Lrd Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Umro sam, ali umro od smeha kad Andy objasnjava Ronu ono da "real men have to face problems head on" Ja sam odgledao to jutros pre posla, i evo sada kad završavam radno vreme i dalje hoću da se smejem na glas kad se setim. I mislim ceo taj subplot sa April kako pokusava da Chrisu smesti profanku, a ona na kraju zavrsi sa Ronom je bio carski mada je bilo 100% ocigledno i predvidljivo kako ce da se zavrsi.E, vidiš, meni nije, što ne znači ništa, pošto im ja sve verujem i puštam da me voze. :)
WTF Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 E, vidiš, meni nije, što ne znači ništa, pošto im ja sve verujem i puštam da me voze. :)Ja mislim da su u ovom slucaju prevezli sve nas, sto je u stvari i poenta cele stvari ;) . Mada ako se setis Tammy I i Tammy II, moglo je da se pretpostavi...
Lrd Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 A i sad sam na drugo gledanje primetio da je epizodu napisao Nick Offerman. :Hail:
WTF Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 (edited) A i sad sam na drugo gledanje primetio da je epizodu napisao Nick Offerman. :Hail: Pa ja to nisam ni znao, sad su se sve kockice slozile. Inace za nedelju dana bice u filmu (remake) 21 Jump Street sa Jonah Hill. Edited March 9, 2012 by WTF
Lrd Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Pa ja to nisam ni znao, sad su se sve kockice slozile. Inace za nedelju dana bice u filmu (remake) 21 Jump Street sa Jonah Hill.Ja iskreno ne znam da li bih to gledao. Nikad nisam video ovog glumca pre PnR, niti čuo išta o njemu. Nekako mi je privlačno da zauvek ostane Ron Swanson. Ne mogu ni da zamislim kakav je u ostalim ulogama...
Calavera Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 (edited) Da ti unistim dozivljaj, evo ga u Deadwoodu: Edited March 9, 2012 by Calavera
Lrd Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Da ti unistim dozivljaj, evo ga u Deadwoodu: Kul, još jedan razlog da dodatno izbegnem gledanje Jedne od najvećih serija.
WTF Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Ja sam skoro procitao jedan odlican clanak o Nick Offermanu i interview sa njime, po kome bi se reklo da je on u RL prilicno slican liku Ron Swansona
scab Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 (edited) Ja sam skoro procitao jedan odlican clanak o Nick Offermanu i interview sa njime, po kome bi se reklo da je on u RL prilicno slican liku Ron Swansonaisti!http://www.youtube.com/watch?v=zIA2Xl8P7Esedit: e da, sad moramo da cekamo do 19. aprila sledecu epizodu, poslednju u serijalu... Edited March 10, 2012 by scab
BOOGIEMAN Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 kako je ovo zarazno :)Stopirao sam sve ostale serije koje pratim dok ne uhvatim korak sa P&R.Tek sam na polovini druge sezone pa necu jos da glasam, ali trenutni favoriti svakako Tom, Andy i naravno, Ron F* Swanson ...http://www.youtube.com/watch?v=uBBh7KKD-Hc..."I like Tom. He doesn't do a lot of work around here. He shows zero initiative, he's not a team player, he's never wanting to go that extra mile. Tom is exactly what I'm looking for in a government employee."http://www.youtube.com/watch?v=xpAIEbo36eo
Töölönlahti Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ron je nešto kao serijski teacher.Tu sličnost serije i foruma ne prestaje, npr. Jean-Ralpheo je, naravno, serijski Calavera.
Calavera Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 (edited) What up Big Teeeee Edited March 11, 2012 by Calavera
Lrd Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Ron je nešto kao serijski teacher.Err...nije? Nemojmo to, molim.
Lrd Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Pa nema P'n'R do 19. aprila! Pa šta sad ja da radim!?
pp34 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 isti!http://www.youtube.com/watch?v=zIA2Xl8P7Esedit: e da, sad moramo da cekamo do 19. aprila sledecu epizodu, poslednju u serijalu... nije poslednja pu pu pu. ima jos 4 do kraja serijala.
Recommended Posts