December 6, 2025Dec 6 ovi su mi super, kao neki natural child.easy sevens - guitar music>ceo album>https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_moW5_X_LgJvFb8RzOfs4phX4Bv5uUVwEY&si=bIe20uOjM58w59IS+jared dustin griffin - the perseverance of sisyphus+zandi holup (po glasu mi je krizanka margo price i one lepojke cijeg imena se ne mogu setiti u ovom trenu)bice uspesna> Edited December 6, 2025Dec 6 by holden kolfild
December 15, 2025Dec 15 Izvinjavam se ako je neko vec pomenuo/ postovao - ako volite Evan Dandoa (i pored svih njegovih problema) - novi album iz ove godine Lemonheads - Love Chant (ima na Youtube-u ceo) - meni najbolja muzika koju je objavio jos od C'mon Feel the Lemonheads... ne znam odakle je ovo izvukao...ps Kupio sam i njegov Memoir: Rumours of my demise (za Evropu je distributer Rough Trade i mora malo da se saceka) - bas sam pozitivno iznenadjen kako pise - iskreno, bez mnogo kajanja, cist RNR, preporuka
December 21, 2025Dec 21 da zavrsimo godinu kako i dolikuje.najbolja produkcija likvida stize iz belfasta