napadaj Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Tako je, tačno na jednoj krivini ka vrhu planine. Možete i kolima tamo, postoji parking.
jezovuk Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Treba mi preporuka za ručak u Vranju. Pauza na putu za more, sa ženom i dvoje dece. Kriterijumi su sledeći: - Pristojan ambijent i higijena - Brza usluga - da ne ode 4 sata na ručak, treba voziti dalje - Razumno zgodna lokacija u odnosu na autoput (centar grada je ok, ali izbegao bih zavlačenje po selima i mahalama) - Solidan roštilj kao default izbor (ćevapi pre svega, klinke su izbirljive) - Nešto ne-defaultno za mene, a da valja (nameračio sam se na repove ispod sača ili nešto slično) Na osnovu preporuka i kopanja po google mapama, u opticaju su: - Kod bake na ručak (žale se komentari na sporu uslugu) - Stari bunar - Gradska meana - Morava - Čaršija - Dve opcije van grada (Pržar i Mišić - ima i zoo vrt) Nisam u životu bio u Vranju, pomagajte
Milosh76 Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 - Solidan roštilj kao default izbor (ćevapi pre svega, klinke su izbirljive) - Na osnovu preporuka i kopanja po google mapama, u opticaju su: - Kod bake na ručak (žale se komentari na sporu uslugu) - Stari bunar - Gradska meana - Morava - Čaršija - Dve opcije van grada (Pržar i Mišić - ima i zoo vrt) Nisam u životu bio u Vranju, pomagajte [emoji4]Tesko ces u Vranju naci "solidan rostilj" Salu na stranu, dobre su ti predloge dali. 1
jezovuk Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 Izbor je pao na Gradsku meanu. Super zadovoljni. Repovi položili, klinke klopale ražnjiće, gospođa teleću čorbu i šampinjone na žaru. Prvo sam je prozivao za izbor, posle mi bilo drago što nije uzela nešto jače. Poginuo bih surovo da sam morao i njeno da dovršavam. Moravska salata sa sirom sjajna, usluga brza i ljubazna. Čorba, pečurke, 1 velika porcija svinjskih ražnjića, porcija repova pod sačem, 2 salate, par lepinjica i 4 pića - 3200 din. Lepo iskustvo
kblo konza Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 (edited) Preporuka za Vranje, Viško kod carine. Ćevapi, uštipci, pohovani škembići. Edited August 6, 2022 by kblo konza spell 2
Milosh76 Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Restoran Mali Balkan u Sapcu, dobra klopa, cene nesto nize nego u BG.Sent from my 21081111RG using Tapatalk 2
zorglub Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 8 hours ago, kblo konza said: Preporuka za Vranje, Viško kod carine. Ćevapi, uštipci, pohovani škembići. Stolove, stolice nema?
kblo konza Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 15 hours ago, zorglub said: Stolove, stolice nema? doneo nam na teren Vranjanac, kaže da je to trenutno naj u Vranje, mada je bilo pre godinu dana. Kune se i u neki opskurni lokal na pijaci gde se jede Čorbica što mu dođu klasični škembići u saftu. Rekao da tamo dolaze šljakeri i da zakiva. 1 1
Sara Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Planiram sutra do Kostolca, jel bila vec neka preporuka? Mozda ima neko dobro mesto za jesti na Dunavu ili nazad u Pozarevac ?
James Marshall Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 1 minute ago, Sara said: Planiram sutra do Kostolca, jel bila vec neka preporuka? Mozda ima neko dobro mesto za jesti na Dunavu ili nazad u Pozarevac ? Ako radi Dunavski dragulj, makar zbog pogleda vrijedi 1
Profesionalac Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Bio prekjuče u Leskovcu u ranije ovde pomenutom Grošu. Šta znam, sve ok, ali ništa spektakularno. Najbolji utisci su ambijent u bašti i brzina usluge. Laganih 4/5 zvezdica
Tribun_Populi Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Bio prekjuče u Leskovcu u ranije ovde pomenutom Grošu. Šta znam, sve ok, ali ništa spektakularno. Najbolji utisci su ambijent u bašti i brzina usluge. Laganih 4/5 zvezdica [emoji3]Odavno izvikana priča.Imaš usput do tamo "Lovački kutak", bogatija gastronomska ponuda (pragnje na ražnju, "Groš" ima samo sač) i jako kvalitetna rebra.Vidim često da je puno do kasno u noć. Ko se i dalje loži na etno sranja "Koliba", ex Apostolović. Drugi kraj grada, izlaz ka jugu, lepši ambijent, kids friendly, veće. Klopa taj neki rang, 4 zvezdice, mada ima stvari u kojima su vrh. U Leskovcu se oduvek najbolje jelo po bircuzima, al to ljubomorno čuvamo samo za sebe (Vruć vetar, Srč, Kajsa, Istorija). Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka 1 1
Moća Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 1 hour ago, Tribun_Populi said: Odavno izvikana priča. Imaš usput do tamo "Lovački kutak", bogatija gastronomska ponuda (pragnje na ražnju, "Groš" ima samo sač) i jako kvalitetna rebra. Vidim često da je puno do kasno u noć. Ko se i dalje loži na etno sranja "Koliba", ex Apostolović. Drugi kraj grada, izlaz ka jugu, lepši ambijent, kids friendly, veće. Klopa taj neki rang, 4 zvezdice, mada ima stvari u kojima su vrh. U Leskovcu se oduvek najbolje jelo po bircuzima, al to ljubomorno čuvamo samo za sebe (Vruć vetar, Srč, Kajsa, Istorija). Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka Petrovicu bato a kazi mi sta je sa Bibca?
Tribun_Populi Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Petrovicu bato a kazi mi sta je sa Bibca?Tu je gde je i bio, samo sad otvorio i ketering, pa ti i donesu.comPoslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka 1
April Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Odavno izvikana priča.Imaš usput do tamo "Lovački kutak", bogatija gastronomska ponuda (pragnje na ražnju, "Groš" ima samo sač) i jako kvalitetna rebra.Vidim često da je puno do kasno u noć. Ko se i dalje loži na etno sranja "Koliba", ex Apostolović. Drugi kraj grada, izlaz ka jugu, lepši ambijent, kids friendly, veće. Klopa taj neki rang, 4 zvezdice, mada ima stvari u kojima su vrh. U Leskovcu se oduvek najbolje jelo po bircuzima, al to ljubomorno čuvamo samo za sebe (Vruć vetar, Srč, Kajsa, Istorija). Poslato sa SNE-LX1 pomoću TapatokaBravo majstore, iz tebe isijava iskustvoPričamo mi stalno, ali džabe izgledaKad se gladan čovek zadesi u Leskovcu, bolje da ode u McDonald's nego u Groš ili Apostolovića, manja je prevaraP. S. Nadam se za par nedelja poslati jedan foto izveštaj iz SrčaŠta se jede u Kajsi?
Recommended Posts