ToniAdams Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Promenio je pol i odlučio da se bavi manekentstvom, što si mogao da vidiš da si izguglao. :PMononukleoza, manja operacija, infekcija. Ne baš tim redom. Zvanično, neizvesno je da li će se vratiti i kada. Otkazao je ovu sad borbu i onu 2. januara.tesko da bi nazvali to manjom operacijom, osim ako poredis sa transplatacijom mozga.spekulise se uveliko o posledicama zloupotrebe steroida, sad jebemliga...nadam se da ce se vratiti, jebiga.
Feindouno Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 K1 finale je jos malo, 5. decembra, evo i parova 1/4 finala i zanimljive price kako se do toga doslo :)Rezervna borba Aerts vs Saki ce da bude odlicna isto. Match UpsThe match ups were held the day proceeding the World Grand Prix Final 16. All fighters drew a ball from a box with a numbers on them and chose their spots in order from who drew ball number 1 to number 8. Ruslan Karaev who was first up chose spot number 1. Badr Hari was up next and decided to face Karaev for the third time. Errol Zimmerman was next and chose the 7th spot. Remy Bonjasky had the choice of fighting Zimmerman or picking another spot. Remy was tempted to take the 3rd spot so to be given the chance to fight Badr in the semi finals, but was challenged by Zimmerman and Remy accepted. Jerome Lebanner decided to walk straight into the 5th spot. Semmy Schilt opted for a 4th match with Jerome. The last two finalists Ewerton Teixeira and Alistair Overeem will meet in the second quarter final match.
Lrd Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 (edited) tesko da bi nazvali to manjom operacijom, osim ako poredis sa transplatacijom mozga.spekulise se uveliko o posledicama zloupotrebe steroida, sad jebemliga...nadam se da ce se vratiti, jebiga.Ja sam slušao Vajta, koji je rekao "minor surgery", nisam kopao dalje, ali ne znam detalje. edit: ovde ima više detalja o zdravstvenom stanju (doduše, izvor je samo Vajt), a tu je i šokantna izjava o tome da se Lesnar borio samo sa 60% mogućnosti. Edited November 24, 2009 by Lrd
ToniAdams Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 a tu je i šokantna izjava o tome da se Lesnar borio samo sa 60% mogućnosti.jeboga, pa koji bi ozbiljan lekar tako nesto izjavio?
ToniAdams Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 joj, sto volim overoid pao ko lisce u jesen
ToniAdams Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 da, rutinski.a nek je mr. steroid dobio popicci.
Feindouno Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ja mislio da je to veceras i planirao da gledam, smorio sam se sad :(
ToniAdams Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 pogle ipakhttp://www.mmator.com/k-1-world-gp-2009-fi...deo-t14691.html
Feindouno Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Pogledacu sutra sve. Semmy mi je inace jako dosadan ali vidim da su mu sve pobjede TKO, bice da se popravio malo.
No7 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 K1 WGP FINAL 2009 - Semmy Schilt - Badr Hari [final]
No7 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 K1 WGP FINAL 2009 -Remy Bonjasky vs Semmy Schilt[1/2 final]
Feindouno Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Impresivan trijumf Schilta, mora se priznati. Dobro su poceli i Hari i Remy (narocito ga je on dobro do'vatio) ali ne moze se biciklom na Rusiju
Feindouno Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Prva borba najjaceg covjeka na svijetu. Protivnik takodje debitant.
Zli Gli Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Mrka kapa od Mariusa, ovo mlataranje ne prolazi kod ozbiljnijih boraca.
Recommended Posts