June 29Jun 29 Cek, sto bi neko isao u izvikanu kafancugu na magistrali, kad ima Suboticu u blizini, prelep grad sa dobrim restoranima u mirnim i lepim ulicama.
June 29Jun 29 Abraham je bio dobar ranije, samo su trsli. Daj neke preporuke za dobre restorane u Subotici.
June 29Jun 29 1 hour ago, precog said:Abraham je bio dobar ranije, samo su trsli. Daj neke preporuke za dobre restorane u Subotici.Denis gastro TempleBasch house
June 29Jun 29 28 minutes ago, brusli said:Denis gastro TempleBasch houseUje, denis picerija postala gastro temple, nisam to znao Basch house je tipicno suboticko fancy wannabe svastarenje, gde ima svasta u ponudi, a zapravo sve prosek ili ispod proseka.
June 29Jun 29 7 hours ago, brusli said:Cek, sto bi neko isao u izvikanu kafancugu na magistrali, kad ima Suboticu u blizini, prelep grad sa dobrim restoranima u mirnim i lepim ulicama.Jeste ali na ovom uzasu mi se sedelo bilo gde van centra grada. Cak ni na Palicu nije bilo daska vetra
June 29Jun 29 6 hours ago, precog said:Uje, denis picerija postala gastro temple, nisam to znao Basch house je tipicno suboticko fancy wannabe svastarenje, gde ima svasta u ponudi, a zapravo sve prosek ili ispod proseka.Prosle godine sam jeo u Basch house, bilo odlicno.Ali vise mi se svidja atmosfera u Denis gasto Tample, ima i jezerce , a nalazi se u najlepsoj ulici u Su.U svakom slucaju, meni je bitnija atmosfera u kafani, da ima prostora, lepo uredjeno, da nije guzva i buka, i da je rana bar pristojna, nego jelo, tj ne bi isao na mega super klopu ako je mesto smrdljiva mehana na magistrali.Ajd daj neku preporuku, kad sledeci put budem u SU, gde da idem.
June 29Jun 29 2 hours ago, brusli said:Prosle godine sam jeo u Basch house, bilo odlicno.Ali vise mi se svidja atmosfera u Denis gasto Tample, ima i jezerce , a nalazi se u najlepsoj ulici u Su.U svakom slucaju, meni je bitnija atmosfera u kafani, da ima prostora, lepo uredjeno, da nije guzva i buka, i da je rana bar pristojna, nego jelo, tj ne bi isao na mega super klopu ako je mesto smrdljiva mehana na magistrali.Ajd daj neku preporuku, kad sledeci put budem u SU, gde da idem.Ma gde znam, slabo ja jedem u subaji. Preporucili mi konobu tinel, ali nisam probao. Ovo sve ostalo, prosek ili ispod proseka. Edited June 29Jun 29 by precog
June 30Jun 30 9 hours ago, precog said:Ma gde znam, slabo ja jedem u subaji. Preporucili mi konobu tinel, ali nisam probao. Ovo sve ostalo, prosek ili ispod proseka.Ovo se slazem, generalno hrana u Vojvodini nije nesto, prezacinjena i masna, mada se neko i lozi na to.Mnogo bolje se jede juzno od Bgd.
July 2Jul 2 Ako si još tamo, u Szabadki se jede kod GURINOVIĆSve drugo batalite, sem Boss-a koji je fantastičan, ali za njega znaju svi. Gurinović je bivši vlasnik Spartaka(kafane), najveći maher ugostiteljstva koga sam upoznao. Koristite dok je još radno sposoban i ne, to što je Orban redovan gost, ne znači da je skup, naprotiv. Boss je skuplji. Pre njega su se tu nalazili Tadić i Josipović i razne neke glave, ali gospodina Gurinovića za sve njih jednostavno boli kurac, on je veća glava od njih, jer se oni menjaju, a on ostaje. Zašto mislim da sam sve ovo već pisaop. s. Naravno ne računajte na roštilj i jagnjeće pečenje, niste u NPazaru. Slušajte konobare
July 3Jul 3 On 1. 6. 2026. at 14:49, chikaminda said:Jel ima neka preporuka za Rumu…možda.Burek u Irigu