March 8Mar 8 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:sad ako odgovara, langoustea ima i rubinU Langouste sam bio par puta, proslave nekih znacajnih datuma prijatelja i tako to, i generalno, da, hrana je odlicna, pogled maksimalno dobar, ali nekako mi se nije svidela atmosfera i malo nadmenost osoblja. Mozda sam samo utripovao, ali se nisam lepo osecao. Cene ne komentarisem, it is what it is.A vidis u Rubinu nisam bio jedno 4-5 godina sigurno, hvala!
March 8Mar 8 1 hour ago, napadaj said:E ima i kafana SFRJ blizu Langusta za klasičan roštilj i sjajan pogled.Hvala na ideji, totalno zaboravio na stepenice, nisam tu prosao par godina.
March 14Mar 14 ne jednom sam hvalio "kneževu večeru" u posavotamnavskom belotićugazda savu znam od '94., bili smo baš dobri, malo zamro kontakt u ovoj decenijii danas čitam kako hoće da zatvori restoran, drkaju ga zato što je uvek primao studente na hranu i konaktužno mi to, a malo karaktera na raspolaganju da opišem koja je to likčina, plus što neverovatno liči na konora mekgregora (ko poznaje materiju) Edited March 14Mar 14 by mire
March 14Mar 14 12 minutes ago, mire said:neverovatno liči na konora mekgregoraUf, ovo ti nije kompliment kao što misliš da jeste.
March 14Mar 14 nije stvar komplimenta, nego, jednostavno, ličida, pre petnaestak godina Edited March 14Mar 14 by mire
March 14Mar 14 Kontam da je bilo već 10 puta, ali Tezga 54 na Đermu. Ko je gladan i voli miks street fooda i morske klope neka se sada obuče i odmah krene. Mali je objekat iza pa pored tezgi, 3 stola unutra, 3 napolju. Poslednji put sam jeo rakove uvijene u prženu pršutu u sosu od dunje i pistaća (sve u obliku hot doga) i hob dog (hot dog sa hobotnicom). Imaju svašta nešto od ribe, bakalar na belo, itd. Sjajnoća odličnost. Stalno je puno pa sada kad je lepo vreme i oslobode se tezge iskoriste ih kao dodatne stolove. Posluživao je lik koji te zove lepi i milki po ramenu dok naručuješ, ali to je mala cena za ukus onoga što je iznosio. Edited March 14Mar 14 by Amos
March 17Mar 17 Kontam i ja da je bilo, ali molim za preporuku za Vršac. I hrana i ambijent, idealno da ima dvorište za decu, Bila sam u Helveciji pre godinu dana, e pa tako nešto. Ako nema, ponovićemo Helveciju.
March 17Mar 17 Dinar ili De Ferro.Isti vlasnik, oba restorana su sjajna. Dinar je u etno stilu i ima dvorište.De Ferro je brazilski i ima dva menija po principu švedskog stola - jedan obuhvata salate, sireve, suši, suvo meso, a drugi uključuje sve to plus desetak vrsta mesta koje konobari donose na mačevima do stolova gostiju i pitaju da li hoćete dimljeni vrat, mariniranu ćuretinu, rebra u medu, pečeni ananas... Cena po gostu je fiksna i svako ima pravo da pojede koliko god hoće i može. Obavezna je rezervacija za oba, puni su Rumuna vikendom.
April 24Apr 24 On 14. 3. 2026. at 18:15, dragance said:Uf, ovo ti nije kompliment kao što misliš da jeste.kako misliš nije kompliment?!?@Tihajeza Kako ste se proveli? Mi se upravo dogovorili da ujutru odemo do Vršca. Zapravo glavni cilj nam je da u nekom trenutku pređemo u Rumuniju, da vidimo kako ćemo proći na granici i mi i pašče ... zbog ovih novih procedura ulaska u EU
April 25Apr 25 11 hours ago, Sara said:kako misliš nije kompliment?!?@Tihajeza Kako ste se proveli? Mi se upravo dogovorili da ujutru odemo do Vršca.Zapravo glavni cilj nam je da u nekom trenutku pređemo u Rumuniju, da vidimo kako ćemo proći na granici i mi i pašče ... zbog ovih novih procedura ulaska u EUDivno!!! Ceo dan smo proveli na Vršačkom bregu, išli smo do planinarskog doma i ručali tamo, nismo ni silazili u grad, tako da preporučene restorane nisam videla.
April 25Apr 25 7 hours ago, Tihajeza said:Divno!!! Ceo dan smo proveli na Vršačkom bregu, išli smo do planinarskog doma i ručali tamo, nismo ni silazili u grad, tako da preporučene restorane nisam videla.Kakav je put do planinarskog doma, znam da je do onog tenka dobar, tj asfalt.
April 26Apr 26 Ko voli puzeve... Restoran Predah, 10ak km od Valjeva ka Debelom brdu...Ispod tece Jablanica, moze i sto uz reku da se dobije.
May 10May 10 Ubska kapija, ozbiljan old school restoran za mesište. Ne pamtim kad sam poručio dimljenu vešalicu ali ova je stvarno whole new level...+domaće kobaje. I porcije su ogromne, sve je xl tj, od rakije do kajmaka..
May 17May 17 Beban još jednom potvrdio da ima ubedljivo najbolju teletinu i komplet lepinju u državi.