Skyhighatrist Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 (edited) još jedan mali hint: S04E16, pogledati na 11:15 :)Imao sam gutljaj vina u ustima kad je ovo naletelo, ispljuvao sam ceo laptop... <_< :lol: :lol:Edip: na toj adresi (www.knope2012.com/imagescmyk/campaign/1239u/09230023/poster/.jpeg) je, naravno, A2 plakat u 300dpi :P Edited February 26, 2012 by historian
Weenie Pooh Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Endi je uvek bio među favoritima, samo ga verovatno nisi primetio od Rona i Ejpril. :)Ne znam, meni se čini da se baš ističe od kako je u braku sa lively & colorful Portorikankom. Ranije mi je bio nekako naporan... ovako u tandemu su mi super. Ceo onaj snakehole lounge role-playing segment je dobar primer :)
Lrd Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 (edited) Jean-Ralphio na novom radnom mestu Pa ne znam kako sam propustio tvoje hailovanje Jean-Ralphiju. Drago mi je da si izašao na pravi put. :Hail:Inače, ništa lepše od pripreme za spavanje od novog gledanja neke epizode. Wheels on meals on wheels. :lol: Edited February 29, 2012 by Lrd
Weenie Pooh Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Pa scena je fenomenalna, ali on mi je i dalje odvratan i iritantan.Nisam još skinuo poslednje...
Lrd Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 bio parks and rec? nesto mi cudno, nema lrd-aBio Parks, malo mi je bio tužnjikav zbog promena, ali sam bukvalno plakao od smeha kada su pokazali kako se u Poniju pije voda sa javnih česmi. I gotivan mi je novi lik, nadam se da će ostati još malo. :)
korindjar Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 danas sam gledao ovo. verovatno spada u 10 stvari na koje sam se najviše smejao u životu. swanson je bog
Lrd Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Sve su to klasici, ali meni je iz nekog razloga neprejebivo smešno u pretposlednjoj epizodi kada se stvori Kris pored Endija koji se sprema da pusti Čempiona sa uzice. Pola sata nisam mogao da dođem sebi, ne znam zašto. Takođe, u poslednjoj kako svi u Poniju piju sa česme. A najslađa stvar na svetu je kada Lesli opiše Bena kao kolibrija, on izađe iz kadra, a ona sa ogromnim osmehom krene da zuji.
Weenie Pooh Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Meni je to sa Krisom i tronogim psom skroz , a inače mi je Rob Lowe potpuno pogrešan za tu ulogu. Nekako je creepy ali ne na pravi način.Eto, da ne bude da je sve savršeno. Mislim, ipak ne gledamo Arrested Develoopment, pobogu... iako je lako zbuniti se -_-
Lrd Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Meni je Rob isto bio čudan, ali sam se navikao. Mada, u Californication igra istog lika samo iz mračnog ugla.A to sa psom jeste bizar, ali mi je lepo zato što je tužno i ljudski. A i smešno je, brate, kako se samo materijalizuje pored Endija i kaže mu: http://www.youtube.com/watch?v=dwYAJt_bxhY
Lrd Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Neko ubio prethodni video, a ne mogu da se edituju stari postovi, zato evo jednog od brojnih fan made videoa o najslađem paru na svetu:http://www.youtube.com/watch?v=3XRMnQRl2y8
Lrd Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Što volim jutro petkom. :)Doduše, još jedna epizoda sa više drame i manje smeha, ali je smeh bar bio grohotom. Ron opet briljira.Jedva sam prepoznao onog drugog geja iz Vil i Grejs, i mislim da je ovo prvi put da ga vidim negde drugde.
WTF Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Umro sam, ali umro od smeha kad Andy objasnjava Ronu ono da "real men have to face problems head on" I mislim ceo taj subplot sa April kako pokusava da Chrisu smesti profanku, a ona na kraju zavrsi sa Ronom je bio carski mada je bilo 100% ocigledno i predvidljivo kako ce da se zavrsi.
Recommended Posts