Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Novo, a dobro!

Featured Replies

• Replies 3k
  • Views 335.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

milica wub

^uopšte nisam obratila pažnju šta je ovaj tenkre stavio na omot ph34r nadam se da će neko da javi milici, jer album je dražestan, šteta da ostane u senci gluposti.

ed. ćaci vikleri

Edited by bey

anika wub

solo (i ne baš friško)

i u kolabu

On 24. 10. 2025. at 19:57, bey said:

^uopšte nisam obratila pažnju šta je ovaj tenkre stavio na omot ph34r nadam se da će neko da javi milici, jer album je dražestan, šteta da ostane u senci gluposti.

ed. ćaci vikleri

Ja sam ovde već postavio omot in all its glory. Ne znam... meni skroz logična ta estetika za insecure men 😆

The World’s Gone Wrong

Šta je tu novo i dobro?

Nova pesma za Lusindu Vilijams, koja najavljuje novi album za početak 2026. godine:

8 hours ago, vladavsnarod said:

Ja sam ovde već postavio omot in all its glory. Ne znam... meni skroz logična ta estetika za insecure men 😆

promaklo mi, izvinjavam se. elaboriraj, ne bilo ti zapoveđeno :) kako tumačiš omot? jer ja ne znam :) misliš da zna ko je i šta je arkan?

21 hours ago, bey said:

promaklo mi, izvinjavam se. elaboriraj, ne bilo ti zapoveđeno :) kako tumačiš omot? jer ja ne znam :) misliš da zna ko je i šta je arkan?

Verovatno zna verziju sa Vikipedije o Arkanu. Meni je ovo isto kao opsesija Čarlsom Mensonom kod gomile muzičara.

Ne znam da objasnim, ali nisam iznenađen... I FWF su uvek koketirali sa raznim, uslovno rečeno, politički nekorektnim temama 🤷‍♂️

dobro, provokativno je njihov tm, al baš ratni zlocinac... pripisaću ovo glupoći i neznanju.

e, da, još ti dugujem ono piće za liasa (nisam zaboravila), samo biraj koncert :)

Lemonheads - Love Chant

Ne znam zašto sam očekivao da će ovo da bude prilično dobro, nema nikakve logike. Ali dobro, nekoliko singlova iz prethodne godine/dve su mi bolji od pesama sa albuma, da je mene pitao i lepo ih ubacio na album skočio bi kvalitet, ali avaj, nije me kontaktirao.

Mada, generalno nije loše, negde na nivou JAMC povratničkih albuma, nekoliko dobrih pesama, ostatak prosek. Naravno, ni približno dobro kao stari albumi. Uspeo je da izbaci i memoare, to kad izadje paperback I padne cena.

wkhcfsnf3f0cb_600.jpg

Nova Yazmin Lacey

Juče izašao novi singl Babyshambles posle ko zna koliko godina. Simpatična pesma, a u spot.