Jump to content
IGNORED

Justified

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

Tacno tako. Od druge sezone Justifieda je bolja jedino druga sezona Wire-a.

necemo bas da preterujemo (sve wire sezone su bolje od justified).  :D

Posted

necemo bas da preterujemo (sve wire sezone su bolje od justified).  :D

Peta sezona Zice nije bolja od druge Justifieda.

Posted

a šta imam ovde u prvoj epizodi, šabana sa šeširom koji u prepunoj kafani u majamiju u kaubojskom obračunu ubija protivnika. tja.

E jbg, onda slobodno batali sa gledanjem. Mada mi nije jasno kako nekome moze da se ne svidja saban sa sesirom koji u kaubojskom obracunu u prepunoj kafani rokne olosa kojem je dao rok od 24h da napusti grad. Ali dobro, postujem, ima nas raznih :P

Posted

fakat nije baš jasno kuda će serija kad se uzme samo taj početak. konkretno scena u Majamiju je mogla da bude i na početku nekog treša sa Donom Džonsonom ili tako nešto. tek kad se pojavi Djui Krou u brdima Kentakija to postaje to :D

Posted

fakat nije baš jasno kuda će serija kad se uzme samo taj početak. konkretno scena u Majamiju je mogla da bude i na početku nekog treša sa Donom Džonsonom ili tako nešto. tek kad se pojavi Djui Krou u brdima Kentakija to postaje to :D

Može se tako reći ali posle ovoliko epizoda 1 odličnosti to fino uklopilo.To izgnanstvo iz mia ima svoju svrhu!
Posted

Peta sezona Zice nije bolja od druge Justifieda.

peta sezona zice je fenomenalna, povuci rijec  :mad:

Posted

Ma nema sanse, prilicno su zastranili s Mcnultyjevim serijskim ubicom, a novinari su svi odreda jednodimenzionalni i nezanimljivi likovi. I dalje je to Zica, je li, ali je ipak daleko od porodice Bennett.

Posted (edited)

Sta znam, meni je Gus potpuno kul lik. Peta sezona jeste slabija od ostalih, ali i dalje mi je bolja od 99% ostalih serija.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Meni peta sezona bila ponajbolja  :huh: bas zbog McNultyja i all-hells-break-loose spletkarenja. Novinari jesu malo smarali, verovatno je moglo i bez njih.

Posted

Kad već trolujemo, jedina slaba tačka pete sezone the Wire je copycat ubistvo, sve ostalo je s-a-v-r-š-e-n-o. Kako počinje sezona - the bigger the lie, the more they believe - tako se završava. Odličan završetak serije. 

Posted

Na "Pink Family" trenutno ide "Justified" koji je iz nekog, samo prevodiocu znanog, razloga preveden kao - "Gradska vreva". :blink:

Posted

Na "Pink Family" trenutno ide "Justified" koji je iz nekog, samo prevodiocu znanog, razloga preveden kao - "Gradska vreva". :blink:

:lolol:  :cry:  :isuse: