August 7, 2025Aug 7 super pop album, i ocekivao sam tako nesto. leglo mi je u ovim svezim jutrima. gledajuci prognozu, kontam da se od sutra popodne do nedelje uvece bacam na kantrijanu>kelsey waldon - every ghost i kristinica murray - little blue.+ u ostalim slusanjima, florry - sounds like... i friendship - caveman wakes up.+comet gain, nikada ne omane> jbt, i dalje postoje ljudi koji pisu letters for ordinary outsiders i jedno od tih pisama je naslovljeno kao yeah, i know it's a wonderful life, but there's always further you can fall...nikada ne omanu i mnogo ih volim>
August 7, 2025Aug 7 I don’t want to be A woman silenced by fear Standing like a mango tree Dancing when The wind sways I wasn’t born For this
August 23, 2025Aug 23 On 20. 8. 2025. at 21:07, Jeremija said:Kao da je sredina 90tih na po puta sam da počnem da lepim postere Breta po zidovima spavaće sobe .
August 23, 2025Aug 23 27 minutes ago, hansolo said: On 20. 8. 2025. at 21:07, Jeremija said: I treba da lepis, em covek sjajno izgleda, em je i takva stvar. Uglavnom ne volim da slusam kad neki bend iz nase mladosti nesto izda, pre svega da bih izbegao razocarenje, ali ovo me je prijatno iznenadilo.
August 23, 2025Aug 23 36 minutes ago, Jeremija said:I treba da lepis, em covek sjajno izgleda, em je i takva stvar. Uglavnom ne volim da slusam kad neki bend iz nase mladosti nesto izda, pre svega da bih izbegao razocarenje, ali ovo me je prijatno iznenadilo.Jeste, čak mu je i glas i način pevanja onako "ostario" kako treba, dobio dubinu. Dobar je, u formi ... i poskidala sve što je do sad izašlo sa albuma. Odlično.