June 15, 20213 yr 17 minutes ago, morgana said: svraticu do smizle, tenks mindjuse su vjerovatno iz muzeja jugoslavije, nisu zlatne ali kaod a jesu sad imaju bros https://www.ishop.rs/artikli/za-nju/modni-detalji/ostalo/artikal-bros-jugoslavija-ogledalo-32326 super su ti patike hvala! i broš je super, mislim da ću da ga pazarim
June 15, 20213 yr 4 hours ago, Lancia said: Male su moje usi za toliku Jugu Al' ti zato velik frižider! 😁
June 15, 20213 yr 22 minutes ago, Pixie said: Al' ti zato velik frižider! 😁 Sve mi veliko osim usiju.
July 2, 20213 yr Naručim patike za pešačenje/trčanje online. Jebote, ne znam ko je ovo osmislio i kako je mislio da se obuva. Znači, nije problem veličina samih patika, već veličina otvora u koji ulazi noga. Jezika nema, niti bilo kakvog načina da se taj deo raširi, a materijal nije ni malo elastičan. Pritom nemam nešto široko stopalo, ali ovo nije ni blizu, pola pete mi ostaje napolju. Nije ni za žensku nožicu, a kamoli prilagodjeno muškoj u broju 46. Sad moram da se smaram sa vraćanjem robe, pritom mi se baš svidjaju patike. Stvarno ne kontam kako jedan Adidas napravi ovako nešto. Imam i stare na sličnu foru, ali je materijal elastičan i obuva se bez ikakvih problema.
July 2, 20213 yr 1 hour ago, mraki said: Naručim patike za pešačenje/trčanje online. Jebote, ne znam ko je ovo osmislio i kako je mislio da se obuva. Znači, nije problem veličina samih patika, već veličina otvora u koji ulazi noga. Jezika nema, niti bilo kakvog načina da se taj deo raširi, a materijal nije ni malo elastičan. Pritom nemam nešto široko stopalo, ali ovo nije ni blizu, pola pete mi ostaje napolju. Nije ni za žensku nožicu, a kamoli prilagodjeno muškoj u broju 46. Sad moram da se smaram sa vraćanjem robe, pritom mi se baš svidjaju patike. Stvarno ne kontam kako jedan Adidas napravi ovako nešto. Imam i stare na sličnu foru, ali je materijal elastičan i obuva se bez ikakvih problema. Ja to izbegavam. Imam jedne Nike u koje da bih ušao mi je potrebna kašika i dve litre znoja. Doduše jedne adidaske bez jezika su prilično bolje za nazuti al nekakav loš osećaj je sveukupno. Nemam ni ja siroko stopalo al te adidaske su mi uske a nada da ce se vremenom raširiti je odavno umrla.
July 2, 20213 yr 2 hours ago, mraki said: Naručim patike za pešačenje/trčanje online. Jebote, ne znam ko je ovo osmislio i kako je mislio da se obuva. Znači, nije problem veličina samih patika, već veličina otvora u koji ulazi noga. Jezika nema, niti bilo kakvog načina da se taj deo raširi, a materijal nije ni malo elastičan. Pritom nemam nešto široko stopalo, ali ovo nije ni blizu, pola pete mi ostaje napolju. Nije ni za žensku nožicu, a kamoli prilagodjeno muškoj u broju 46. Sad moram da se smaram sa vraćanjem robe, pritom mi se baš svidjaju patike. Stvarno ne kontam kako jedan Adidas napravi ovako nešto. Imam i stare na sličnu foru, ali je materijal elastičan i obuva se bez ikakvih problema. koji model ?
July 2, 20213 yr Isto je i sa UA koje sam hteo za basket, jebote, bukvalno nisam mogao da nazujem moj broj. Jebeni užas, ne znam ko ono kupuje, ne bi ih uzeo džabe.
July 2, 20213 yr 59 minutes ago, Lezilebovich said: koji model ? Adidas Kaptir M Imam od ranije Adidas NMD_R1 na tu foru, ali one su super elastične u tom delu i nije nikakav problem obuti ih, a ove baš ni malo. Nisam ni obraćao pažnju na to kod kupovine, valjda sam mislio da mora biti široko ili elastično, a da se onda pertlama stegne, ovo mi je baš wtf. Stvarno ne znam ko to obuje i kako. Edited July 2, 20213 yr by mraki
July 2, 20213 yr Узмеш лепо Најк пегазус 36 и не размишљаш, за те неке паре за колико сада могу да се нађу (рецимо Интерспорт за 8-9 сома) не постоје удобније гиље тврдим. За трчање су фул а може и шетња у њима ни визуелно нису лоше. Имам скроз црне али меркам и ове лепотице што да не.
July 2, 20213 yr On 8.6.2021. at 16:41, I*m with the pilots said: Na oko mozda i nisu tako lepe (lepse stoje uzivo i boja je malo lepsa), ali, ovo je...kao da nemate nista na nogama, ali ipak imate da malo ublazi taj kontakt sa tlom. Probah ih u radnji gde imaju imitacije raznih podloga (posto je radnja za planinarsku opremu). Od tih "bosonogih" su, lake kao pero (mrtva trka izmedju Wildling koje imam i njih), peru se i u masini posto su od sintetike, i prilicno se dobro drze za nogu (mnoge druge "natikace" nisu za nas koji brzo hodamo, previse su otvorene). Idu super i na carape, sto meni treba, jer bih ih nosila generalno po suvom vremenu kada je i hladnije. https://www.leguano.eu/lady-pink Hide contents Sad jos da prelomim da li da dam tolike novce za ovo, 120 evra su. Prelomih i ove dve nedelje Ne spadaju ni kada se potrci u njima, bas su pogodne za ozbiljno hodanje, divota. Spoiler