Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

Ima ona buregdžinica u Rumi koja radi od 5 do pola 8, tamo treba da se ode.

• Replies 3.5k
  • Views 491.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

Nišlijska mehana u, jelte, Nišu ziga ziga ziga

Juneća džigerica, svinjski vrat sa roštilja, najbolji repovi koje sam jeo dosad, moravska salata, beli sirevi - sve čista perfekcija.

20 minutes ago, napadaj said:

Nišlijska mehana u, jelte, Nišu ziga ziga ziga

Juneća džigerica, svinjski vrat sa roštilja, najbolji repovi koje sam jeo dosad, moravska salata, beli sirevi - sve čista perfekcija.

stari ili novi deo ? kuhinja je ista, samo pitam zbog amijenta u kom delu si bio.

Gledam slike na Guglu i to je noviji deo.

Preporuke za Ćupriju, Paraćin, Despotovac, taj kraj... ? Idem u obilazak tog rejona, Manasija/Ravanica, malo spa, malo prehrambeni hedonizam...

@stajebrebilo

Sta zelis da jedes?

Edited by Moća

36 minutes ago, Moća said:

@stajebrebilo

Sta zelis da jedes?

ah, da... to sam zaboravio, mislio da se podrazumeva - roštilj, jagnjetina, prasetina/bajadere

ja znam za neku ribu

srdoc

top riba je bila u(pored) mesta sisovac, sad vidim da je tu neki hotel a ima i neki smeštaj pride

pa ako ne nađeš ništa pametno, eto to

a možes da odeš i do senjskih rudnika, tu je snimana petrija, zanimljivo za ubiti sat dva

gledajući na google maps vidim tu ima neki etno konak sa ocenom 4.9 pa eto i to(ograđujem se neam pojma o tome)

@stajebrebilo

Pecenje u tom kraju slabo imaju.

U Cupriji rostilj kod Ćake ili u Sting gde je hrana odlicna sta god uzeli.

Paraćin: Apis, Vidik, Panorama. Ima u Paraćinu dobri burgeri Cezar ali vise su neka sroska varijanta i nisu skupi tu skoro uvek svratim uzmem za kući kad prolazim kroz Paraćin.

Ovo sto Kums pominje je hotel Biogor u Sisevcu, svi hvale pastrmku ali ja ribu ne jedem pa ne znam. Svuda su cene nize od beogradskih samo je Biogor klepanje po usima.

Ako volite picu, u Svilajncu ima picerija zove se "15 dana" pice su im odlicne a imaju neki njihov ljuti sos koji je odlican.

Edited by Moća

9 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ja znam za neku ribu

srdoc

top riba je bila u(pored) mesta sisovac, sad vidim da je tu neki hotel a ima i neki smeštaj pride

pa ako ne nađeš ništa pametno, eto to

a možes da odeš i do senjskih rudnika, tu je snimana petrija, zanimljivo za ubiti sat dva

gledajući na google maps vidim tu ima neki etno konak sa ocenom 4.9 pa eto i to(ograđujem se neam pojma o tome)

Bas i idem u taj Biogor wellness spa, video sam da ima ribnjak pastrmke pored, ali i mene riba ne zanima...

Hvala za Petriju i senjski rudnik, bas da uporedim sa Kostolcem i Borom tu rudarsku atmosferu.

Kao dete sam sa roditeljima bio u Senjskom rundiku i to je mesto za koje bih uvek na keca rekao da je najtužnije u kojem sam bio. Nadam se da sad izgleda malo bolje.

40 minutes ago, Moća said:

@stajebrebilo

Pecenje u tom kraju slabo imaju.

U Cupriji rostilj kod Ćake ili u Sting gde je hrana odlicna sta god uzeli.

Paraćin: Apis, Vidik, Panorama. Ima u Paraćinu dobri burgeri Cezar ali vise su neka sroska varijanta i nisu skupi tu skoro uvek svratim uzmem za kući kad prolazim kroz Paraćin.

Ovo sto Kums pominje je hotel Biogor u Sisevcu, svi hvale pastrmku ali ja ribu ne jedem pa ne znam. Svuda su cene nize od beogradskih samo je Biogor klepanje po usima.

Ako volite picu, u Svilajncu ima picerija zove se "15 dana" pice su im odlicne a imaju neki njihov ljuti sos koji je odlican.

Planiram obilazak tog kraja - Manasija, Ravanica, nisam nikad bio u Ćupriji, Paraćinu, Despotovcu, pa malo da prošvrljam...

Biogor je fensi i preskup za nas lokalce lolol

Ja bio skoro prvi put u Resavici, ona je definicija recenice: Tamo je Bog rekao laku noc. Idi i na Grzu tamo je isto prelepa priroda, znam da se pravi put koji povezuje Sisevac i Grzu ali ne znam dokle se stiglo.

Edited by Moća

21 minutes ago, Moća said:

Biogor je fensi i preskup za nas lokalce lolol

Ja bio skoro prvi put u Resavici, ona je definicija recenice: Tamo je Bog rekao laku noc. Idi i na Grzu tamo je isto prelepa priroda, znam da se pravi put koji povezuje Sisevac i Grzu ali ne znam dokle se stiglo.

Umesto mora ove godine je u planu Serbia wellness spa tour 2026 (imam na Srbija putovanja post o ovome), sa akcentom na hedonizam i kulturno uzdizanje (manastiri, kafane). Ne znam da li ću sve uklopiti što sam isplanirao ali ću se potruditi maksimalno.