May 30May 30 Svratio kod Mira u Bogutovcu, dziga i kajmak i dalje vrhKod Brane pecenjara u Cacku, prasetina onako, ok, ali nisam pao na dupe
May 30May 30 5 hours ago, Tsai said:Kod Brane pecenjara u Cacku, prasetina onako, ok, ali nisam pao na dupebranada, ništa epohalnosvojevremeno ga je posetila eminentna grobarska forumska četvorka na proputovaniju iz lučanasvi se kunu u teletinu kod nemcaja ga nisam posetio
May 30May 30 37 minutes ago, Milošica said:Mrčajevci, Baralić.To sam cuo od ljudi nakon sto sam im rekao da sam isao kod Brana. Danak neiskustvuKod Nemca isto nisam odlepio svojevremeno
May 30May 30 53 minutes ago, Milošica said:Mrčajevci, Baralić.kakav crni baralićvalja ko i 90% pečenjara poluživo mesokod dobro pečenog 🐷 kost mora sama da se odvaja od ostatka mesa, ne sme da bude crvenog uz kost nikakokod njega to nije slučaj, bar ono što sam ja jeoprevara ko i onaj jankovićbolje u mek na auto putu da se svrati
May 31May 31 7 hours ago, Milošica said:Mrčajevci, Baralić.Ako je isti Baralic sto ima radnju kod Pionira dooobar
May 31May 31 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:kakav crni baralićvalja ko i 90% pečenjara poluživo mesokod dobro pečenog 🐷 kost mora sama da se odvaja od ostatka mesa, ne sme da bude crvenog uz kost nikako Moje iskustvo u poslednjih par godina potpuno suprotno. Znam na šta misliš, nije bilo živkasto uz kosku. Možda je drugačije kada se uzme u njihovoj bgd filijali.
May 31May 31 jednom sam seo tamo u mrčajevcima i bilo je tja, vrv bi utisak bio bolji da nisam znao za mali hrastovako su mi oni repersad i bis u 70a@Frile probaj bis pa javi utiske
June 1Jun 1 Nas firma onomad vodila u vinariju Kovačević, doduse to je Irig, ali ako si motorizovan, možda odgovara. Ne znam da li su ćaci.Klopa bila odlična, ima fina baštica i pogled, meni bilo super.