Skyhighatrist Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 (edited) ti bi licno zaradio 5 golih otoka tada, jer i ne znas sta pricas. Jovo: Najviše mi je pretila Olja Bećković!Izgubio sam mnogo krvi, sigurno dva litra mi je isteklo iz nosa i zbog toga sam dosta onemoćao - žali se Kapičić.Govoreći o eventualnim počiniocima napada, bivši general Udbe kaže da u glavi ima spisak sumnjivih, ali je još rano da s njim izlazi u javnost.- Meni javno preti cela država Srbija, prete mi i članovi vlade, ali najviše pretnji sam dobio od one Olje Bećković, koja ne propusti nijednu emisiju, a da me ne pomene. Sumnjam da ju je neko nahuškao na mene. Svaki put pita kada će da me hapse i izvedu pred sud - rekao nam je Kapičić.On je dodao da mu nikako nije jasno zašto toliko ljudi ima nešto protiv njega pošto je on „svima pomagao i svima dobro činio“. Edited December 14, 2011 by historian
bradilko Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 svi su bili staljinisti dok tito nije sredio da mu stigne pomoc i podrska sa zapada i osamostalio se i okucio. jovo najveci. samo sto jedni staljinisti nisu mogli da promene pricu u roku od 24h, drugi jesu. a treci su samo rekli nesto bezveze sto je pogresno shvaceno, pa ih je jovo terao da lemaju jedni druge. ti bi licno zaradio 5 golih otoka tada, jer i ne znas sta pricas.+1
Anonymous Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 (edited) ... od one Olje Bećković, koja ne propusti nijednu emisiju, a da me ne pomene. Još jedna sličnost sa Veljom Ilićem. ti bi licno zaradio 5 golih otoka tada, jer i ne znas sta pricas.A Filipenka bi direktno ubacili u Petrovu rupu. Edited December 14, 2011 by Anonymous
Buck Naked Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aGJuETEdtNk#t=382sSta je ovoj na glavi? Edited December 14, 2011 by Buck Naked
kim_philby Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 sta je tamo? dom zdravlja stari grad? holandska ambasada? centrala?stan u kojem su se nalazili lule isakovic, mihiz, boba selenic, pekic & ostali da diskutuju.
Mp40 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ja sam potpuno ubedjen da bih ja na ovaj ili onaj nacin zglajzao tada ali mi je drago da ovo nije postala zemlja Varsavskog pakta. Sto rece Jovo: Da nismo imali Goli otok, cela SFRJ bi bila Goli otok. Ruski. To je odluka koja je bila grozna ali i jebeno ispravna i jedina moguca. Danasnjim menadjerskim jezikom receno - krizno upravljanje i demidz kontrol.
Milogled Bluff Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ja sam potpuno ubedjen da bih ja na ovaj ili onaj nacin zglajzao tada ali mi je drago da ovo nije postala zemlja Varsavskog pakta. Sto rece Jovo: Da nismo imali Goli otok, cela SFRJ bi bila Goli otok. Ruski. To je odluka koja je bila grozna ali i jebeno ispravna i jedina moguca. Danasnjim menadjerskim jezikom receno - krizno upravljanje i demidz kontrol.A nije se nikako moglo udesiti da ti ljudi tamo budu izolovani, ali da ne piju sopstvenu mokracu? Ono, bas nije bilo nikakve sanse za tako nesto?
Mp40 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Moglo je. To je jedno od onih mesta gde su kapoi dali sve od sebe da tamo bude tako. Siguran sam da nikada niko "od gore" nije rekao da ih tamo kinje nego su to sami aparatcici tamo sprovodili. Moze im se zameriti sto nisu sprecavali. Isti likovi sto su po Srbiji najvise tasterisali svoje komsije da ih se rese... Lideri u regionu!
čekmeže Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Naravno da nije i nije ni trebalo da bude sa stanovišta vlasti. Ako je zacrtano da se na vlast dolazi oružanom borbom aka ubijanjem političkih neistomišljenika, teranje onih koji drugačije misle da piju sopstvenu mokraću je još i napredak.
Takeshi Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ne bih da relativizujem, ali u isto vreme ... salazar u portugalu, franko u spaniji, vojna uprava u grckoj, sovjetska cizma u istocnoj evropi, rasna segregacija u americi... pored kojih goli otok izgleda kao manji incident.
anantaram Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ja sam potpuno ubedjen da bih ja na ovaj ili onaj nacin zglajzao tada ali mi je drago da ovo nije postala zemlja Varsavskog pakta. Sto rece Jovo: Da nismo imali Goli otok, cela SFRJ bi bila Goli otok. Ruski. To je odluka koja je bila grozna ali i jebeno ispravna i jedina moguca. Danasnjim menadjerskim jezikom receno - krizno upravljanje i demidz kontrol.Ko je ono bese prvi doveo "Ruse"?
Milogled Bluff Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Moglo je. To je jedno od onih mesta gde su kapoi dali sve od sebe da tamo bude tako. Siguran sam da nikada niko "od gore" nije rekao da ih tamo kinje nego su to sami aparatcici tamo sprovodili. Moze im se zameriti sto nisu sprecavali. Isti likovi sto su po Srbiji najvise tasterisali svoje komsije da ih se rese... Lideri u regionu!Da, da, ni Slobodan Milosevic nije imao nista sa prebijanjima 96/97, sa ubistvom Pedje Starcevica, sa dozivotnim obogaljivanjem Ivice Lazovica, sa guranjem pendreka u anus Dejanu Bulatovicu, sa lomljenjem noge Homenu, sa polivajem vodenim topovima ljudi na -10... Gde ce diktator i za sta biti kriv.
Filipenko Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Sta je ovoj na glavi? To je meni bio prvobitni šok, trebalo mi je 10 minuta da pređem preko toga :DNarodni heroj Jovo Kapičić (92), koji je prekjuče pretučen u Beogradu, govoreći o vinovnicima napada na njega, kaže za „Alo!“ da je do sada najviše pretnji dobio od Olje Bećković, autorke „Utiska nedelje“ na TV B92, koja je u svojoj emisiji više puta postavljala pitanje njegove odgovornosti za Goli otok.Govoreći o eventualnim počiniocima napada, bivši general Udbe kaže da u glavi ima spisak sumnjivih, ali je još rano da s njim izlazi u javnost. - Meni javno preti cela država Srbija, prete mi i članovi vlade, ali najviše pretnji sam dobio od one Olje Bećković, koja ne propusti nijednu emisiju, a da me ne pomene. Sumnjam da ju je neko nahuškao na mene. Svaki put pita kada će da me hapse i izvedu pred sud - rekao nam je Kapičić.Totalno je u pravu. Pa čak smo kojot i ja ustanovili da tzv. Olja Bećković stalno u poslednje vreme postavlja pitanja ko će, kada već više, i za koliko vremena da uhapsi Jovu Kapičića i druge zločince, kada će doći vreme kod nas da neko odgovara i tome slično.Nadam se da će Jovo, ako ništa drugo a ono u ime starih vremena, sastaviti spisak.
Mp40 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ko je ono bese prvi doveo "Ruse"?Jedini na svetu doveo, oroceno i ispratio kad su obavili ono za sta su dosli... Oni navikli da ostaju po 30 godina a ovde to nije islo...
kim_philby Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 To je meni bio prvobitni šok, trebalo mi je 10 minuta da pređem preko toga :DTotalno je u pravu. Pa čak smo kojot i ja ustanovili da tzv. Olja Bećković stalno u poslednje vreme postavlja pitanja ko će, kada već više, i za koliko vremena da uhapsi Jovu Kapičića i druge zločince, kada će doći vreme kod nas da neko odgovara i tome slično.Nadam se da će Jovo, ako ništa drugo a ono u ime starih vremena, sastaviti spisak. meni je olja najbolja kada krene da pita stvari tipa: ko je ubio moga deku? a deka cetnicki vojvoda!
Recommended Posts