July 7Jul 7 Nišlijska mehana u, jelte, Nišu Juneća džigerica, svinjski vrat sa roštilja, najbolji repovi koje sam jeo dosad, moravska salata, beli sirevi - sve čista perfekcija.
July 7Jul 7 20 minutes ago, napadaj said:Nišlijska mehana u, jelte, Nišu Juneća džigerica, svinjski vrat sa roštilja, najbolji repovi koje sam jeo dosad, moravska salata, beli sirevi - sve čista perfekcija.stari ili novi deo ? kuhinja je ista, samo pitam zbog amijenta u kom delu si bio.
Friday at 16:593 days Preporuke za Ćupriju, Paraćin, Despotovac, taj kraj... ? Idem u obilazak tog rejona, Manasija/Ravanica, malo spa, malo prehrambeni hedonizam...
Friday at 19:393 days 36 minutes ago, Moća said:@stajebrebiloSta zelis da jedes?ah, da... to sam zaboravio, mislio da se podrazumeva - roštilj, jagnjetina, prasetina/bajadere
Friday at 22:242 days ja znam za neku ributop riba je bila u(pored) mesta sisovac, sad vidim da je tu neki hotel a ima i neki smeštaj pridepa ako ne nađeš ništa pametno, eto toa možes da odeš i do senjskih rudnika, tu je snimana petrija, zanimljivo za ubiti sat dvagledajući na google maps vidim tu ima neki etno konak sa ocenom 4.9 pa eto i to(ograđujem se neam pojma o tome)
Saturday at 07:062 days @stajebrebilo Pecenje u tom kraju slabo imaju.U Cupriji rostilj kod Ćake ili u Sting gde je hrana odlicna sta god uzeli.Paraćin: Apis, Vidik, Panorama. Ima u Paraćinu dobri burgeri Cezar ali vise su neka sroska varijanta i nisu skupi tu skoro uvek svratim uzmem za kući kad prolazim kroz Paraćin.Ovo sto Kums pominje je hotel Biogor u Sisevcu, svi hvale pastrmku ali ja ribu ne jedem pa ne znam. Svuda su cene nize od beogradskih samo je Biogor klepanje po usima.Ako volite picu, u Svilajncu ima picerija zove se "15 dana" pice su im odlicne a imaju neki njihov ljuti sos koji je odlican. Edited Saturday at 07:072 days by Moća
Saturday at 07:432 days 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ja znam za neku ributop riba je bila u(pored) mesta sisovac, sad vidim da je tu neki hotel a ima i neki smeštaj pridepa ako ne nađeš ništa pametno, eto toa možes da odeš i do senjskih rudnika, tu je snimana petrija, zanimljivo za ubiti sat dvagledajući na google maps vidim tu ima neki etno konak sa ocenom 4.9 pa eto i to(ograđujem se neam pojma o tome)Bas i idem u taj Biogor wellness spa, video sam da ima ribnjak pastrmke pored, ali i mene riba ne zanima...Hvala za Petriju i senjski rudnik, bas da uporedim sa Kostolcem i Borom tu rudarsku atmosferu.
Saturday at 07:462 days Kao dete sam sa roditeljima bio u Senjskom rundiku i to je mesto za koje bih uvek na keca rekao da je najtužnije u kojem sam bio. Nadam se da sad izgleda malo bolje.
Saturday at 07:502 days 40 minutes ago, Moća said:@stajebrebiloPecenje u tom kraju slabo imaju.U Cupriji rostilj kod Ćake ili u Sting gde je hrana odlicna sta god uzeli.Paraćin: Apis, Vidik, Panorama. Ima u Paraćinu dobri burgeri Cezar ali vise su neka sroska varijanta i nisu skupi tu skoro uvek svratim uzmem za kući kad prolazim kroz Paraćin.Ovo sto Kums pominje je hotel Biogor u Sisevcu, svi hvale pastrmku ali ja ribu ne jedem pa ne znam. Svuda su cene nize od beogradskih samo je Biogor klepanje po usima.Ako volite picu, u Svilajncu ima picerija zove se "15 dana" pice su im odlicne a imaju neki njihov ljuti sos koji je odlican.Planiram obilazak tog kraja - Manasija, Ravanica, nisam nikad bio u Ćupriji, Paraćinu, Despotovcu, pa malo da prošvrljam...
Saturday at 08:322 days Biogor je fensi i preskup za nas lokalce Ja bio skoro prvi put u Resavici, ona je definicija recenice: Tamo je Bog rekao laku noc. Idi i na Grzu tamo je isto prelepa priroda, znam da se pravi put koji povezuje Sisevac i Grzu ali ne znam dokle se stiglo. Edited Saturday at 08:322 days by Moća
Saturday at 08:552 days 21 minutes ago, Moća said:Biogor je fensi i preskup za nas lokalce Ja bio skoro prvi put u Resavici, ona je definicija recenice: Tamo je Bog rekao laku noc. Idi i na Grzu tamo je isto prelepa priroda, znam da se pravi put koji povezuje Sisevac i Grzu ali ne znam dokle se stiglo.Umesto mora ove godine je u planu Serbia wellness spa tour 2026 (imam na Srbija putovanja post o ovome), sa akcentom na hedonizam i kulturno uzdizanje (manastiri, kafane). Ne znam da li ću sve uklopiti što sam isplanirao ali ću se potruditi maksimalno.