October 19, 2025Oct 19 1 hour ago, Lancia said:@Jimmy Kowalski dzez umreo a ti nista Bice u komsiluku za mesec danahttps://songkick.seetickets.com/event/adrian-younge/koko/3444886Ako sam tu, verovatno cu ici
October 24, 2025Oct 24 ^uopšte nisam obratila pažnju šta je ovaj tenkre stavio na omot nadam se da će neko da javi milici, jer album je dražestan, šteta da ostane u senci gluposti.ed. ćaci Edited October 24, 2025Oct 24 by bey
October 30, 2025Oct 30 On 24. 10. 2025. at 19:57, bey said:^uopšte nisam obratila pažnju šta je ovaj tenkre stavio na omot nadam se da će neko da javi milici, jer album je dražestan, šteta da ostane u senci gluposti.ed. ćaci Ja sam ovde već postavio omot in all its glory. Ne znam... meni skroz logična ta estetika za insecure men 😆
October 30, 2025Oct 30 The World’s Gone WrongŠta je tu novo i dobro?Nova pesma za Lusindu Vilijams, koja najavljuje novi album za početak 2026. godine:
October 30, 2025Oct 30 8 hours ago, vladavsnarod said:Ja sam ovde već postavio omot in all its glory. Ne znam... meni skroz logična ta estetika za insecure men 😆promaklo mi, izvinjavam se. elaboriraj, ne bilo ti zapoveđeno :) kako tumačiš omot? jer ja ne znam :) misliš da zna ko je i šta je arkan?
October 31, 2025Oct 31 21 hours ago, bey said:promaklo mi, izvinjavam se. elaboriraj, ne bilo ti zapoveđeno :) kako tumačiš omot? jer ja ne znam :) misliš da zna ko je i šta je arkan?Verovatno zna verziju sa Vikipedije o Arkanu. Meni je ovo isto kao opsesija Čarlsom Mensonom kod gomile muzičara. Ne znam da objasnim, ali nisam iznenađen... I FWF su uvek koketirali sa raznim, uslovno rečeno, politički nekorektnim temama 🤷♂️
October 31, 2025Oct 31 dobro, provokativno je njihov tm, al baš ratni zlocinac... pripisaću ovo glupoći i neznanju.e, da, još ti dugujem ono piće za liasa (nisam zaboravila), samo biraj koncert :)
November 1, 2025Nov 1 Lemonheads - Love Chant Ne znam zašto sam očekivao da će ovo da bude prilično dobro, nema nikakve logike. Ali dobro, nekoliko singlova iz prethodne godine/dve su mi bolji od pesama sa albuma, da je mene pitao i lepo ih ubacio na album skočio bi kvalitet, ali avaj, nije me kontaktirao.Mada, generalno nije loše, negde na nivou JAMC povratničkih albuma, nekoliko dobrih pesama, ostatak prosek. Naravno, ni približno dobro kao stari albumi. Uspeo je da izbaci i memoare, to kad izadje paperback I padne cena.
November 6, 2025Nov 6 Juče izašao novi singl Babyshambles posle ko zna koliko godina. Simpatična pesma, a u spot.