September 28, 201410 yr Ma nije, greška u epg-u. Gradska Vreva "Gradska Vreva" je monumentalno nagrađivani film sastavljen iz 12 epizoda. Može se okarakterisati kao kaleidoskopska panorama sveta. Dokumentarni film "Gradska Vreva" je vizuelna antologija dvanaest kratkih priča inovativnih režisera iz celog sveta.
September 30, 201410 yr Zavrsio prvu sezonu, pa da pitam ovde. Jel ima ovde jos nesto osim Cletusa i ostale pacje rodbine? Nekako mi se ne gledaju samo redneckovi 6 sezona... Ili jos nisam naleteo na deo koji je gledljiviji... Edited September 30, 201410 yr by katodik
October 1, 201410 yr Zavrsio prvu sezonu, pa da pitam ovde. Jel ima ovde jos nesto osim Cletusa i ostale pacje rodbine? Nekako mi se ne gledaju samo redneckovi 6 sezona... Ili jos nisam naleteo na deo koji je gledljiviji...E pa sad...Ne očekuj neke Glembajeve...when in Rome...
October 1, 201410 yr Hvala na info. Gledao sam do kraja sa vise entuzijazma i vece budalastine (Lost, TD), pa cu pokusati i ovo... Mozda i iznenadi prijatno...
October 1, 201410 yr Hvala na info. Gledao sam do kraja sa vise entuzijazma i vece budalastine (Lost, TD), pa cu pokusati i ovo... Mozda i iznenadi prijatno...Mislim da hoćeš...
October 20, 201410 yr nek se sam javi ko je rekao da je s02 nešto najbolje što je prikazano na tvu neću mu ništa
October 20, 201410 yr S03 i sledeće su nešto najbolje.S02 je za dlaku, i to zbog muzike inače je isto najbolja! Poslato sa WC šolje by BVK
October 20, 201410 yr bačiću te vukovima u šumi™ edit sumnjivi su mi još i onaj kojot i srednjaklasa Edited October 20, 201410 yr by kud u maglu Simoviću
October 20, 201410 yr Author nek se sam javi ko je rekao da je s02 nešto najbolje što je prikazano na tvu neću mu ništa Najbolje, iza The Wire.
October 20, 201410 yr Najbolje, iza The Wire. tebe ću u more bačiti, ribe da te izedu sreća te nisam dovoljno strpljiv pa sam wire bataljivao više puta posle pogledanih 15min e01s01