porucnik vasic Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 chu-chu dominirao И после Дујиа Дјуи![emoji39] Sent from my iPhone using Tapatalk
WTF Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 И после Дујиа Дјуи![emoji39] Sent from my iPhone using Tapatalk Da, samo ovaj Дјуи™ ubija jednim udarcem. A onaj originalni bi dobio batine od 13godisnje devojcice.
goofs Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 "You look aplexed" Kida sezona za sada, kako samo uvlace sve likove iz proslih. A Vin Dafi postaje sve veci car iz epizode u epizodu, kako se zabezeknuo kad je video klince
MiddleClass Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Jeff Fahey (Zakarije) je car! "You look aplexed" Kida sezona za sada, kako samo uvlace sve likove iz proslih. A Vin Dafi postaje sve veci car iz epizode u epizodu, kako se zabezeknuo kad je video klince
WTF Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Kida sezona za sada, kako samo uvlace sve likove iz proslih. A Vin Dafi postaje sve veci car iz epizode u epizodu, kako se zabezeknuo kad je video klince Why are there children in your hotel room?
porucnik vasic Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Why are there children in your hotel room?
goofs Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Zaplet kroz peripetiju, triler, klifhenger, u drugi zaplet, povezan sa trećim, uz obrt i novu misteriju Čuču :(
MiddleClass Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Odlicna epizoda. Napokon malo i divljeg zapada... Zakarije...
Sludge Factory Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Bojdu i Evi zelim Rejlana Givensa Jbt, vec smo presli preko pola, jos malo pa gotovo. Zaukcava se, kao vozic. Ne znam kako cu moci da zivim bez ovoga
MiddleClass Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Upravo pogledah epizodu. Meh... smeksali su mi likovi. Art i Markham
Lrd Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Upravo pogledah epizodu. Meh... smeksali su mi likovi. Jes' bilo malo neprijatno. Meni je drago što se žena™ vratila, a i mogao sam sebi da priuštim taj blagoslov kosmičke radosti da plač bebe samo skip forward 5 seconds. Ahhhh...
WTF Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Jedna od losijih epizoda, generalno. Od potpune katastrofe spasili su je Art vs Markham dialogue i kratko ali upecatljivo pojavljivanje 1 flase 1 Pappy Van Winkle
goofs Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Meni ni Ava-Bojd radnja nije bila loša, profesorski ju je obrlatio, a rasplet pa još i ono sa pištoljem najavljuje dalji pičvajz! Art vs Markham je suvo blago, praktično Justified u malom.
Recommended Posts