ToniAdams Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 nema veze, sad će sergije da mu otkine glavu, ako se i džons uopšte bude borio
zorglub Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 (edited) Pavlović - Aspinall Čekaj, sad mi nije jasno, čitam da se Jones povredio, a Stipeu ne pada na pamet da ulazi sa Rusom? Edited October 26, 2023 by zorglub
Heaviside Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 (edited) I to za dosta manje para usled manje prodatih ppv. Bio bi to jedan ružan kraj dok nema ničeg strašnog u tome da te Nganu ili Jones pošalju u istoriju. Edited October 27, 2023 by Heaviside
zorglub Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Da, uglavnom je ovo što heavy kaže. Sa ekonomske strane borba s Pavlovićem nema smisla ni za jednog, ni za drugog. Aspinal možda nema bombe u rukama kao Rus, ali mi se od onog što sam video čini da je dosta svestraniji. Aj' neka bude dobar meč, koliko može biti u HW.
ToniAdams Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 evo kaze stipe da mu niko nije nudio zamenu, sto me cudi posto je bilo valjda poznato da je rus zamena ako se neko sjebe
askeladden Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 On 28. 10. 2023. at 1:12, ToniAdams said: evo kaze stipe da mu niko nije nudio zamenu, sto me cudi posto je bilo valjda poznato da je rus zamena ako se neko sjebe Verovatno da bi Jones vs Sergej drzali sto dalje u buducnos.Jer ako Rus rasklopi Stipea sada preostaje jedino da Bones sledeci poturi roidiranu vugla pod gejzir pesnica.Valjalo bi za Danu da Bones bude shampion neko vreme da se digne moral i gledanost pa kad dodje vreme ili naleti neki drugi prospekt Made in USA da preuzme.
ToniAdams Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 jel ima negde prenos ove seljacke manifestacije iz bgd sto upravo ide?
Heaviside Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 10 minutes ago, ToniAdams said: jel ima negde prenos ove seljacke manifestacije iz bgd sto upravo ide? Arena fight Borci su loši, naročito dve glavne borbe ali nije seljana. Vrlo dobra produkcija, intervjui i sve to. Nema džiberaja (dok se ne pojavi Vaso).
Heaviside Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Ozvaničeno Rakić vs Blachowicz 2, UFC 297 20.01.2024 2
ToniAdams Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Pa to sutra Sergije Aspinal i Pereira Prožbrlblj 1
Recommended Posts