September 11, 2025Sep 11 Ne dozvoljava Plastični da ljudi budu srećni Odlična je pesmica, a album sam preslušao tek usput, dok sam bio zabavljen drugim stvarima tako da još uvek ne mogu da sudim.
September 12, 2025Sep 12 16 hours ago, Ras said:Ne dozvoljava Plastični da ljudi budu srećni Pa, realno, u ovakva vremena to je nekako nepristojno.Ispostavilo da je nova Byrneova žena "hedge fund manager".You may find yourself In a beautiful house, with a beautiful wife And you may ask yourself Well, how did I get here?Indeed.
September 12, 2025Sep 12 Razumem šta kažeš, nije da ne (sa) osećam, ali ipak...Uzgred, pa on se stvarno ponovo ženi Video sam neke naslove, ali sam samo preletao preko njih.
September 12, 2025Sep 12 Idem baš, baš u OT (Dejvide, izvini), ali sad sam se setila kako sam pre nekoliko meseci tražila na netu da proverim da li je Irvin Yalom (90+) još živ i pronađem informaciju da se (valjda prošle ili ove godine) ponovo oženio (prva žena mu je čini mi se 2020. preminula). Nađem i neki intervju sa njegovom drugom ženom kako su se onlajn upoznali, valjda dve godine samo onlajn komunicirali, videli se i onda se u Meksiku na kraju venčali kako bi ona mogla da dođe na duže u Ameriku (inače je psihoterapeut iz Berlina). Malo sam se bila iznenadila.
September 12, 2025Sep 12 Nisam ranije nešto slušao Spoon, ali mi se poslednjih par godina uvukli pod kožu. Koliko znam nisu planirali da rade novu muziku nakon Lucifer on the Sofa. O novom albumu nema reči, ali pojavila se simpa nova pesmica pre dve nedelje.
September 17, 2025Sep 17 On 1. 9. 2025. at 8:53, Indy said:❤️Kako je Blixi dobro legao Lazarus, neverovatno. Mnogo lep cover. I klavir .
September 24, 2025Sep 24 ‘Layers’ is a project deeply influenced by Kuna Maze's experience of touring with his live band. “My aim was to capture the energy and improvisational spirit of live performances, while diving deeper into the jazz influences of my music, all while maintaining the electronic vibe that has always defined my sound”. Kuna Maze worked directly with the band in the studio to record his compositions, channelling the energy, emotion and spontaneity that are present in his live shows.This album can be seen as a jazz record that invites deep listening at home and offers a glimpse into Kuna Maze's vibrant live energy. Drawing from the dynamic UK jazz scene, Kuna Maze’s music takes jazz as a foundation and expands into various genres—from house to dub—pushing boundaries without sacrificing coherence or his own unique sound signature. Edited September 24, 2025Sep 24 by Hermetico
September 24, 2025Sep 24 On 17. 9. 2025. at 11:52, Starman said:Kako je Blixi dobro legao Lazarus, neverovatno.Mnogo lep cover. I klavir .Ja pokusavam da se suzdrzavam od komentarisanja Blixinih uradaka, meni je lepo i kad cita Hornbach-kataloge.
September 24, 2025Sep 24 18 minutes ago, Pixie said:Ja pokusavam da se suzdrzavam od komentarisanja Blixinih uradaka, meni je lepo i kad cita Hornbach-kataloge. Ili kad pravi rizoto