džabe. 1
mraki Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 (edited) 59 minutes ago, Lezilebovich said: koji model ? Adidas Kaptir M Imam od ranije Adidas NMD_R1 na tu foru, ali one su super elastične u tom delu i nije nikakav problem obuti ih, a ove baš ni malo. Nisam ni obraćao pažnju na to kod kupovine, valjda sam mislio da mora biti široko ili elastično, a da se onda pertlama stegne, ovo mi je baš wtf. Stvarno ne znam ko to obuje i kako. Edited July 2, 2021 by mraki
johan nagel Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Узмеш лепо Најк пегазус 36 и не размишљаш, за те неке паре за колико сада могу да се нађу (рецимо Интерспорт за 8-9 сома) не постоје удобније гиље тврдим. За трчање су фул а може и шетња у њима ни визуелно нису лоше. Имам скроз црне али меркам и ове лепотице што да не. 2 1 1
I*m with the pilots Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 On 8.6.2021. at 16:41, I*m with the pilots said: Na oko mozda i nisu tako lepe (lepse stoje uzivo i boja je malo lepsa), ali, ovo je...kao da nemate nista na nogama, ali ipak imate da malo ublazi taj kontakt sa tlom. Probah ih u radnji gde imaju imitacije raznih podloga (posto je radnja za planinarsku opremu). Od tih "bosonogih" su, lake kao pero (mrtva trka izmedju Wildling koje imam i njih), peru se i u masini posto su od sintetike, i prilicno se dobro drze za nogu (mnoge druge "natikace" nisu za nas koji brzo hodamo, previse su otvorene). Idu super i na carape, sto meni treba, jer bih ih nosila generalno po suvom vremenu kada je i hladnije. https://www.leguano.eu/lady-pink Hide contents Sad jos da prelomim da li da dam tolike novce za ovo, 120 evra su. Prelomih i ove dve nedelje Ne spadaju ni kada se potrci u njima, bas su pogodne za ozbiljno hodanje, divota. Spoiler
Recommended Posts