February 15Feb 15 Samo u ludačkom nenormalnom Nišu se takva teška jela kao teleća glava i juneći repovi svrstavaju u- predjela. Pozz iz "Mehane".
February 15Feb 15 23 minutes ago, pariah said:Samo u ludačkom nenormalnom Nišu se takva teška jela kao teleća glava i juneći repovi svrstavaju u- predjela. Pozz iz "Mehane".Mi smo tu teleću glavu tako i jeli, ne vidim problem. Uzgred, izvanredna je.
March 6Mar 6 Ima li preporuka za neki restoran s lepim pogledom i dobrom hranom u Beogradu, Novom Sadu i okolini? Nesto nalik na restoran Vinogradi u Grockoj, ako ima. Ne mora pogled na reku, naravno Kuhunja nacionalna, internacionalna, rostilj... sve dolazi u obzir, samo da je kvalitetno.Cena... pa sad, placa se pogled, znam... dakle nije previse bitno.
March 6Mar 6 Dobar je pogled iz restorana na Gardošu. Ne znam kakav je za ručak i večeru, doručak je dobar.
March 6Mar 6 Meni treba preporuka za Sombor. Idemo gospodja i ja za vikend, gledamo sutra uvece predstavu i ostajemo da prespavamo, pa u nedelju posle dorucka, lagano nazad.Znaci stizemo sutra na rucak i u nedelju dorucak. Ima li nesto da je dobro bas?
March 6Mar 6 3 hours ago, Behemoth said:Meni treba preporuka za Sombor. Idemo gospodja i ja za vikend, gledamo sutra uvece predstavu i ostajemo da prespavamo, pa u nedelju posle dorucka, lagano nazad.Znaci stizemo sutra na rucak i u nedelju dorucak. Ima li nesto da je dobro bas?Jel Semper idem? Blago tebi za karte. Mi to mesecima ne uspevamo. Nadam se da cete uzivati u vikendu.
March 7Mar 7 On 6. 3. 2026. at 13:28, Behemoth said:Meni treba preporuka za Sombor. Idemo gospodja i ja za vikend, gledamo sutra uvece predstavu i ostajemo da prespavamo, pa u nedelju posle dorucka, lagano nazad.Znaci stizemo sutra na rucak i u nedelju dorucak. Ima li nesto da je dobro bas?Ako nije kasno za odgovor, restoran Godo.
March 7Mar 7 2 hours ago, brusli said:Ako nije kasno za odgovor, restoran Godo.Izvini, mislio sam da je odgovor meni, nisam video sta je quoteovano Edited March 7Mar 7 by JakeBlues
March 8Mar 8 On 7. 3. 2026. at 19:47, brusli said:Ako nije kasno za odgovor, restoran Godo.Tamo sam i otisao na dorucak jutros. I bilo stvarno odlicno. Klasican dorucak, jaja, kobaja, slanina, sir, milina. Razmisljao sam u Fijaker da odem, ali delovalo mi je praznjikavo i onda rekoh, Godo.
March 8Mar 8 On 6.3.2026. at 13:06, JakeBlues said:Ima li preporuka za neki restoran s lepim pogledom i dobrom hranom u Beogradu, Novom Sadu i okolini? Nesto nalik na restoran Vinogradi u Grockoj, ako ima. Ne mora pogled na reku, naravno Kuhunja nacionalna, internacionalna, rostilj... sve dolazi u obzir, samo da je kvalitetno.Cena... pa sad, placa se pogled, znam... dakle nije previse bitno.sad ako odgovara, langoustea ima i rubin
March 8Mar 8 a ima i nacionalna klasa sa druge strane rekebio je i restoran u ušću na poslednjem spratu, ja sam tu bio na nekoj korpo zabavisad ne znam da li je i kako otvoren za posetu(i da li uopšte nešto sada radi gore)
March 8Mar 8 Otvoren je i Deda Stavra nedavno na Zelenjaku, na vrhu hotela Amsterdam, dobri su i hrana i pogled. Hotel Heritage u Mije Kovačevića takođe ima restoran na vrhu, čuo sam da je dobar, ali nisam bio.