November 14, 2025Nov 14 Definitivno dobro. Pojavili se sa radijskim hitićem pre nekiih dve godine i meni zvučalo kao došli iz Bruklina i izbacili sve što znaju od jednom. I onda se pojaviše opet u još boljem izdanju Treba obratiti pažnju na ove dečake i devojčice.
November 14, 2025Nov 14 2 hours ago, bios said:Definitivno dobro.Pojavili se sa radijskim hitićem pre nekiih dve godine i meni zvučalo kao došli iz Bruklina i izbacili sve što znaju od jednom.I onda se pojaviše opet u još boljem izdanju Treba obratiti pažnju na ove dečake i devojčice.Ono sto bi trebalo da bude varnica u dosta dobroj repetitivnoj svirci ustvari ih sputava, limitiran vokal. Najlosiji delovi su njen umilni glasic i gitara, koja je imitira. Ne moze post punk i pop u isto vreme.
November 14, 2025Nov 14 3 hours ago, Lancia said:Ono sto bi trebalo da bude varnica u dosta dobroj repetitivnoj svirci ustvari ih sputava, limitiran vokal. Najlosiji delovi su njen umilni glasic i gitara, koja je imitira. Ne moze post punk i pop u isto vreme.Daj im još neku šansu, možda ipak može pust punk i pop zajedno. Ovaj bend dosta promoviše moj omiljeni lokalni radio i iako 99% stvari ukačim na prvo slušanje u ovom slučaju je trebalo baš dosta vremena da mi uđe u uši. Ok ovo je live, a studijski snimci zvuče preproducirano skoro kao onaj bend Mars Volta, ali kod njih kao da je to deo umetničkog konteksta. Voleo bih da ih čujem live. Kad su dolazili u moj mali veliki grad u oktobru žena/deca nisu dali zeleno svetlo.
November 21, 2025Nov 21 kakva je ovo budala, majko mila, i kakav album kavera, kao da ih je birao iz sudopere te veceri (ne iskljucujem).i jos samo producira, boli ga kita da peva, otpevao je pre par meseci ili nedelja, u onom shrelock holmes nestonesto..a i tu su mu devojke Ludella Black, Kyra LaRubia, Bongo Debbie and Holly Golightly >https://www.normanrecords.com/records/211488-thee-headcoats-mantrapostalo, poslusajte sharp pins. savrseni popic.ima i colter wall novi, ali mi je tolika zbrka u glavi, da cu, morachu ,otvoriti neki burbon da cujem sta je ridjobradi hteo da mi kaye. Edited November 21, 2025Nov 21 by holden kolfild
November 24, 2025Nov 24 Jim Jarmusch & Anika - Mother, Father, Brother, Sister SoundtrackOvo me podsetilo na sjajnu ploču Some Music For Robby Miller. Dobar je soundtrack, lelujav, uspavljujuć, sa dve-tri Anika obrade.Dakle, neće dušman da ubaci video, odustajem, verujte mi na reč da je dobro Edited November 24, 2025Nov 24 by Nevernik
November 29, 2025Nov 29 https://actrecords.bandcamp.com/album/shirazAuh kakav album. Slušam već treći put i ne verujem. Nakon svega što je objavio, ima snage, volje i ideja za ovako nešto. Bravo!