Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

Cek, sto bi neko isao u izvikanu kafancugu na magistrali, kad ima Suboticu u blizini, prelep grad sa dobrim restoranima u mirnim i lepim ulicama.

• Replies 3.5k
  • Views 491.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

Abraham je bio dobar ranije, samo su trsli. Daj neke preporuke za dobre restorane u Subotici.

Boss rolleyes

1 hour ago, precog said:

Abraham je bio dobar ranije, samo su trsli. Daj neke preporuke za dobre restorane u Subotici.

Denis gastro Temple

Basch house

28 minutes ago, brusli said:

Denis gastro Temple

Basch house

Uje, denis picerija postala gastro temple, nisam to znao ohmy Basch house je tipicno suboticko fancy wannabe svastarenje, gde ima svasta u ponudi, a zapravo sve prosek ili ispod proseka.

7 hours ago, brusli said:

Cek, sto bi neko isao u izvikanu kafancugu na magistrali, kad ima Suboticu u blizini, prelep grad sa dobrim restoranima u mirnim i lepim ulicama.

Jeste ali na ovom uzasu mi se sedelo bilo gde van centra grada. Cak ni na Palicu nije bilo daska vetra

6 hours ago, precog said:

Uje, denis picerija postala gastro temple, nisam to znao ohmy Basch house je tipicno suboticko fancy wannabe svastarenje, gde ima svasta u ponudi, a zapravo sve prosek ili ispod proseka.

Prosle godine sam jeo u Basch house, bilo odlicno.

Ali vise mi se svidja atmosfera u Denis gasto Tample, ima i jezerce ), a nalazi se u najlepsoj ulici u Su.

U svakom slucaju, meni je bitnija atmosfera u kafani, da ima prostora, lepo uredjeno, da nije guzva i buka, i da je rana bar pristojna, nego jelo, tj ne bi isao na mega super klopu ako je mesto smrdljiva mehana na magistrali.

Ajd daj neku preporuku, kad sledeci put budem u SU, gde da idem.

9 hours ago, precog said:

idi u šampion na dnevni meni

srdoc

46 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

idi u šampion na dnevni meni

srdoc

To jos postoji?

2 hours ago, brusli said:

Prosle godine sam jeo u Basch house, bilo odlicno.

Ali vise mi se svidja atmosfera u Denis gasto Tample, ima i jezerce ), a nalazi se u najlepsoj ulici u Su.

U svakom slucaju, meni je bitnija atmosfera u kafani, da ima prostora, lepo uredjeno, da nije guzva i buka, i da je rana bar pristojna, nego jelo, tj ne bi isao na mega super klopu ako je mesto smrdljiva mehana na magistrali.

Ajd daj neku preporuku, kad sledeci put budem u SU, gde da idem.

Ma gde znam, slabo ja jedem u subaji. Preporucili mi konobu tinel, ali nisam probao. Ovo sve ostalo, prosek ili ispod proseka.

Edited by precog

3 minutes ago, precog said:

To jos postoji?

vrlo, kućna hrana za presmešne novce

9 hours ago, precog said:

Ma gde znam, slabo ja jedem u subaji. Preporucili mi konobu tinel, ali nisam probao. Ovo sve ostalo, prosek ili ispod proseka.

Ovo se slazem, generalno hrana u Vojvodini nije nesto, prezacinjena i masna, mada se neko i lozi na to.

Mnogo bolje se jede juzno od Bgd.

Ako si još tamo, u Szabadki se jede kod GURINOVIĆ

Sve drugo batalite, sem Boss-a koji je fantastičan, ali za njega znaju svi.

Gurinović je bivši vlasnik Spartaka(kafane), najveći maher ugostiteljstva koga sam upoznao. Koristite dok je još radno sposoban i ne, to što je Orban redovan gost, ne znači da je skup, naprotiv. Boss je skuplji.

Pre njega su se tu nalazili Tadić i Josipović i razne neke glave, ali gospodina Gurinovića za sve njih jednostavno boli kurac, on je veća glava od njih, jer se oni menjaju, a on ostaje.

Zašto mislim da sam sve ovo već pisao

p. s. Naravno ne računajte na roštilj i jagnjeće pečenje, niste u NPazaru. Slušajte konobare

Drži Lajoš nivo

On 1. 6. 2026. at 14:49, chikaminda said:

Jel ima neka preporuka za Rumu…možda.

Burek u Irigu