Jump to content
IGNORED

Justified

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

chu-chu dominirao :isuse::rolf:

И после Дујиа Дјуи![emoji39]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

И после Дујиа Дјуи![emoji39]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, samo ovaj Дјуи™ ubija jednim udarcem.  A onaj originalni bi dobio batine od 13godisnje devojcice.

Posted

"You look aplexed" :Hail:

Kida sezona za sada, kako samo uvlace sve likove iz proslih. A Vin Dafi postaje sve veci car iz epizode u epizodu, kako se zabezeknuo kad je video klince  :lolol:

Posted

Jeff Fahey (Zakarije) je car!

"You look aplexed" :Hail:

Kida sezona za sada, kako samo uvlace sve likove iz proslih. A Vin Dafi postaje sve veci car iz epizode u epizodu, kako se zabezeknuo kad je video klince  :lolol:

:lol:

Posted

Why are there children in your hotel room? :lolol:

Posted

Why are there children in your hotel room? :lolol:

:s_c:

Posted

Zaplet kroz peripetiju, triler, klifhenger, u drugi zaplet, povezan sa trećim, uz obrt i novu misteriju  :Hail:

Čuču :(

Posted

Odlicna epizoda. Napokon malo i divljeg zapada...

Zakarije... :Hail:

Posted

Bojdu i Evi zelim

Rejlana Givensa

:evil: 

Jbt, vec smo presli preko pola, jos malo pa gotovo. Zaukcava se, kao vozic. Ne znam kako cu moci da zivim bez ovoga  :cry:

Posted

Upravo pogledah epizodu. Meh... smeksali su mi likovi.

Art i Markham :Hail:

Posted

Upravo pogledah epizodu. Meh... smeksali su mi likovi.

Jes' bilo malo neprijatno.

Meni je drago što se žena™ vratila, a i mogao sam sebi da priuštim taj blagoslov kosmičke radosti da plač bebe samo skip forward 5 seconds. Ahhhh...

Posted

Jedna od losijih epizoda, generalno.  Od potpune katastrofe spasili su je Art vs Markham dialogue i kratko ali upecatljivo pojavljivanje 1 flase 1 Pappy Van Winkle :Hail:

Posted

Meni ni Ava-Bojd radnja nije bila loša, profesorski ju je obrlatio, a rasplet pa još i ono sa pištoljem najavljuje dalji pičvajz!

Art vs Markham je suvo blago, praktično Justified u malom.