Jump to content
IGNORED

Justified

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

Одлична епизода. Мени је мучени Бојд био тако налик покојном Дујиу кад је да тапије и нотес Рејлену да ми га је скоро било жао. А лудница у кафани кад Ћућу објашљава™. :ziga:

Posted

Dobra epizoda  :thumbsup:

Zabrinjavajuće je koliko sam stvari pozaboravljao iz prošle sezone  :frust: Ko je beše bio treći kompanjon Dafiju (najjači lik ikada) i ovoj matoroj Hejlovoj, pa ga je beše Bojd digao u vazduh? I čiji novac sad jure, je l to link iz prošle sezone ili skroz nova priča?

Treci kompanjon je bio onaj lik sto je radio za Tea Tonina, odn. Semija Tonina. 

John+Kapelos+Arrivals+Justified+Season+5

A novac je potpuno nova prica, ako i ja nisam nesto zaboravio. 

Posted

oni su mislili da ce naci novac po sefovima, umesto toga nasli su dnevnik koji bojd nije ukapirao ali eva jeste. al svejedno...nema se para.

al kako je bojd lezerno slagao zasto je dosao da poseti real-estate tipa i predao koferchich :) hahahhaha kao da plesu jebem ti sunce...kakve scene :)

Posted

oni su mislili da ce naci novac po sefovima, umesto toga nasli su dnevnik koji bojd nije ukapirao ali eva jeste. al svejedno...nema se para.

al kako je bojd lezerno slagao zasto je dosao da poseti real-estate tipa i predao koferchich :) hahahhaha kao da plesu jebem ti sunce...kakve scene :)

Одлични су. Али поглед док предаје коферче. :lolol:

Posted

Rejlanu bi i Dacic predao koferce!

:Jova:

Posted

hahahahahahhahaaa :))

p.s. gde bas dacica :)...jedini koji zna da pliva u svim vodama jebo ga otac :) taj ce sve one politicare da nadzivi

Posted

Одлични су. Али поглед док предаје коферче. :lolol:

Fantasticna scena, pogledi i face koje obojica slazu, dva lika koji se u dusi poznaju. :)

- I know...

- I know that you know...

- I know that you know that I know...

- I know that you know that I know that you know..

...

Posted

Treci kompanjon je bio onaj lik sto je radio za Tea Tonina, odn. Semija Tonina. 

John+Kapelos+Arrivals+Justified+Season+5

A novac je potpuno nova prica, ako i ja nisam nesto zaboravio. 

Daaa bre, zaboravio sam na tog lika!

Da, ali planski su isli da opelješe, sad se podsetih, lika koji se zove Calhoun (to je onaj real-estate prodavac), zato su povadili samo ciljane sefove, nije bio random hit. A to odakle su znali da ovaj ima pare, mislio sam da je to možda neka veza iz prošle sezone, ali očigledno nije.

Živo me zanima ko je glavni gazda, možda onaj matori bez brka?

Posted

Jebote, kakva epizoda! Svaka scena nabijena do pucanja! Ovo se ne moze izdrzati  :s_w:

Posted

Da ne znam da je ovo zadnja sezona, rekao bih da bi Boyd, i ove sezone, uz (direktnu i indirektnu) pomoc Raylanovu, uspeo da se izvuce i pobedi ovosezonsku ekipu kriminalaca i psihopata koji su se iskrcali u 1 Harlan Co. misleci da su local hillbillies maciji kasalj.  I mislim da postoje sanse da se to i desi i ove sezone, samo se nadam da ce na kraju doci do nekog raspleta koji ce biti fini slag na tortu koja je bila ova cela serija.

Posted

Сем Елиот је збиља одличан. У целој тој галерији негативаца која је феноменална, он  збиља дође као посластица.

Posted

Da, fenomenalan je, i deluje najzajebanije od prikazanih do sada.

Vin Dafi u solarijumu :Hail:

Posted

mene nervira Semova dikcija, ko da ga mrzi da govori razumljivo. za sad deluje kao matoro puvalo kome su loše namestili veštačke zube, da nas ne plaše njegovom reputacijom ne znam šta bi to bilo tako strašno u vezi sa njim. ni prineti 1 gospodži Margo. al ajde videćemo, rano je još.