November 8, 2025Nov 8 narednih dana naneće me neki poslić u šabac.neću imati vremena da istražujem, a treba popiti kafu i nešto pojesti.znam od ranije za gradsku kafanu i onaj roštilj kum ispod gimnazije.ima li nešto blizu pešačke zone ili u onim pasažima?hvala. Edited November 8, 2025Nov 8 by Frau Gabrijela
November 8, 2025Nov 8 4 minutes ago, Frau Gabrijela said:narednih dana naneće me neki poslić u šabac.neću imati vremena da istražujem, a treba popiti kafu i nešto pojesti.znam od ranije za gradsku kafanu i onaj roštilj kum ispod gimnazije.ima li nešto blizu pešačke zone ili u onim pasažima?hvala.Ako i nema, za tebe ima da se stvori
November 8, 2025Nov 8 u kumu su top ćevapi, kad god sam bio išao sam tamonema potrebe za experimentisanjem
November 8, 2025Nov 8 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:u kumu su top ćevapi, kad god sam bio išao sam tamonema potrebe za experimentisanjemima. tamo sam jela sudžukicu, dobra je bila.
December 18, 2025Dec 18 Isao sa drustvom na bokeski maraton u Kotor/Tivat i tamo isli preko Bosne, stali u Trebinju da jedemo, restoran Studenac. Ja uzeo neku dimljenu pastrmku sa krompirom, mislim da bolju nisam probao do sad a i drug isto kaze, ni ostali se nisu zalili na svoj izbor. Pre toga teleca corba takodje odlicna.U Tivtu jeli dobro u fensi restoranu Sofi koji mislim da drze neki stranci ili prosto namerno pricaju engleski, jebem li ga, ali ipak jaci jos utisak je picerija Pronto koja je svim trkacima delila popuste uz vaucere. Kakva vrhunska Pronto pica, svaka cast i za ukus i za velicinu, dva puta sam se ozderao kao svinja.U povratku stali u L Equipe na Zlatiboru, drugi put sam jeo tamo i oba puta bilo odlicno, ovaj put neku pljeskavicu i domaci krompir sa kajmakom i tartufima, vrh.
December 18, 2025Dec 18 Pronto pica gotovo je zaštitini znak Kotora, starog grada i dominantno se jede na parče, s nogu. U Tivtu je istureno odeljenje.Btw podržavam koncept Srbija do Tokija.
December 18, 2025Dec 18 On 8.11.2025. at 13:45, Frau Gabrijela said:narednih dana naneće me neki poslić u šabac.neću imati vremena da istražujem, a treba popiti kafu i nešto pojesti.znam od ranije za gradsku kafanu i onaj roštilj kum ispod gimnazije.ima li nešto blizu pešačke zone ili u onim pasažima?hvala.Verovatno kasnim, ali crevca u Starom mostu
December 18, 2025Dec 18 4 hours ago, Zli Gli said:U povratku stali u L Equipe na Zlatiboru, drugi put sam jeo tamo i oba puta bilo odlicno, ovaj put neku pljeskavicu i domaci krompir sa kajmakom i tartufima, vrh.Sledeći put svrati do Bebana u Šljivovici na teletinu i ostalo ispod sača.
December 18, 2025Dec 18 To ime mi nije poznato al ta jedna kafana pored druma u šljivovici lomi. A na tom drumu od cg pre zlatibora, levo uz drum ima neka brvnara za rakiju i komplet lepinju.
December 19, 2025Dec 19 On 18. 12. 2025. at 11:42, napadaj said:Sledeći put svrati do Bebana u Šljivovici na teletinu i ostalo ispod sača.+1 za Bebana. Ali kad ideš ka Zlatiboru moraš da se isključiš sa puta prema Kremnima. Ili da svratiš kad ideš na Mokru goru, Višegrad ili Taru sa te strane.
December 19, 2025Dec 19 On 18. 12. 2025. at 7:56, Ras said:Pronto pica gotovo je zaštitini znak Kotora, starog grada i dominantno se jede na parče, s nogu. U Tivtu je istureno odeljenje.Btw podržavam koncept Srbija do Tokija.Pa sad sam se setio da ima Pronto u Kotoru, i taj prvi put pre x godina sam se odusevio ali zaboravio ime, sad si me podsetio