July 18, 2025Jul 18 36 minutes ago, ultra plasticni said:meni su mantije ono bas hevi precenjene, a jeo sam na 10-ak razlicitih mesta u pazaru.cevapi da, to je ono pravoGoranci su vrhunski sa mantijama, samo drugi stil.
July 21, 2025Jul 21 On 18. 7. 2025. at 21:46, kud u maglu Simoviću said:tips za mantije, obavezno, ako prilika dozvoljava jedi u lokalu na stadionu, bukvalno je vremeplov u pitanju, vraća u ‘60-‘70kada ih dobiješ u plehanom tanjiru vruće, preli ih jogurtom i onda ćapaj viljuškom. drugi jogurt uzmeš eventualno da zalivašsi fueris romae, romano vivito moreHvala za sve preporuke, ipak nam je vreme diktiralo radijus kretanja. Kod Jonuza u centru kod šadrvana smo jeli ćevape, a kod Aguševića sutradan doručak - mantije sa mesom, pita sa sirom, kiselo mleko i ajran koji obožavam. Mantije su "mlečili", tj. prelili jogurtom pa su bile još mekše. Sve je top. Inače, pazarske mantije su dosta manje od ovih sa severa, pa treba više naručiti.Baklave - poslasičarnica Solun u pešačkoj zoni, pored restorana Doha.
July 24, 2025Jul 24 jel ima neka preporuka za Vranje…prošle godine bio u Moravi, salate sir i rakija tooop al roštilj zakazao.
July 26, 2025Jul 26 45 minutes ago, Valk said:Nišlije, da li je restoran Izvor ćaci restoran ili naš?Mislim da su svi caci, neki bas a neki reda radi. Sta bi da jedes? (mada u Nisu je bas tesko pogresiti sto se hrane tice, Izvor je isto skroz ok)
July 26, 2025Jul 26 1 hour ago, Guuundogan said:Mislim da su svi caci, neki bas a neki reda radi. Sta bi da jedes? (mada u Nisu je bas tesko pogresiti sto se hrane tice, Izvor je isto skroz ok)Nisam ja u pitanju, drugarica prolazila kroz Niš pa neće da jede kod ćacija i zato smo se interesovale.Gotovo sad, jela je, bolje da joj ne izazivam proliv.Hvala ti
July 26, 2025Jul 26 Gros u leskovac pomesani utisci.Pogaca (hleb) vruc i cest", vruhunski. Salata paradajz sir, takodje.E onda kad smo dosli do finala, rostilj.. prosecan.Mozda sam ipak ocekivao vise.To je bilo u povratku. Kad sam isao, sada vec tradicionalno u javor dzoko, jagnjetina na nivou kao i uvek. Ja pecenje klasika, supruga kotlete sa rostilja. Sve kako treba.
August 9, 2025Aug 9 nije baš za nepropustiti, al koga put nanese u surdulicu ima restoran sparta md(u jednoj od dve ulice), meni tri punjene pljeske, 1 carski vrat, pomfrit i salata za troje, dva piva, dva klakera 2350dinmesina je 400+ grama(vrat ima i preko 500gr)
August 9, 2025Aug 9 Bio u Pirotu u kafani Kod Piroćanca i prvi put jeo teleće repove po sačom super je ovo 😁Odlicna klopa a cene ne znam domaćin naručio i platio.
August 9, 2025Aug 9 Mala čarda u Titelu opet odlična. Čorba, smuđ, šaran, krompir salata i domaće belo vino, sve baš dobro.
August 24, 2025Aug 24 On 9. 8. 2025. at 22:14, napadaj said:Mala čarda u Titelu opet odlična. Čorba, smuđ, šaran, krompir salata i domaće belo vino, sve baš dobro.Nikad do sad nije omanula, kad god da sam gostovao
August 26, 2025Aug 26 kad se silazi sa kopaonika u brusu se skrene levo, pa pravac boturići i restoran merakambijent predivan, pastrmka odlična, a i ostale đakonije, predjela i deserttopla preporuka