Jump to content

Sherlock 2010

Featured Replies

Jel' opet treća epizoda poslednaj u "sezoni"?Kako li misle da Reichenbach Falls završe sa mrtvim Sherlockom...? A ako odmah pokažu da je preživeo, tek onda nema smisla.

Samo tri epizode i ove sezone.Svi znamo da je Holmes preživeo Reichenbach Falls, tako da, što se mene tiče, mogu slobodno da nam ga pokažu kako veselo putuje oko sveta :D Mada, mogu da se drže i priče, pa da završe tužnom sahranom i Watsonom u suzama :D

Pa to, morali bi da se drže priče... a u tom slučaju kako da najave sledeću sezonu? Watson: Totalna Osveta?

Pa to, morali bi da se drže priče... a u tom slučaju kako da najave sledeću sezonu? Watson: Totalna Osveta?
zašto bi ikako najavljijvali sledeću sezonu ? Kao, ima neko ko gleda Holmesa a ne zna da je ovaj preživeo ?*očigledno je da koncept nije u prepričavanju Doylovih romana, nego u adaptaciji istih. Tako da ja jedva čekam da vidim šta su smislili, iako znam šta će se desiti.* ako može jedan sitan offtopic - epizoda kada se Jeremy Brett vraća "iz mrtvih" mi je verovatno najomiljenija epizoda iz tog serijala o Holmesu.
zašto bi ikako najavljijvali sledeću sezonu ? Kao, ima neko ko gleda Holmesa a ne zna da je ovaj preživeo ?
Pa da je najaviš nekako - moraš. A serija se zove po njemu. Čim kažeš "Sherlock will be back tog i tog datuma only on BBC 1", ubio si svaki cliffhanger u korenu. Zato mi deluje kao da tog cliffhangera neće ni biti.To što svi znamo da će preživeti nije argument za cliffhanger, naprotiv. Ako svi znaju, onda je bespredmetno budžiti neki suspense.
* ako može jedan sitan offtopic - epizoda kada se Jeremy Brett vraća "iz mrtvih" mi je verovatno najomiljenija epizoda iz tog serijala o Holmesu.
Nisi jedini

odlican je Sherlock, ali odlican!mnogo mi se dopao detalj sa kapom u prvoj epizodi druge sezone, vrhunski :) a i The Hound of the Baskervilles je bio i ostao najmracnija Holmesova epizoda, i to je finoca prava. :) jel treca poslednja u drugom serijalu? recite mi da nije! lazite me ako morate!!!

odlican je Sherlock, ali odlican!mnogo mi se dopao detalj sa kapom u prvoj epizodi druge sezone, vrhunski :) a i The Hound of the Baskervilles je bio i ostao najmracnija Holmesova epizoda, i to je finoca prava. :) jel treca poslednja u drugom serijalu? recite mi da nije! lazite me ako morate!!!
nije. ima jos.samo sto je sledeca epizoda tek za godinu dana.

nervira me sto se ja uvek zaljubim u serloka.svakog! pa mi onda nedostaje..brainy is the new sexy

Edited by MayDay

kasni epizoda materjoj. prosle nedelje vec bila uveliko da se pazari u ovo doba.

Šta kasni, ja je uveliko pazarujem sa Demonoida.

i na torrentday-u ga ima u svim formatima ;)na addic7ed-u vec ima i engleskih titlova...

Edited by Takanohana

Nego sad tek primetim na Addictedu: Sherlock, 2 seasons, 8 episodes :blink: pa onda u sezoni 1: Sherlock (2010) - 01x00 - 4 Years, 6 Months, 2 Days i Sherlock (2010) - 01x04 - Unlocking SherlockWtf?Niko (EZTV, Demonoid, ISOhunt...) nema ništa osim regularnih 01x01, 01x02, 01x03 epizoda...

Nego sad tek primetim na Addictedu: Sherlock, 2 seasons, 8 episodes :blink: pa onda u sezoni 1: Sherlock (2010) - 01x00 - 4 Years, 6 Months, 2 Days i Sherlock (2010) - 01x04 - Unlocking SherlockWtf?Niko (EZTV, Demonoid, ISOhunt...) nema ništa osim regularnih 01x01, 01x02, 01x03 epizoda...
Pa biće onda da se na misterioznom sajtu pojavila epizoda samo za potpuno posvećene, o kojoj niko ništa ne zna. :)(ili pitaš gospodina Gugla, pa ti on lepo kaže da je Unlocking bonus sa DVD-ja prve sezone... :P