bokison Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Vezano za mali hrast... Posle tog mog posta iz marta, bio sam još jedno pet puta, i svaki put je bilo spektakularno pečenje.
Hella Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Ta Soko Banja je teska rupetina. možda ali su kuće jeftine do jaja naročito u okolini a do sledeće godine moram da se preko leta dislociram na neko brdo s jezerom u blizini pa mi se ovo učinilo kao najextrija lokacija no svejedno idem u osmatranje sledeći ili onaj tamo vikend pa da overim mali hrast ima li neko odogovor na pitanje ili ćemo da radimo ono što ne volim da trolujemo temu
Hella Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 u bor nikad više ali to nije pitanje nego koji put je manje grđi kojim putem da idem do te rajske krmatne kad se sa severa zapucam za sokobanju jel da se s obilaznice spičim za lazarevac ili posle begaljičkog brda preko mladenovca pa posle za raču hint nije mi stalo do brzine nego do ogibljenja i branika
Dr Arslanagić Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 možda ali su kuće jeftine do jaja naročito u okolini a do sledeće godine moram da se preko leta dislociram na neko brdo s jezerom u blizini pa mi se ovo učinilo kao najextrija lokacija no svejedno idem u osmatranje sledeći ili onaj tamo vikend pa da overim mali hrast ima li neko odogovor na pitanje ili ćemo da radimo ono što ne volim da trolujemo temu Dođi kod mene, Hello, taman možemo da organizujemo simpozijum kućevlasnika, zemljoposednika i uspešnih privrednika.
Dr Arslanagić Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Đe je to, đe je to? Zminica, između Šarigore i Kučajevice. Opština Žabljak, Crna Gora.
askeladden Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Preko Lazarevca.Cini mi se da je malo bolji put.
Dr Arslanagić Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Zminičko jezero, nema ribe sem babuške. Ima rakova.
askeladden Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Koliko sam shvatio u Hrastu se sluzi praseca 'Bajadera'?
Frank Pembleton Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Dođi kod mene, Hello, taman možemo da organizujemo simpozijum kućevlasnika, zemljoposednika i uspešnih privrednika. Uhhh koliko mi nedostaje taj deo CG. Kao klinca su me ovi moji bjelopoljci sa ćaletove strane vodali po svim tim jezerima... Ideš šuma šuma a onda zviz jezero ti iskoči ispred tebe...
stajebrebilo Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Knin u NS - odlična jagnjetina, sama krtina - 2 rakije, kilo jage, 3 salate i bela vesalica, orasnice, voda, kafe i 2 valjevska točena - 5.370 rsd. Usluga na nivou, čisto i kulturno.
Recommended Posts